Cere oferta Cere oferte
Vacante

Oferte cazare Predeal Romania

Statiune turistica de interes national

Vezi mai multe detalii
Sorteaza dupa

Filtreaza dupa

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Categorii

Vezi mai mult

Filtreaza dupa

Vezi filtrele Harta

18 hoteluri gasiteOferte cazare Predeal Romania

Predeal este un oraș în județul Brașov, România. Orașul este situat la cea mai mare altitudine din România (1.030-1.110 m).
Predealul este așezat pe Valea Prahovei, lângă trecătoarea cu același nume din Carpații Meridionali, la altitudinea de 1.060 m, pe cea mai importantă trecătoare între Muntenia și Transilvania, în același timp una din legăturile dintre Budapesta, capitala Ungariei, și București, capitala României. Prin Predeal trece Drumul Național DN1 și o cale ferată electrificată pe două sensuri.
Orașul este delimitat de 5 masive: Postăvarul, Piatra Mare, Bucegi, Baiului și Fetifoi.
În trecut, Predeal a fost localitatea de frontieră cu Imperiul Austro-Ungar, clădirea postului de grăniceri existând și astăzi.
Stațiunea Predeal este recomandată tratamentului neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slăbite, pentru recuperarea ulterioară suprasolicitărilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburărilor endocrine și al problemelor de creștere ale copiilor. Principalii factori de cură sunt aerul curat, fără praf sau alți agenți alergici, bogat în ozon și radiații ultraviolete, atmosferă ionizată și presiunea relativ scăzută a aerului.
Printre cele mai apreciate unitati de cazare de catre turisti si care accepta si plata cu vouchere de vacanta se numara:

De asemenea, recomandam si oportunitatile de cazare Sinaiacazare Bustenicazare Azuga, cazare Poiana Brasov si cazare Brasov din apropiere, pentru o vacanta prelungita si reusita la munte.

Galerie foto