Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Gura Portitei Romania

Pe toti cei care vor liniste, aer curat, apa cristalina, orizont deschis pana la limitele viselor fiecaruia, si in farfurie un peste adevarat, proaspat pescuit din apele Dunarii, ii invitam sa viziteze Gura Portitei....

Citeste mai mult

Prezentare Gura Portitei Romania

Situare de exceptie, intre Marea Neagra si cele 2 lacuri din Complexul Lagunar Razem Sinoie, pe o limba de nisip. Pe toti cei care vor liniste, aer curat, apa cristalina, orizont deschis pana la limitele viselor fiecaruia, si in farfurie un peste adevarat, proaspat pescuit din apele Dunarii, ii invitam sa viziteze Gura Portitei. Acest loc binecuvantat este tot ce le trebuie citadinilor satui de noxe si dornici de cateva zile de izolare si de inceput de lume.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Facilitati

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Gura Portitei Vezi locatia pe harta
DELTA DUNARII

In perioada 0505 3005 0206 1306 2209 - 3009 intrarea si iesirea se face doar Duminica sau Vineri Se pot comercializa cu intrare de Duminica sejururi de 5 7 12 14 nopti Se pot comercializa cu intrare de Vineri sejururi de 2 7 9 14 nopti In res . . .