Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Cavnic Romania

Cavnicul a fost pentru prima dată atestat documentar ca sat, în 1336, cu numele de Capnic. Numele său derivă de la numele râului, care la rândul său derivă din cuvântul de origine slavă „kopaonik”, care înseamnă „a săpa”. Mineritul în zonă datează din perioada romană....

Citeste mai mult

Oferte cazare Cavnic Romania

Intre varfurile Mogosa, Rotunda si Hika ale muntilor Gutin se afla orasul Cavnic, pe o vale deosebit de pitoreasca pe care isi aduna apele raul Cavnic. Orasul este situat in centrul judetului Maramures, la 30km de municipiul Baia Mare si 40km de municipiul Sighetu Marmatiei. Este inconjurat de 5 comune: Sisesti la Sud-Vest, Ocna Sugatag la Nord, Budesti si Baiut la Nord-Est, Cernesti la Sud.

Este situat într-o zonă muntoasă, la poalele munţilor Gutâi, pe cursul superior al râului Cavnic,  la 32 km est de municipiul Baia Mare.

Legatura cu celelalte localitati este asigurata de drumul judetean DJ184 si DJ109F:

- Baia Sprie - Cavnic (20km)
- Sighetu Marmatiei - Cavnic (45km)
- Cavnic - Baiut (20km)

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Hotelul Roata este gazda dumneavoastra ideala in orice anotimpLinistea si verdeata care-l inconjoara fac din el o destinatie superba pentru turismul de agrement si cel de afaceriPolitici Check-in incepand cu ora 1400 check-out pana la ora 1200Servici . . .