Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Sharm El Sheikh Egipt

...

Citeste mai mult

Prezentare Sharm El Sheikh Egipt

SHARM EL SHEIKH

Sharm el Sheikh sau Orasul Pacii este situat in sudul Peninsulei Sinai, la tarmul Marii Rosii.

Numele orasului se traduce  prin “Golful seicului”. 
I se mai spune si Orasul Pacii datorita numeroaselor intalniri internationale politice si economice, incluzand conferinte de pace, organizate la Centrul Maritim International de Congrese Sharm El Sheikh, ce poate gazdui evenimente de mare anvergura pana la 4700 de participanti.
Orasul este asezat pe un promontoriu cu vedere la Stramtoarea Tiran, ce face trecerea spre Golful Aquaba, pozitie strategica care a dus la transformarea satului de pescari intr-un port naval de importanta mojora pentru Egipt.
Orasul ce se intinde de-a lungul tarmului este impartit in 5 cartiere: Nabq, Nusrani, Naama Bay, Umm Sid si Sharm el Maya. Centrul turistic comercial al orasului s-a dezvoltat in Golful Naama Bay.
Dezvoltarea intensa, turistica a orasului, sustinuta activ de guvernul tarii, a inceput din anul 1982.

Sharm el Sheikh are un mare avantaj climatic, un microclimat care transforma statiunea intr-o destinatie turistica pentru tot timpul anului.
Potentialul turistic conferit de mare, de plaje, de recifele de coral si de fauna exceptionale, este completat de microclimatul cald si balnd iarna si de temperaturi suportabile pe timpul verii.

Pe langa scopul turistic de relaxare si aventura, Sharm el Sheikh este un important centru de turism stiintific datorita  diversitatii vietii subacvatice oferita de 250 de diferite specii de corali si peste 1000 de specii de pesti exotici.
“Marea Rosie este un coridor al minunilor – am petrecut aici cele mai fericite ore ale experientelor mele subacvatice” – a spus marele explorator francez Jacques-Yves Cousteau.
Guvernul egiptean a declarat  intreaga zona in Parc National protejat.

 
DESPRE SHARM EL SHEIKH

AMPLASARE: Sharm el Sheikh este amplasat in sudul Peninsulei Sinai, in estul tarii, pe Continentul Africii de Nord. Pensinsula Sinai este despartita de Africa prin Canalul de Suez, care face legatura intre Marea Rosie si Marea Mediterana. Canalul de Suez a fost construit intre anii 1859-1869, reactualizand, dupa 2 milenii, un plan antic din timpul faraonului Sesostris, in jurul anului 1850 BC.

ORA LOCALA:  -1 ora fata de ora Romaniei.
Ex: daca in Romania este 8 dimineata, la Sharm el Shekh este 7 dimineata.

CLIMA: Subtropicala arida, diferita de restul peninsulei datorita unui microclimat cu temperaturi suportabile de vara si ierni blande, calde  si insorite. Temperaturile sunt in luna ianuarie de la 18° la 23°, iar in august de la 33° la 37°.  Sharm el Sheikh si Hurghada sunt destinatiile exotice calde, pentru sezonul de iarna, cele mai apropiate de Romania, la doar 3 ore de zbor.

AMBASADA ROMANIEI: Cancelaria: 6, El - Kamel Mohaded Street, Zamalek, Cairo
Telefon call-center pentru informatii consulare, pentru cetateni romani: +202 2735 53 26
Telefon de urgenta - Exclusiv pentru cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta (accidente cu victime, decese, calamitati si alte situatii de pericol sau cu caracter extraordinar) La acest numar nu se furnizeaza informatii consulare : +202 2735 95 46

MONEDA LOCALA: Lira egipteana// 1 USD = 17 EGP, 1 Euro = 19 EGP (informatii din 05.2019)

DOCUMENTE de calatorie: Cetatenii romani care calatoresc in Republica Araba Egipt in scop turistic au nevoie de viza.
Pasaportul trebuie sa aiba o valabilitate de minim 6 luni de la data intrarii pe teritoriul Egiptului.
Viza turistica se poate obtine la aeroport, contravaloarea colantului de viza fiind achitata pe loc, sau la sediul Ambasadei Republicii Arabe Egipt in Romania, costul acesteia fiind de aproximativ 25 USD.
La intrarea si la iesirea in/din Egipt, fiecare cetatean strain completeaza o fisa care include principalele date de identificare, scopul si durata vizitei. Este foarte important ca datele inscrise in aceste fise sa fie trecute complet si corect, in cazul unor neconcordante existand posibilitatea refuzului intrarii/iesirii din tara pana la clarificarea situatiei.
Pentru mai multe informatii oficiale, accesati: http://www.mae.ro/travel-conditions/3691#716

CUM AJUNGI IN SHARM EL SHEIKH?

