Cere oferta Cere oferte
Vacante

Oferte cazare Ocna Sugatag Romania

Statiune turistica de interes national. Statiune balneoclimatica

Vezi mai multe detalii
Sorteaza dupa

Filtreaza dupa

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Categorii


Filtreaza dupa

Vezi filtrele Harta

3 hoteluri gasite

Ocna Sugatag, Romania
Ocna Sugatag, Romania
Ocna Sugatag, Romania


Oferte cazare Ocna Sugatag Romania

Localitatea este menţionată documentar pentru prima dată în 1355, fiind un important loc de extragere a sării. Odată cu încetarea exploatării, apele s-au infiltrat şi au provocat prăbuşirea tavanului minei şi astfel au apărut lacurile cu apă sărată pentru care localitatea este renumită. Alături de apele minerale sodice şi clorurate cu o concentraţie ridicată(119 g/l), climatul specific de depresiune intramontană cu veri răcoroase şi ierni reci constituie un factor de cură important.
În staţiunea Ocna Şugatag se tratează afecţiunile reumatismale degenerative şi abarticulare, afecţiuni neurologice periferice(pareze, sechele după polineuropatii), afecţiuni ginecologice (insuficienţă ovariană, cervicite). Baza de tratamant din Ocna Şugatag permite efectuarea unor băi calde în cadă, electroterapie, hidroterapie, termoterapie, aerohelioterapie şi masaj medical. De asemenea, in zona exista numeroase posibilitati de cazare, printre care amintim de Hotel Craiasca, o unitate care accepta vouchere de vacanta si aduce mai aproape de turisti o atmosfera calda si re;axanta de vacanta.

Hai cu Eximtur intr-o vacanta in Maramures sa descoperi un tinut plin de frumuseti naturale, vestigii culturale, oameni zambitori si ospitalieri si bucate delicioase pregatite cu mult drag.

Galerie foto