Cere oferta Cere oferte
Vacante

Oferte cazare Baile Felix Romania

Baile Felix este o stațiune balneară situată în vestul României, cunoscută pentru izvoarele sale termale bogate în minerale și proprietățile lor terapeutice. Aici sunt disponibile diverse activități și facilități pentru relaxare și refacere, pe care te invităm să le descoperi.

Vezi mai multe detalii
Sorteaza dupa

Filtreaza dupa

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Categorii


Filtreaza dupa

Vezi filtrele Harta

19 hoteluri gasite

Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania


Oferte cazare Baile Felix Romania

Statiunea Baile Felix este situata in judetul Bihor, la 8 km de Oradea, si este cea mai mare staţiune balneară cu regim permanent din România, situându-se pe locul doi, după litoralul Mării Negre, în privinţa numărului locurilor de cazare din România (peste 7000). Piscinele hotelurilor International, Termal si President sunt la standarde internationale si ofera o oaza de relaxare pe tot parcursul anului.

Istoric Baile Felix

Primele documente din jurul anului 1000 atesta tratarea diverselor afectiuni de catre izvoarele termale, descoperite de calugarul Felix, parohul manastirii din San Martin. La inceputul sec XVIII apar primele bai amenajate sub numele de "Baia lui Felix". De atunci, Băile Felix, aflata la circa 8 km de oraş, a devenit sinonima cu noţiunea de staţiune balneară, fiind cea mai cunoscuta din România şi foarte căutata în afara graniţelor. 

Proprietati ape termale Baile Felix

Izvoarele cu apă geo-termală cu temperaturi de 43–49°C au proprietăţi curative certificate, fiind oligometalice, bicarbonatate, calcice şi sodice, iar nămolurile au proprietăţi sapropelice. Climatul cu ierni blânde şi veri moderate favorizează existenţa unei păduri de foioase întinse, care confera staţiunii o atmosferă ideală în orice anotimp, făcând-o propice pentru relaxare şi tratament, încât ploaia sau frigul iernii nu reprezintă niciun impediment pentru o baie cu apă geo-termală, în aer liber.

Facilităţile existente în această staţiune permit tratarea cu succes a reumatismului şi afecţiunilor neurologice, ginecologice, iar bazele medicale dispun de instalaţii pentru metode ca electroterapia, hidroterapia, aerosoli, masaje, împachetări cu parafină şi alte operaţiuni specifice tratamentelor balneare. Staţiunea Băile Felix permite şi efectuarea unui turism de relaxare, strandul Apollo dispunand de bazine pentru inot, pentru copii, bazine cu apa termala si hidromasaj de relaxare, topogane cu apa, sezlonguri si numeroase terase.

Cazare Baile Felix cu tichete de vacanta

In statiune exista o serie de hoteluri care accepta tichete de vacanta. Printre cele mai apreciate de catre turisti se numara:

Ce poti face in Baile Felix?

Beneficiază de apele termale bogate în minerale pentru tratamente de sănătate și relaxare. Acestea sunt recunoscute pentru proprietățile lor terapeutice, inclusiv în tratarea afecțiunilor reumatologice, dermatologice și a altor probleme de sănătate. De asemenea, in Baile Felix există mai multe piscine cu apă termală în Baile Felix, unde poți să te relaxezi și să te bucuri de proprietățile vindecătoare ale apelor minerale.

Multe hoteluri și centre de recreere oferă facilități de spa și wellness, inclusiv masaje, saune, băi de aburi și terapii alternative pentru relaxare și revitalizare. Totodata, poți practica diferite activități sportive, precum tenis, volei, fotbal sau chiar golf. Pentru pasionatii de natura, sunt disponibile trasee pentru plimbări și drumeții. Spre exemplu, in apropierea stațiunii se află Parcul Natural Apuseni, care oferă oportunități excelente pentru excursii și observarea faunei și florei locale.

Nu in ultimul rand, Baile Felix se află într-o zonă cu o istorie bogată și numeroase obiective turistice, inclusiv castele, mănăstiri și alte situri culturale și istorice pe care le poți explora. Aprofundează experiența, vizitând restaurantele și terasele locale, pentru a savura mâncăruri tradiționale și vinuri produse local.

Galerie foto