Aeroport: Aeroportul International Sharm el Sheikh este al treilea aeroport egiptean, ca trafic aerian, dupa cel din Cairo, capitala tarii, si Hurghada, cea mai mare statiune de la Marea Rosie. Aeroportul are 2 teminale cu o capacitate de aproximativ 7,5 milioane de turisti anual, capacitate ce va fi marita pana la 9,5 milioane, datorita numarului tot mai mare de curse charter ce aterizeaza tot timpul anului la Sharm el Sheikh. In prezent opereaza 50 de companii aeriene
Transfer aeroport - hotel: De la aeroport poti ajunge in statiune cu taxiul. De asemenea, iti asiguram transport privat care sa te transfere de la aeroport la hotel.
Zboruri directe din Romania: Din Romania sunt curse directe, de tip charter catre Sharm el Sheikh, din Bucuresti si Cluj Napoca.
Zboruri din Romania la Cairo si transfer auto la Sharm cu un taxi, o masina inchiriata sau cu un autobus din reteaua transport in comun sau zbor la Cairo plus un zbor intern Cairo-Sharm el Sheikh.
Zboruri din Romaniei la Hurghada si traversarea marii cu fery boat. Atentie la zilele de operare si la orar. Costul unui bilet este de intre 40-80 USD (preturi 2018). Distanta de 83 km este strabatuta in aproximativ 2 ore.


10 MOTIVE PENTRU O VACANTA LA SHARM EL SHEIKH

Scuba diving si snorkeling – Sharm el Sheik este una din destinatiile de top pentru explorarile subacvatice. Apele sunt curate si calde iar curentii marini asigura o flora si o fauna subacvatica extrem de abundenta si diversa. In apele Marii Rosi poti fi vazute mari populatii de rechini, baracude si cod Muray, printre mii de pesti exotici colorati. Lumea subacvatica include pereti uriasi, grote si epave. Una din cele mai atractive epave este SS Thistlegorm. Gaura Albastra este o atractie celebra printre scufundatori. Recifele din Ras Mohamed si Tiran sunt cele mai populare locuri pentru scufundatori. Statiunea este prevazuta cu un Centru de decompresie. Nu faceti scufundari cu o zi inainte de zborul cu avionul. Staiunea are zeci de centre de practicare scuba diving si de scoala pentru obtinerea unui certificat PADI (fara de care, in Egipt, nu puteti practica acest sport)
Croaziere de snorkeling- Mici vaporase pleaca zilnic, din marina Naama Bay,  pentru snorkeling si inot in largul marii.

Submarinul - Scufundarea cu submarinul printre recifele de coral, in lumea colorata de mii de pesti exotici este o experienta pentru turistii care nu fac scuba, dar mai ales pentru familii cu copii. Toate plecarile se fac din vechiul port El Maya si veti vizita coralii din zona Ras Um Sid.

Parcul National Ras Mohamed este un parc protejat ce adaposteste o exceptionala padure de mangrove si cele mai incredibile recife de coral ce pot fi usor atinse de pe tarm.

Drumetiile cu camile in Desertul Sinai – Vizitele in desert pe spatele camilelor sunt experiente ce trebuie incercate  macar o data in viata. Seara, veti sta in jurul unui foc de tabara si va veti bucura de mancarurile pregatite de beduinii Sinaiului dupa retete vechi si originale. Cel mai extravagant bonus il veti primi de la cerul instelat de deasupra voastra, care este de-o frumusete ireala, dincolo de ce va puteti imagina.

Canionul Colorat: este o formatiune stancoasa , bogata in minerale de diferite culori, cu forme ciudate, erodate de apa si vand

Quad Biking: Daca experienta in desert pe spatele unei camile vi se pare prea mult, puteti opta o experienta in desert cu masinute specifice, la rasaritul soarelui sau, dupa amiaza ca sa vedeti apusul, prelungindu-se pana in noapte, la un ceai beduin.

