Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Bazna Romania

Oferte cazare Bazna Romania

Statiunea Bazna este situata in nordul judetului Sibiu, in apropierea limitei cu judetul Alba, intr-o regiune deluroasa, la altitudinea medie de 320m. 

Citeste mai mult

Oferte cazare Bazna Romania


Asezata intr-o vale cu clima blanda, ferita de vanturi si de orice factor de stres, Bazna este locul ideal pentru odihna, relaxare si tratament, locul unde poti sa te bucuri si de natura. Statiunea este inconjurata de dealuri acoperite de livezi si paduri prin care poti hoinari in voie. 
Resursele sale naturale precum si tezaurul lasat in urma de germani reprezinta o atractie tot mai mare pentru diversele categorii de turisti, fie ca sunt turisti interesati sa cunoasca noi obiceiuri si traditii fie ca sunt turisti care sosesc pentru cura balneara. Statiunea este vizitata anual de turisti care urmeaza cura de Bazna de ani buni si care au nevoie de acest tratament care se dovedeste benefic cel putin o data pe an.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

STATIUNI TURISTICE

Oferte traznite Iti platesti burta' - 1 cm 2 lei Pretul camerei este circumferinta burtii domnului x 2 lei 'Pliveste un strat si ai cina gratisBassen este o pensiune in stil german un loc ideal pentru cazare intalniri sau tratament la preturi extrem . . .

STATIUNI TURISTICE

Sejur Pensiune completa si tratament minim 6 nopti atentie tratamentul se calculeaza doar pentru zilele de L M M J si VAmbianta Hotelului COMPLEX BALNEAR EXPRO din Bazna este deosebita putand satisface cele mai exigente gusturi oferta fiind diversifi . . .