Ai vouchere de vacanță? Află din articolul nostru ce sunt și cum le poți folosi


Ce sunt voucherele de vacanță?

Voucherele de vacanță sunt bonuri de valoare sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care, cel care primește voucherele poate cumpăra servicii turistice/vacanțe în România pentru el și familie.


De unde poți primi vouchere de vacanță?

Poți primi vouchere de vacanță de la compania sau instituția în care lucrezi, dacă ai un contract individual de muncă valabil și dacă compania sau instituția hotărăște să acorde asemenea beneficii salariaților.


Ce faci cu voucherele de vacanță?

Cu voucherele de vacanţă poți achiziționa o vacanță în România
Cel mai important lucru este acela că voucherele trebuie folosite înainte de termenul lor de expirare. Vacanța ta, însă, poate avea loc oricând dorești, dacă ai găsit o variantă valabilă. Și chiar dacă nu avem încă oferte pentru destinația sau perioada pe care o dorești, poți achita cu voucherele un avans, iar noi te vom informa atunci când actualizăm oferta. Așa că:

 1. Intră la noi pe site, unde vei găsi peste 600 de hoteluri din țară, cu siguranță va fi măcar unul pe placul tău. Dacă totuși ceva nu e clar, ne poti scrie la oferte-site@eximtur.ro sau suna la 0364-803888.
 2. Când te-ai decis asupra ofertei:
  • poți face plata direct pe site, alegând orice variantă care apare ca disponibilă
  • te poți adresa unui consultant care iți va trimite un link securizat de plată
  • poți veni într-una dintre agențiile noastre unde vei achita utilizând cardul de vacanță.

De menționat este și că nu putem da rest, este nevoie ca serviciile alese să aibă valoare egală sau mai mare decât valoarea voucherelor. Dacă valoarea serviciilor e mai mare, vei achita diferența. Dacă valoarea e mai mică, poţi să cumperi mai multe mini-vacanțe plătind cu vouchere. Tu decizi cum le foloseşti!


De ce să cumperi de la EXIMTUR cu vouchere de vacanță?

 • Îţi oferim posibilitatea să alegi dintre peste 600 de hoteluri, vile și pensiuni în România. Nu este nevoie să cauți tu un hotel care să accepte vouchere de vacanță; cu voucherele plătești la noi.
 • Ai la dispoziţie mai multe servicii, dintre care poţi alege unul sau mai multe, pe care să le achiţi integral cu vouchere.
 • Vacanţa ta este garantată. Suntem una dintre cele mai mari companii de călătorii din România, care oferă siguranţă și calitate și există în piaţă de 31 de ani.


Pentru a descărca brosura EXIMTUR cu informații despre Voucherele de Vacanță vă rugăm dați CLICK pe imaginea de mai jos.

EXIMTUR - Brosura Vouchere de Vacanta 2021


SOURCE AND TAGS