Manastirea Sf. Ecaterina: Manastirea este inclusa in Patrimoniul UNESCO. Sf. Ecaterina este cea mai veche manastire crestina care a functionat fara intrerupere din sec al  VI-lea. Manastirea a fost construita pentru a proteja Rugul Aprins, de unde Dumnezeu i-a vorbit lui Moise, arbusti care sunt vii si ocrotiti pana astazi. Manastirea are a doua cea mai mare biblioteca de manuscrise si codice din lume, dupa cea de la Vatican. Muntele Sinai si Manastirea Sf. Ecaerina sunt locuri sacre atat pentru crestini cat si pentru musulmani. Profetul Mohamed a emis un edict de protejare a manastirii in fata oricarei agresiuni sau distrugeri a armatelor arabe.
Istoria manastirii este legata de nume romanesti de domnitori, boieri si clerici cu numeroase marturii materiale si spirituale. Un nume important este cel al domnitorului Constantin Brancoveanu, atat de important incat Biblioteca manastirii i-a pus portretul la loc de mare cinste.
Alte nume de domnitori romani care au trimis manastirii  odoare de aur si argint sunt: Ieremia Movila, Petru Rares, Petru Schiopul, Vasile Lupu, Radu Paisie, Petru cel Tanar, Matei Basarab.
Manastirea s-a construit prin grija Imparatului Iustinian, intre anii 527 – 565. La constructia manastirii, conform unor izvoare istorice, imparatul a trimis si 200 de familii de slavi din sudul Carpatilor. „Urmasi ai acestor familii vechi, trimise din spatiu nostru carpatic, exista si astazi. Istoria lor este interesanta si e pacat ca nu e consemnata decat in izvoarele manastirii. Desi isi duc viata ca niste beduini din desertul muntos al Sinaiului, desi sunt musulmani, inca slujesc benevol manastirea, asa cum au facut-o stra stra stramosii lor, si, in mod curios, inca sarbatoresc anumite sarbatori crestine, cum ar fi, de exemplu Sfantul Gheorghe.”- consemnare dintr-o documentare privata.

Muntele Sinai: este locul unde Dumnezeu a dictat lui Moise cele 10 porunci. Urcarea pe varful muntelui, la 2642 m, este anevoioasa si pare un fel de penitenta, dar merita sa incercati, mai ales daca ramaneti sa asteptati rasaritul soarelui. Veti trai una din cele mai emotionante momente din viata.

Plajele: Statiunea are mai multe plaje deosebit de frumoase, cu nisip fin, spalat de valuri de cristal. Cea mai mare plaja, dar si foarte aglomerata este plaja din Golful Naama. Plaja Ras Um Sid este in captul de sud al orasului si este considerata una  din cele mai bun ca punct de plecare pentru snorkeling si scufundari. Mangrove Beach in Nabq Bay, Terrazzina Beach , El Fanar Beach, Naama Bay, Sharks Bay Beaches, Hadaba Beaches

Bazarul: este o piata comerciala tipica tarilor arabe, cu mici magazine cu produse diverse. Recomand sa acordati atentie obiectelor din argint, pietrelor semipretioase, micilor sticlute pentru parfumuri in forme multiple de animalute exotice, esentelor de parfumuri, caci Egiptul este unul din marii furnizori de ulei volatile pentru industria de parfumuri franceza ( atentie sa nu fie falsificate) si, desigur, condimentelor. Egiptul a avut cel mai bun bumbac din lume, dar nu stiu in ce masura si-a pastrat nealterate culturile, dar daca gasiti tricouri din bumbac egiptean, nu ratati cateva cumparaturi.

