Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Azuga Romania

Oferte cazare Azuga Romania

Azuga este un oras aflat în nordul judeţului Prahova, Muntenia, România, cu o populaţie de 5213 locuitori. Se situează în Valea Prahovei, la confluenţa cu râul Azuga, la poalele Munţilor Bucegi şi Munţilor Baiului, în vecinătatea culmilor Sorica şi Cazacu. Este o staţiune climaterică şi turistică importantă, fiind renumită îndeosebi ca staţiune turistică pentru sporturile de iarnă.

Citeste mai mult

Oferte cazare Azuga Romania


Fiind situată la poalele munţilor Bucegi, Azuga este o staţiune climaterică şi se poate mândri cu prima pârtie de schi din România omologată de F.I.S. (Federaţia Internaţională de Ski) - pârtia Sorica.
Din acest motiv, dar şi datorită investiţiilor masive în infrastructura de turism care au avut loc în ultima perioadă, Azuga a devenit una dintre cele mai mari staţiuni de schi din ţară.

Pârtiile din Azuga:
1) Sorica: lungime 2100 m, dificultate medie, diferenţa de nivel de 561 m, instalaţie de iluminat nocturn şi tunuri de zăpadă;
2) Cazacu: lungime 1920 m, dificultate medie, diferenţa de nivel 530 m;
3 )Cazacu varianta: lungime - 400 m, dificultate medie, dispune de zăpadă artificială;
4) Cazacu bretea: lungime 715,54m, diferenţa de nivel 163,21 m;
5) Sorica Sud - lungime 770 m, uşoară;
6 )La Stână - lungime 910 m, uşoară;

Alte pârtii de schi fond şi randonee, precum şi un traseu de snowboard, situate în vecinătatea pârtiei Cazacu, însumeaza 10 km.
Azuga dispune de o telegondolă inaugurată la sfârşitul anului 2007, care oferă acces din punctul superior către toate pârtiile din staţiune.
Există de asemenea şi instalaţii de teleschi, miniteleschi si babyschi.

Filtre

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Hotelul este situat in apropierea partiei de schi SoricaHotel AZUGA SKI BIKE RESORT este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa se relaxeze cat si pentru oamenii de afaceri Hotel AZUGA SKI BIKE RESORT vine in intampinarea nevoii dumneavoas . . .