Ai vouchere de vacanță? Află din articolul nostru ce sunt si cum le poți folosi


Ce sunt voucherele de vacanță?

Voucherele de vacanță sunt bonuri de valoare tipărite pe hârtie, asemănătoare cu tichetele de masă, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care, cel care primește voucherele poate cumpăra servicii turistice/vacanțe în România pentru el și familie.


De unde poți primi vouchere de vacanță?

Poti primi vouchere de vacanță de la compania sau instituția în care lucrezi, dacă ai un contract individual de muncă valabil și dacă compania sau instituția hotărăște să acorde asemenea beneficii salariaților.


Ce faci cu voucherele de vacanță?

Fie că sunt pe suport de hârtie sau pe un card, cu voucherele de vacanţă poti achizitiona o vacanță în România.
Cel mai important lucru este acela că voucherele trebuie folosite înainte de termenul lor de expirare. Așa că îți recomandăm să verifici ce scrie pe ele și să achiți cu ele pe site sau să vii cu ele în agenție înainte să expire. Vacanța ta, însă, poate avea loc oricând dorești, dacă ai găsit o variantă valabilă. Și chiar dacă nu avem încă oferte pentru destinația sau perioada pe care o dorești, poți achita cu voucherele un avans, iar noi te vom informa atunci când actualizăm oferta. Așa că:

    1. Intră la noi pe site, unde vei găsi peste 600 de hoteluri din țară, cu siguranță va fi măcar unul pe placul tău. Dacă totuși ceva nu e clar, ne poti scrie la oferte-site@eximtur.ro sau suna la 0364-803888.
    2. Când te-ai decis asupra ofertei, exista 2 variante:
      • dacă ai un card de vacanță, poți face plata direct pe site, alegând orice variantă care apare ca disponibilă
      • dacă ai vouchere pe suport de hârtie, va trebui să ni le aduci, pentru a face plata.
De menționat este și că nu putem da rest, este nevoie ca serviciile alese să aibă valoare egală sau mai mare decât valoarea voucherelor. Dacă valoarea serviciilor e mai mare, vei achita diferența. Dacă valoarea e mai mică, poţi să cumperi mai multe mini-vacanțe plătind cu vouchere. Tu decizi cum le foloseşti!


De ce să cumperi de la EXIMTUR cu vouchere de vacanță?

  • Îţi oferim posibilitatea să alegi dintre peste 600 de hoteluri, vile și pensiuni în România. Nu este nevoie sa cauți tu un hotel care să accepte vouchere de vacanță; cu voucherele plătești la noi.
  • Ai la dispoziţie mai multe servicii, dintre care poţi alege unul sau mai multe, pe care să le achiţi integral cu vouchere.
  • Vacanţa ta este garantată. Suntem una dintre cele mai mari companii de călătorii din România, care oferă siguranţă și calitate și există în piaţă de 30 de ani.


Ce poți să cumperi cu vouchere de vacanță?

  • Un weekend într-o stațiune montană sau balneară din țară
  • Câteva zile într-un complex cu servicii de spa
  • O mini-vacanță în Delta Dunării
  • Un circuit cultural în România sau o cazare într-un oraș
  • O vacanta pe litoralul romanesc pentru anul următor

În concluzie, poți să cumperi servicii de masă, de transport și alte servicii opționale, conexe cazării (condiția este să ai minim o noapte de cazare în cadrul pachetului).


Cum arată un voucher sau tichet de vacanță și care sunt cele acceptate de noi?

Voucherele de vacanță tipărite arată similar unor tichete de masă, iar cele pe suport electronic seamănă cu un card bancar.


Pentru a descărca brosura EXIMTUR cu informații despre Voucherele de Vacanță vă rugăm dați CLICK pe imaginea de mai jos.

EXIMTUR - Brosura Vouchere de Vacanta 2021


SOURCE AND TAGS