Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL ELEXUS BOUTIQUE

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ELEXUS BOUTIQUE, Predeal, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Elexus Boutique din statiunea Predeal, este fostul hotel Robinson. Acesta a fost renovat integral in 2020.
FACILITATI UNITATE
Elexus Boutique, fostul hotel Robinson, pune la dispozitia turistilor 20 de spatii de cazare, un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, o terasa cu o capacitate de 100 de locuri, 2 foisoare cu capacitate de 10 locuri fiecare, o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, zona SPA cu jacuzzi, masaj, parcare gratuita, acces internet wireless gratuit, depozitare bagaje, plata prin card.
DESCRIERE CAMERE
Hotelul are 8 camere duble, 5 camere duble superioare, 1 single, 1 Apartamente Standard, 2 Junior Suite, 1 Apartament Deluxe.
Tipuri camere:
Camera Single, suprafata 10 mp; dotari : acces card, TV lcd, telefon, uscator de par, seif, halat, papuci, consumabile, fara balcon.
Camera Dubla, suprafata 15 mp; dotari: acces card , TV lcd, uscator de par, telefon, seif, halat, papuci, consumabile, fara balcon.
Dubla Superioara, suprafata 15 mp; dotari: acces card, balcon, tv lcd, uscator de par, seif, halat, telefon, papuci, consumabile. da
Junior Suite, suprafata 30 mp; dotari: acces card, TV lcd, uscator de par, seif, halat, papuci, consumabile. Este compus din: 1 dormitor matrimonial, hol, baie, dormitor pat single. Sunt situate la etajul 3 si nu au balcon.
Apartament Standard, suprafata 45 mp; dotari: acces card, balcon, TV lcd, uscator de par, seif , halat, papuci, consumabile. Este compus din: 1 dormitor matrimonial, hol, baie, living cu canapea extensibila si au balcon.
Apartament Deluxe, suprafata 45 mp; dotari: acces card, balcon, TV lcd, uscator de par, seif , halat, papuci, consumabile. Este compus din: 1 dormitor matrimonial, hol, baie, dormitor single mansardat, vedere la munte. Este situat la etajul 3 si are balcon.
ATRACTII TURISTICE
Vf.Piatra Mare (1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiectivele istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, capacitate 100 locuri, in sistem fisa cont a la carte
FACILITATI COPII
Loc de joaca exterior
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte (maxim 60 locuri), dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, consumabile flipchart, Internet Wireless.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL ELEXUS BOUTIQUE, Predeal, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL ELEXUS BOUTIQUE prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL ELEXUS BOUTIQUE?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL ELEXUS BOUTIQUE?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL ELEXUS BOUTIQUE?

Check-in-ul se face dupa ora 14:00, iar check-out-ul se face pana la ora 12:00.

HOTEL ELEXUS BOUTIQUE este potrivita pentru copii?

Hotelul ofera un loc de joaca exterior.

HOTEL ELEXUS BOUTIQUE accepta animale de companie?

Nu.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL ELEXUS BOUTIQUE?

Restaurant, terasa, foisoare, zona SPA cu jacuzzi, masaj.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL ELEXUS BOUTIQUE?

Nu.

Exista parcare privata la HOTEL ELEXUS BOUTIQUE?

Da, hotelul dispune de parcare, in limita locurilor disponibile.

Locatie HOTEL ELEXUS BOUTIQUE, Predeal, Romania