Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL PRESIDENT SPA, Baile Felix

Deschis din 17.05.2020. Piscinele exterioare, baza de tratament functioneaza normal, masa servita pe terasa restaurantelor in regim bufet suedez (cu asistenta personalului). In sezon (01.06-15.09.2020) se pot face rezervari doar pentru serii de 5 sau 7 nopti cu check-in duminica. In extrasezon sejur minim 3 nopti. Pentru a veni in intampinarea turistilor, Complexul hotelier PRESIDENT in colaborare cu Asociatia pentru promovarea turismului din ORADEA si BAILE FELIX, ofera tuturor turistilor care vor fi cazati la oricare dintre locatiile complexului President, pentru minim 2 nopti consecutive, urmatoarele beneficii: 1. Gratuitate la toate sectiile muzeale care tin de Muzeul Tarii Crisurilor, Muzeul Orasului Oradea, Oradea Heritage, Sectiile muzeale care apartin de Episcopia Romano – Catolica din Oradea: • Muzeul Orașului Oradea – Cetatea Oradea • Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea • Memorialul „Rezistență și Represiune în Bihor” • Sinagoga Neologă Sion • Muzeul Casa Darvas La-Roche (începând cu inaugurarea sa preconizata pentru august 2020) • Muzeul Țării Crișurilor • Muzeul Memorial Aurel Lazăr • Muzeul Memorial Ady Endre • Muzeul Memorial Iosif Vulcan • Muzeul Farmaciei • Tezaurul Basilicii Romano – Catolice din cadrul complexului baroc din Oradea 2. Transport gratuit pentru 48 de ore in intreaga retea de transport public (OTL). Pentru a eficientiza inregistrarea acestor gratuitati si pentru comunicarea directa cu muzeele si serverele OTL, APTOR, in parteneriat cu Oradea Tech Hub, a creat o aplicatie online – oradealifenouveau.ro care poate fi folosita de toate unitatile de cazare din oras. Conditii obligatorii pentru obtinere gratuitati: • Sedere de minim doua nopti consecutive (nu se iau in considerare nopti cumulate pentru acelasi turist). • Gratuitatea este oferite pentru fiecare turist, deci daca intr-o camera este cazata o familie cu un copil, toti cei trei ocupati se vor bucura de gratuitati. • Folosirea aplicatiei online oradealifenouveau.ro pentru inregistrarea turistilor Perioada campanie gratuitati: 15.07.2020 – 30.09.2020

Descriere camere:
Camerele sunt spatioase, pat matrimonial sau twin, mocheta pe jos, birou lucru, TV smart, telefon, dulap haine, baia cu dus, uscator de par si cosmetice, halat de baie si papuci. Balconul este destul de mic avand doar o masuta si un scaun de exterior.
Descriere facilitati:
Hotelul nou contruit, ofera parcare, lift, piscina interioara, bar la piscina, acces Aqua Park, jacuzzi, Bar cu terasa, climatizare. Parcare gratuita. Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau dovada de asigurat.
Locatie:
Unitatea este situata la iesirea din Baile Felix spre satul Haieu pe partea stanga.
Politici:
- Vom efectua cazari cu asigurarea stricta a conditiilor de curatenie si dezinfectare a spatiilor pe baza unor proceduri agreate si aprobate de DSP BIHOR, cum ar fi: la cazare se va scana fiecare client cu un termoscanner, fiind cazate doar persoanele cu temperatura corporala sub 37 grade, amplasarea unor dozatoare cu dezinfectanti in spatiile comune (receptie, restaurant, lift, zona spa, baza de tratament, grupuri sanitare, etc.), teste rapide care pot fi aplicate clientilor ce prezinta suspiciuni, precum si norme interne de dezinfectare si intretinere, atat a camerelor, cat si a zonelor comune. - Masa se va servi la terasele restaurantelor, cu respectarea stricta a regulilor de igiena si dezinfectare a veselei si tacamurilor si a spatiilor din bucatarie sub forma de bufet suedez cu servirea de catre personalul restaurantelor. - Vom permite accesul celor cazati la piscina exterioara a hotelului PRESIDENT SPA, la piscina exterioara a hotelului PRESIDENT si la toate piscinele exterioare ale AQUAPARKULUI PRESIDENT sub supravegherea atenta a personalului care se va asigura ca este respectata distantarea sociala, spatiul exterior generos permite si distantarea sezlongurilor. - Baza de tratamente este functionala si s-au luat masuri pentru a oferi servicii în deplina siguranță. Măsuri de siguranța adoptate: - complexul President se intinde pe o suprafata de 50000 de m² , ceea ce permite organizarea activitatii in deplina siguranta cu respectarea distantarii - servirea mesei se va face în regim room service - am alcătuit un protocol de siguranță pentru serviciile de menaj - am montat în toate zonele comune dozatoare cu dezinfectant - am achiziționat termoscanere - fiind amplasat la liziera padurii Felix complexul President are un acces facil la pista de alergare amenajata si se pot organiza drumetii intr-un cadru natural deosebit si alte activitati outdoor - am pregătit piscinele exterioare - am pregătit restaurantele, asigurând 2 m distanță între mese - am pregătit terasele, asigurând 2 m distanță între mese - zona de plaja este amenajata cu sezlonguri cu distanta de 4 m intre acestea - personal care supravegheaza respectarea distantarii sociale in bazine - baza de tratamente este pregătită, s-au luat masuri pentru a oferi servicii în deplina siguranță.
Servicii masa:
Masa se serveste in restaurantul Corpului Aqua President (acces pasarela inchisa) in regim bufet suedez cu asistenta personal, deocamdata doar pe terasa restaurantului.
Facilitati copii:
Piscina copii, jocuri acvative copii (sezon), topogan apa (sezon), acces Aqua Park.
Facilitati evenimente:
Mini sala de conferinte 50 locuri

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL PRESIDENT SPA, Baile Felix

Restaurant
Room TV
Bathroom
Children playground
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness Centre
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Airconditioning
Cable/Satellite TV
Free Parking
Reception desk
Massage
Indoor Swimming Pool
Outdoor Swimming Pool
Children swimming pool
Minibar
Beauty Salon
Aquapark

Locatie HOTEL PRESIDENT SPA, Baile Felix