 
MANCARURI EGIPTENE

Bucataria egipteana este un caleidoscop de gusturi din Grecia, Liban si Siria. Clima calda a influentat evolutia preapararii mancarurilor, dar si preferintele egipenilor pentru produse vegetale mai mult decat pentru carne. Fiind o tara musulmana, nu se consuma carne de porc (exceptie fac egipetenii crestini, dar oferta de carne de porc este mica si se gaseste greu; oricum, nu veti gasi preparate din carne de porc la restaurantele din statiuni). In Egipt se mananca pui, oaie, vita si porumbei. La mare cinste sunt sosurile picante. Pe langa condimente, usturoiul si ceapa sun ingrediente nelipsite din mancarurile egiptene.
 • Falafel si Fava sunt doua feluri de mancare populara si foarte ieftina.
 • Molokheyya este supa de pui cu legume, coriandru si usturoi.
 • Mahvi sunt porumbei prajiti, umpluti cu orez sau cu mei.
 • Kufta sunt preparate din carne de miel condimentata
 • Fatta este un fel de mancare nubiana (Nubia este o tara antica din sudul Egiptului, la sud de Assuan, cucerita de faraoni) din carne de vita, orez, oua si paine prajita, fel de mancare care se pregateste la ocazii speciale.
 • Fesikh este un peste la gratar, proaspat, bine frecat cu mirodenii. Are un gust deosebit si se pregateste in timpul sarbatorii de primavata Sham El Nessim.
 • Peste uscat, Mullet se usuca, se pastreaza in vase de ceramica si se mananca cu ceapa si lamaie.
 • Shakshuka sunt oua prajite cu carne si rosii.
 • Tarb este burta mielului umpluta (un fel de toba)
 • Uara-Inab sunt un fel de sarmale foarte mici si subtiri din frunze de vita de vie umplute cu carne si orez.
 • Tabule  este o salata din rosii cu verdeata, ulei de masline si suc de lamaie.
 • Kushari este o macare foarte apreciata si egipteni si de turisti. Este preparat din linte, naut, orez, paste, ceapa prajita, sos de rosii si usturoi.
 • Ful Medames este printre mancarurile favorite de egipteni, inca din antichitate, si se prepara din fasole cu bobul mare, cu ulei de masline, la care se adauga oua prajite si, mai nou, pastrama prajta.
 • Tahini este o pasta gustoasa din seminte de susan
Mancarurile sunt impartite in mancare de zi cu zi si mancare de sarbatoare.

DULCIURILE sunt la loc de cinste. Ingredientele principale sunt: fructe, nuci, miere, susan, halva, fistic, alune, migdale, lamaie, lapte si unt.
 • Kunafa preparata din Kudaif, nuci macinate si sirop de fructe.
 • Muhalabia este o gustoasa budinca de orez cu nuci si unt.
 • Basbusa este  o placinta cu miere si nuci.
 • Om Ali este un desert foarte popular si foarte apreciat. In spatele lui stau cateva povesti, dar cea mai simpatica poveste este despre o mama saraca dar ingenioasa care a facut un desert pentru fiul ei, Ali, din resturile din casa: paine veche, lapte si fructe uscate.
BAUTURI
 • Bautura preferata a egiptenilor este ceaiul negru. La o distanta mica, se gaseste cafeaua aromata cu cardamon.
 • Karkade este o bautura dintr-o reteta sudaneza, usor acrisoara, din frunze de trandafiri si suc de trestie.
 • Vinul (fabricat inca din antichitate) nu este pe lista vinurilor de top fiindca timp de sute de ani, au neglijat cultivarea si intretinerea podgoriilor. Doar in ultimele decenii au reluat productia de vin.
 • Berea egipteana este foarte buna si bine apreciata de turisti.

 
BINE DE STIUT
Urgente: In cazul unor incidente grave (accidente, talharii), care necesita interventia imediata a autoritatilor egiptene, trebuie apelate urmatoarele numere de urgenta:
 • 4825033 Politia rutiera
 • 3906028 Politia turistica
 • 7610257 Pompierii
 • 5615551 Ambulanta
Anuntati si amabasada la numarul de urgenta, daca este cazul.

COSTURI ESTIMATIVE
MONEDA LOCALA: Lira egipteana// 1 USD = 17 EGP, 1 Euro = 19 EGP (informatii din 05.2019)
Preturile sunt orientative, ele se modifica in functie de modificarile cursului valutar.
 • Mic dejun: 4-6 USD
 • Masa de pranz: 5-6,5 USD
 • Cina: 6-11 USD
 • 1 bere locala 0,5 l: 1,8 USD
 • 1 bere de import 0,33 : 2,10 USD
 • Apa 0,33 l = 0,30 USD
 • Coca-Cola/Pepsi-Cola 0,33 l: 070
 • Cappucino: 2,7 USD
 • Meniu la McDonalds, combo meal: 4,5 USD
 • Un pachet de tigari: 2,45 USD
 • Taxi aeroport-centrul statiunii: 9 – 24 USD
 • Salariul mediu net/luna: 120 USD
 • O pereche de jeans Levis: 120 USD
 • Un bilet de autobus local: 0,15 USD

