Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Baile Tusnad Romania

Oferte cazare Baile Tusnad Romania

Orasul Băile Tuşnad este cea mai mică staţiune balneară din ţară, fiind cunoscută până astăzi ca “Mica Elveţie”. 

Citeste mai mult

Oferte cazare Baile Tusnad Romania


Cazare Baile Tusnad, opțiunea perfectă să îți petreci weekendul într-un cadru liniștit. Stațiunea se află în cheile Oltului, la o altitudine de 650m, sub poalele munților de brazi. Localitatea este situată în partea sudică a Depresiunii Ciucului, între munţii Harghita şi Bodoc și este cea mai mică staţiune balneară din ţară, fiind cunoscută până astăzi ca “Mica Elveţie”. Despre apele minerale din zona Tuşnadului există dovezi scrise încă din a doua jumătate a sec. XVIII, în care se menţionează existenţa unor izvoare de ape minerale cu efecte curative, folosite de către localnicii satelor din apropiere. Denumită "Perla Ardealului", Tuşnadul este una dintre cele mai frumoase asezări balneare din ţara noastră. Activitatea balneară în Băile Tuşnad se desfăsoară încă de la jumătatea secolului XIX. În anul 1968 staţiunea Băile Tuşnad a fost declarată oraş turistic.

In zona exista unitati de cazare potrivite pentru toate gusturile, cu numeroase facilitati si posibilitati de petrecere a timpului liber. Mai mult, unele locatii accepta si vouchere de vacanta, dupa cum urmeaza:

Vezi si alte oferte de cazare in statiunile balneare sau montane din tara:

Filtre

Tip Oferta


Destinatie


Cauta hotel


Stele


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Baile Tusnad Vezi locatia pe harta
STATIUNI TURISTICE
 | 
HOTELURI PET-FRIENDLY

11 camere fiecare avand un design unic va asteapta sa va bucati de libertate si mirosul brazilor de la munteDescriere camere Fiecare camera are un design unicAtractii turistice Organizarea de excursii in imprejurimile statiunii la cele mai importante . . .

Baile Tusnad Vezi locatia pe harta
STATIUNI TURISTICE
 | 
REVELION IN ROMANIA 2022

Cazarea cu mic dejun se poate confirma pentru 1-2 nopti doar pentru zilele de vineri si sambata In cursul saptamanii duminica-joi se poate confirma rezervari de cazare fara tratament balnear de minim 4 nopti Sejur cu tratament de 6 sau 12 nopti cu in . . .