Cere oferta Cere oferte
Vacante

Litoral Marea Neagra România

Nu uita sa iti folosesti tichetele de vacanta primite! Verifica termenul de valabilitate, vino cu ele in agentie si planifica-ti vacanta. Iti punem la dispozitie oferte in peste 800 de hoteluri si pensiuni din Romania. Alege-ti vacanta acum!

Vezi mai multe detalii
Sorteaza dupa

Filtreaza dupa

Destinatie

Vezi mai mult

Cauta hotel


Stele


Categorii

Vezi mai mult

Filtreaza dupa

Vezi filtrele Harta

241 hoteluri gasiteLitoral Marea Neagra România

Vacantele pe litoralul romanesc sunt cele mai cautate de turisti, atat pentru farmecul marii, cat si pentru atmosfera unica de vacanta. Plajele sunt formate din nisip fin si pot ajunge si pana la 200 de metri latime. Pe litoralul romanesc ai multiple posibilitati de a-ti petrece timpul liber in centre de divertisment, in parcuri de distractie, fie prin practicarea diferitelor sporturi acvatice sau prin vizitarea atractiilor turistice si a rezervatiilor naturale. Colectia ofertelor pe litoralul Marii Negre include pachete de vacanta potrivite pentru toate varstele, in peste 130 de hoteluri, vile si pensiuni. Printre cele mai rezervate locatii sunt: Complex Steaua de Mare (Hotel Aqvatonic, Steaua de Mare Meduza, Steaua de Mare Delfinul, Bran Brad Bega Eforie Nord sau Hotel Oltenia Olimp), Hotel Bacolux Koralio, Hotel Mera Onix Cap Aurora, Hotel Mera Venus si multe altele.

Ce statiune de pe litoralul romanesc sa aleg?

Ofertele noastre sunt potrivite pentru familii cu copii, dar si pentru cei tineri, dornici de aventura si distractie. Statiuni Turistice: Venus, Eforie Nord, Eforie Sud, Cap Aurora, Mangalia, Costinesti, Mamaia, Saturn, Neptun, Jupiter

Hoteluri all-inclusive pe litoralul romanesc?

Puteti alege un hotel in regim all-inclusive si pe litoralul romanesc. Printre statiunile care ofera regim all-inclusive se numara Mamaia, Jupiter, Venus, Eforie Nord. Vedeti ofertele de hoteluri all-inclusive de pe site.

Pot achizitiona sejurul pe litoralul romanesc prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Da, multe hoteluri de pe litoral accepta vouchere de vacanta. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii.

Ce statiuni de pe litoral sunt ideale pentru familiile cu copii?

Pentru familiile cu copii care doresc o vacanta mai linistita, statiunile precum Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Venus, Olimp, Saturn sunt cele mai potrivite. Indiferent de statiune, exista numeroase optiuni de cazare cu facilitati pentru copii, cum sunt: Hotel Bavaria Blu Mamaia, Hotel Cocor Olimp, Hotel Lido Mamaia, Hotel Melodia Venus, Hotel Modern Mamaia, Hotel Paradiso Mangalia, Hotel Savoy Mamaia, Phoenicia Mamaia, Hotel Majestic Mamaia, Hotel Tomis Mamaia sau Hotel Turquoise Venus.