Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati PENSIUNEA TOLEDO, Predeal

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Children playground
Conference room
SPA
Hairdryer
Sauna
Free Wireless Internet
Free Parking
Bar
Minibar
Safety Deposit Box at reception

Descriere PENSIUNEA TOLEDO, Predeal

RO Pensiunea TOLEDO este recomandata atat turistilor cat si oamenilor de afaceri, pentru linistea zonei si peisajele minunate imbinate printr-un confort deosebit.
Pensiunea Toledo*** prezinta o buna varianta de cazare din Predeal, fiind situata intr-o zona linistita si pitoreasca a statiunii, fiind usor accesibila din centru. Un alt avantaj al pensiunii este diversitatea camerelor: apartamente si camere triple, fiind potrivita pentru familiile cu copii sau grupuri de prieteni. Pensiunea Toledo*** este o alegere buna de petrecere a sarbatorilor de iarna la Predeal (Craciun sau Revelion), dar si a concediului de vara (drumetii, mountain bike). /

EN TOLEDO Pension is recommended for both tourists and business people, for the tranquility of the area and the wonderful landscapes combined with a special comfort.
Pension Toledo 3* is located in a quiet and picturesque area of the resort, being easily accessible from the center. Pension Toledo is a good choice to spend the winter holidays in Predeal (Christmas or New Year), but also the summer holidays (hiking, mountain biking).
Descriere camere:
RO 5 camere duble standard (4 camere cu pat matrimonial si 1 camera cu paturi twin)
3 camere duble DELUX (pat matrimonial si canapea extensibila).
1 apartament standard cu pat matrimonial si canapea extensibila,
1 apartament DELUX cu pat matrimonial si 2 canapele extensibile,
1 apartament la mansarda cu 2 paturi matrimoniale si canapea neextensibila. ACCESUL IN APARTAMENTUL DE LA MANSARDA ESTE MAI DIFICIL PENTRU CA SE FACE PE O SCARA SPIRALATA si nu este recomandat familiilor cu copii mici. /

EN 5 standard double rooms (4 rooms with double bed and 1 room with twin beds)
3 DELUXE double rooms (double bed and sofa bed).
1 standard apartment with double bed and sofa bed,
1 DELUXE apartment with double bed and 2 sofa beds,
1 attic apartment with 2 double beds and 1 sofa bed. ACCESS TO THE ATTIC IS A BIT DIFFICULT (SPIRAL STAIRCASE) and is not recommended for families with small children.
Descriere facilitati:
RO La receptie se achita taxa de statiune. Animalele de companie nu sunt acceptate in pensiune. /

EN The resort fee is paid at the reception. Pets are not allowed in the pension.
Atractii turistice:
RO Ascensiuni montane (Vf. Piatra Mare 1.843 m), Masivul Postsvaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata, obiective istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran. /

EN Mountain ascents (Piatra Mare Peak 1,843 m), Postsvaru Massif, Bucegi Mountains with Omu Peak (2,505 m), Tamina waterfall, Ice Cave, historical objectives from Brasov, Sinaia, Rasnov; Bran castle.
Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Toledo 3 stele in sistem meniu fix. /

EN Toledo restaurant 3*, set menu.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie PENSIUNEA TOLEDO, Predeal