Cere oferta Cere oferte
Vacante

Pachete cu avion


Pentru că ne dorim să poți rezerva mai ușor o vacanță, am pregătit pentru tine lista destinațiilor cu plecare din orașele din România și orașe din străinătate.

Alege orașul tău de plecare și explorează ofertele noastre către zeci de destinații de vacanță, pachete atât cu zboruri charter cât și cu zboruri de linie. Te rugăm să reții că orarul de zbor are caracter strict informativ și poate suferi modificări oricând până la data plecării, prima și ultima zi fiind zile destinate transportului.

Te informăm că nu toate plecările listate sunt disponibile online. Cu toate acestea, suntem aici pentru a-ți oferi oferte personalizate pe e-mail, la cerere.
Întrebări și răspunsuri frecvente despre pachetele tip charter (FAQ):


Ce sunt pachetele charter?

Sunt pachete turistice oferite de operatorii de turism și, includ, de regulă, servicii de transport aerian (care pot fi operate și cu zboruri de linie), transferuri aeroport-hotel-aeroport, servicii de cazare, masă și alte facilități specifice.


Ce avantaje au pachetele charter? 

Pachetele tip charter sunt o modalitate excelentă de a-ți simplifica vacanța, deoarece, având toate serviciile de bază incluse, nu va trebui să cauți separat zboruri, cazări, transferuri, scutind astfel timp și scăpând de grija pregătirii vacanței. 


Din ce orașe există plecări tip charter?

Pe site îți propunem plecări din cele mai importante orașe din țară. Vezi pe pagina fiecărui oraș ofertele disponibile: Charter din Bucuresti, Charter din Cluj-Napoca, Charter din Iasi, Charter din Timisoara, Charter din Sibiu etc.


Este mai avantajoasă o vacanță charter?

Pachetele charter pot oferi prețuri mai competitive decât dacă s-ar face separat rezervările pentru zbor și cazare, mai ales pentru rezervările din timp, de tip Early booking. În plus, destinațiile pe care sunt zboruri charter devin astfel mai accesibile, majoritatea zborurilor fiind directe.


Ce limitări au pachetele charter?

Pachetele charter nu prezintă limitări majore, însă singurul aspect de luat în calcul este cel al datelor fixe de plecare și sosire, în funcție de pachetul ales (numărul de nopți).


Pachetele charter includ asistență la destinație?

În general, pachetele de tip charter oferă asistență la destinație, prin reprezentantul Agenției Organizatoare sau prin intermediul reprezentanților partenerilor locali. Indiferent de situație însă, asigurăm consultanță și asistență chiar și de la distanță tuturor turiștilor.