AI PRIMIT VOUCHERE DE VACANTA? VINO LA EXIMTUR SA VEZI CE POTI FACE CU ELE!


Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare tiparite pe hartie, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care, cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.


De unde poti primi vouchere de vacanta?

Poti primi vouchere de vacanta de la compania sau institutia in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania sau institutia hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.


Ce faci cu voucherele de vacanta?

Fie că sunt pe suport de hârtie sau pe un card, cu voucherele de vacanţă poti achizitiona o vacanta in Romania.
Cel mai important lucru este acela ca voucherele trebuie folosite inainte de termenul lor de expirare. Vacanta ta poate avea loc oricand doresti, daca ai gasit o varianta valabila.

  1. Intra la noi pe site, unde vei gasi peste 600 de hoteluri din tara, cu siguranta va fi macar unul pe placul tau. Daca totusi ceva nu e clar, ne poti scrie la oferte-site@eximtur.ro sau suna la 0364-803888.
  2. Când te-ai decis asupra ofertei, exista 2 variante:
   • daca ai un card de vacanta, poti face plata direct pe site, alegand orice varianta care apare ca disponibila
   • daca ai vouchere pe suport de hartie, va trebui sa ni le aduci, pentru a face plata.
De mentionat este si ca nu putem da rest, este nevoie ca serviciile alese sa aiba valoare egala sau mai mare decat valoarea voucherelor. Dacă valoarea serviciilor e mai mare, vei achita diferenta. Daca valoarea e mai mica, poţi să cumperi mai multe mini-vacante plătind cu vouchere. Tu decizi cum le foloseşti!


De ce sa cumperi de la EXIMTUR cu vouchere de vacanta?

 • Îţi oferim posibilitatea să alegi dintre peste 600 de hoteluri, vile și pensiuni în România. Nu este nevoie sa cauti tu un hotel care sa accepte vouchere de vacanta; cu voucherele platesti la noi.
 • Ai la dispoziţie mai multe servicii, dintre care poţi alege unul sau mai multe, pe care să le achiţi integral cu vouchere.
 • Vacanţa ta este garantată. Suntem una dintre cele mai mari companii de călătorii din România, care oferă siguranţă și calitate și există în piaţă de 28 de ani.


Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

 • Un weekend intr-o statiune montana sau balneara din tara
 • Cateva zile intr-un complex cu servicii de spa
 • O mini-vacanta in Delta Dunarii
 • Un circuit cultural in Romania sau o cazare intr-un oras
 • O vacanta pe litoralul romanesc

In concluzie, poti sa cumperi servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa ai minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).


Cum arata un voucher sau tichet de vacanta si care sunt cele acceptate de noi?

Voucherele de vacanta tiparite arata similar unor tichete de masa, iar cele pe suport electronic seamana cu un card bancar.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare