Cere oferta Cere oferte
Vacante

Prezentare Istanbul Turcia

Istanbulul este singurul oras din lume aflat pe doua continente – Europa si Asia – un oras vechi, incarcat de istorie, cu moschee si peisaje fabuloase, in care te poti plimba pe Bosfor cu barca, poti face cumparaturi intr-unul din cele mai mari bazare din lume si poti degusta cele mai savuroase dulciuri de pe glob. Daca vei alege sa mergi in vacanta la Istanbul, vei avea parte de o multime de surprize: restaurante intime pe acoperisuri, stradute ascunse in centrul vechi, suveniruri incredibile in bazar si alte magazine.

Vezi mai multe detalii
Sorteaza dupa

Filtreaza dupa

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Filtreaza dupa

Vezi filtrele Harta

903 hoteluri gasitePrezentare Istanbul Turcia

Istanbulul este singurul oras din lume aflat pe doua continente – Europa si Asia – un oras vechi, incarcat de istorie, cu moschee si peisaje fabuloase, in care te poti plimba pe Bosfor cu barca, poti face cumparaturi intr-unul din cele mai mari bazare din lume si poti degusta cele mai savuroase dulciuri de pe glob.

Daca vei alege sa mergi in vacanta la Istanbul, vei avea parte de o multime de surprize: restaurante intime pe acoperisuri, stradute ascunse in centrul vechi, suveniruri incredibile in bazar si alte magazine. Iti recomandam sa vizitezi Palatul Topkapi, Hagia Sophia, exploreaza Grand Bazaar sau sa mergi intr-o croaziera pe Bosfor.

Planifica-ti un city break sau o vacanta si in alte orase sau capitale europene, precum: