Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL O3ZONE, Baile Tusnad

Program functionare SPA (piscina interioara, jacuzzi, saune si mini sala de fitness): marti-duminica 9.00-21.00 si luni 14.00-21.00. Hotelul isi rezerva dreptul de a inchide temporar centrul SPA pentru efectuarea lucrarilor de mentenanta. Stop sales 20-25.07.2021. In perioada vacantelor scolare 03.01-12.01/03.04-21.04/12.06-13.09.2021 precum si in weekenduri (vineri si sambata tot anul 2021) tariful cu mic dejun nu se aplica. Se pot face doar rezervari cu demipensiune sau pensiune completa in aceasta perioada.
Hotelul O3ZONE 3* din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este amplasat in centrul statiunii, fiind o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA. / EN Hotel O3ZONE 3 * is located in the center of Tusnad resort, with a wonderful view of Stanca Soimilor (Falcon Rock). It is recommended for: companies that want to organize events, people who want to improve their health and maintain it, as well as people who want to benefit from the SPA procedures offered by the SPA Center.
Descriere facilitati:
RO Tratament: se efectueaza in Baza de Tratament a Hotelului Tusnad - 500 m distanta. Nu se accepta animale de companie in locatie. / EN Treatment: provided in the Treatment Base of Tusnad Hotel - 500 m distance. Pets are not allowed on site.
Atractii turistice:
RO Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului,Tinovul Mohos, Complex de agrement cu strand mezotermal, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund. / EN Lake Sfanta Ana, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Leisure complex with mesothermal pool, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund.
Politici:
RO Check-out pana la orele 12:00. Taxa animal de companie - 25 lei/zi. EN Check-out until 12:00. Pets fee - 25 lei/day.
Servicii masa:
RO - se acorda in restaurantul propriu cu o capacitate de 120 locuri. / EN O3ZONE restaurant with 120 seats.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL O3ZONE, Baile Tusnad

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness Centre
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Safety Deposit Box in room
Airconditioning
Laundry
Ironing Service
Free Parking
Indoor Swimming Pool
Bar
Minibar

Locatie HOTEL O3ZONE, Baile Tusnad