Cere oferta Cere oferte
Vacante

Asigurări de călătorie


Vă punem la dispoziție următoarele produse de asigurare:


  • Asigurarea storno privind riscul de anulare a călătoriei - opțională, dar recomandată 
Aceasta asigurare acopera penalizarile impuse in cazul in care ati achizitionat servicii turistice (pachete de servicii/ bilete de avion) si nu mai puteti calatori din anumite motive obiective, asigurate (ex. deces, accident, imbolnavire grava- inclusiv COVID-19, distrugerea locuintei, etc.), conform precizarilor din conditiile de asigurare.
Costul acestei asigurari nu este fix, se calculeaza personalizat, in functie de mai multi parametri (varsta persoanelor asigurate, valoarea serviciilor achizitionate*, tipul de serviciu achizitionat).
*valoarea serviciilor achizitionate acoperita de polita storno are o limita maxima prevazuta in conditiile de asigurare 

  • Asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate - opțională, dar recomandată 
Aceasta asigurare va acopera in situatia in care are loc un eveniment pentru care sunt necesare ingrijiri medicale de urgenta la destinatie, in timpul calatoriei Dvs. in strainatate, inclusiv imbolnavire COVID-19. Sunt acoperite si costuri cu transportul medical de urgenta, costuri de repatriere medicala sau repatriere in caz de deces, in România, conform precizarilor din conditiile de asigurare.
Costul acestei asigurari nu este fix, se calculeaza personalizat, in functie de mai multi parametri (varsta persoanelor asigurate, destinatia de calatorie, perioada de calatorie, tipul de produs de asigurare medicala).

La cerere, va putem face un calcul personalizat al acestor costuri de asigurare in functie de optiunile Dvs. 

Informatii detaliate si conditiile asigurarilor de calatorie (medicale si storno) se pot vizualiza mai jos, pentru fiecare asigurator in parte.


Asigurări de călătorie
Allianz-Țiriac Unit Asigurări S.A.

Asigurări de călătorie
MONDIAL ASSISTANCE