Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL NUFARUL

3 stele

   Baile Felix, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL NUFARUL, Baile Felix, Romania

MENIU OFERTE: Sejururi de minim 2 nopti fara tratament, sejururi de minim 5 nopti cu tratament inclus.


INFORMATII GENERALE:
Hotel Nufarul este recomandat turistilor care doresc o atmosfera mai intima insa fara sa renunte la locatia centrala din apropierea Strandului Apollo.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Hotel Nufarul este situat intr-o zona linistita a statiunii Baile Felix ideala pentru sejur de odihna. Turistii cazati aici au acces printr-un coridor acoperit la baza de tratament si piscinele Hotelului Termal.

FACILITATI UNITATE: Tratament: se acorda in baza de tratament a hotelului Termal: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, afuziuni, baie drenolimfatica), kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane, elongatii, electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux; inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant; kinetoterapie.

Tratamentul balnear include consultatie medicala initiala, 15 de proceduri / 5 zile lucratoare (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile din zilele exceptate se vor reprograma; asistenta medicala permanenta).


Turistii cazati in cadrul Hotelului Nufarul au acces gratuit la piscinele hotelului Termal.

DESCRIERE CAMERE: Hotelul are 68 camere duble, unele camere au balcon, 4 camere single si 4 apartamente. Camerele duble au ca dotare pat matrimonial sau twin, mocheta, aer conditionat, doua fotolii, tv, telefon, minibar, internet Wi-Fi, baie cu cada, uscator de par. Halate de baie si papuci de camera.

LOCALIZARE: Hotelul se afla vis-avis de strandul Apollo, lipit de Hotel Termal.

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor (86 km de Oradea), Stana de Vale (statiune pentru sporturi de iarna), Pesterile din Muntii Apuseni, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: Check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00.
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare. Nu se accepta accesul cu animale de companie.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat CAS sau OPJSNAJ (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) card de sanatate si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


SERVICII DE MASA: Se acorda in restauantul propriu cu 140 locuri, 48 locuri pe terasa acoperita si inca 40 locuri in aer liber (sezon). Masa se serveste in sistem bufet suedez (mic dejun si cina), pranzul a la carte iar in sezon (15.06-15.09) se serveste tot bufet. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: O sala de conferinte de 20 locuri.



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Wi-Fi
Biliard
Lifturi
Sauna
Acces la internet
Spa
Piscina pentru copii
Fitness
Distanta fara de aeroport
Receptie
Baie
Uscator de par
Acces la internet in camera
TV
Piscina interioara
Umbrele de soare langa piscina
Masaje
Tenis de masa
Wellness
Restaurant in cladire (á la carte)
Dus sau cada
Aer conditionat
Infrumusetare
Facilitati sanitare
Aer conditionat individual
Piscine incalzite
Bazin pentru copii
Incalzire individuala
Gara
Prosoape de baie
Calitate wellness
Hotel balnear

Intrebari frecvente HOTEL NUFARUL, Baile Felix, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL NUFARUL prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL NUFARUL?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL NUFARUL?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL NUFARUL?

Check-in incepand cu orele 14.00 si check-out pana la ora 12.00.

HOTEL NUFARUL este potrivita pentru copii?

Copiii sunt bineveniti, hotelul ofera acces la piscina dedicata celor mici (in sezon) din cadrul Hotelului Termal, loc de joaca pentru copii in interior si in exterior, echipa de animatie dedicata.

HOTEL NUFARUL accepta animale de companie?

Nu se accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL NUFARUL?

Hotelul ofera turistilor o sala de conferinta de 60 locuri, parcare, camera de bagaje, seif.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL NUFARUL?

Aceasta optiune nu este disponibila in cadrul hotelului.

Exista parcare privata la HOTEL NUFARUL?

Hotelul dispune de o parcare privata contra cost, pazita si supravegheata video.

Locatie HOTEL NUFARUL, Baile Felix, Romania