Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL PADIS, Baile Felix

Complexul hotelier PADIS este locatia preferata a persoanelor ce doresc sa profite de efectele benefice ale apei termale si a tratamentului complex oferit de aceasta unitate.

Descriere facilitati:
Servicii gratuite: - informatii turistice si culturale; - trezirea clientilor la cerere; - primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei; - informatii privind orarul mijloacelor de transport; - reviste si ziare, pe hol, la dispozitia turistilor.
Atractii turistice:
Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.
Politici:
Check-in: 12:00; check-out: 12:00. Nu este permis accesul animalelor de companie. Strandul exterior functioneaza numai in perioada de vara iar accesul este contra cost.
Servicii masa:
se acorda in cadrul restaurantului propriu in sistem fisa cont.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti) 0-14 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar. Hotelul nu dispunde de paturi suplimentare.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL PADIS, Baile Felix

Restaurant
Coffee bar
Terrace
Room TV
Bathroom
Reception desk
Elevator
Bar
Health treatments facilities

Locatie HOTEL PADIS, Baile Felix