Filtre

Cauta hotel


Stele


Pret


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 56 hoteluri

Ras Umm Sid
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Foarte bine 83 Bookingcom Verginia Sharm El Sheikh Resort este un minunat hotel de 4 stele aflat in statiunea Ras Om El Sid si dispune de 156 camere cu vedere la piscină sau la grădină Hotelul se afla la o distanta de 20 de minute de aer . . .

oferta
speciala
de la 1109 / camera
de la 965 / camera * 2 adulti | perioada 23-01-2021 - 30-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Nabq Bay, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Park Inn Resort este un hotel de 4 stele situat in Nabq Bay Sharm El-Sheikh in sudul Peninsulei Sinai la 500 m de plaja la o distanta de 20 km de Naama Bay si de 7 km de aeroportul Sharm El Sheikh International Aflat la cativa pasi de Marea Rosie res . . .

oferta
speciala
de la 1077 / camera
de la 973 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Naama Bay
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Bine 72 Bookingcom Acest hotel modern se află localizat in inima statiunii Naama Bay la o distanta de aprox 10 min de mers cu masina pana la aeroportul Sharm el Sheikh iar in apropiere se afla mai multe magazine și baruri SPORT SI DIVERTISMENT . . .

oferta
speciala
de la 1093 / camera
de la 988 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Naama Bay, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Bine 71 Bookingcom Tropitel Naama Bay este un hotel de 5 stele situat in Naama Bay Sharm El-Sheikh langa plaja la o distanta de 65 km de centrul orasului si de 15 km de aeroportul Sharm El Sheikh International Hotelul ofera o priveliste impresionant . . .

oferta
speciala
de la 1108 / camera
de la 1001 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Ras Umm Sid
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Superb 9 Bookingcom Situat la o distanta de aprox 16 km de aeroport la 10 km de centrul Naama Bay in localitatea Ras Om el Sid pe malul marii Hotelul detine o plaja lunga de 700 m o piscina exterioara si o sala de sport ATENTIE Persoanele c . . .

oferta
speciala
de la 1123 / camera
de la 1015 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Nabq Bay, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Foarte bine 8 Bookingcom Hotelul dispune de un parc acvatic si este localizat in zona Nabq Bay statiunea Sharm El Sheikh la 1 km de plaja Aeroportul este la numai 5 minute de mers cu masina Web page httpseaclubaquaparkseagroupresortscom Spa Wel . . .

oferta
speciala
de la 1129 / camera
de la 1020 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Sharm el Sheikh, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Hotelul AA Grand Oasis este situat in statiunea Sharm El Sheikh zona Sharks Bay pe plaja la o distanta de 8 km fata de Aeroportul International Sharm El Sheikh si 10 km fata de Golful Naama avand vedere la Marea Rosie desertul Sinai si muntii din zon . . .

oferta
speciala
de la 1139 / camera
de la 1029 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Naama Bay, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Bine 74 Bookingcom Localizat pe plaja privata in Sharm El Sheikh Egipt la 12 km de aeroportul international Sharm El Sheikh situat chiar in centrul orasului 20 km de Nabq Bay si 8 km de orasul vechi Drinks Food Hotelul dispune de 3 restaurante s . . .

oferta
speciala
de la 1146 / camera
de la 1036 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Nabq Bay, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Bine 75 Bookingcom Hotelul este situat in statiunea Nabq la 20 de km de centrul Naama Bay intr-un paradis acvatic la malul Marii Rosii Localizare Hotelul este situat in statiunea Nabq la 20 de km de centrul Naama Bay intr-un paradis acvatic la . . .

oferta
speciala
de la 1184 / camera
de la 1070 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Shark`s Bay
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

VIP Club Card - Verificati lista actualizata a beneficiilor incluse in acest program pe link-ul de mai jos httpswwwcocktailholidaysrovip-clubvip-club-beneficii Superb 90 Bookingcom Hotelul Sea Life este un resort de 4 stele situat in Sharm El She . . .

oferta
speciala
de la 1192 / camera
de la 1077 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Om El Seed, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Foarte bine 85 Bookingcom Hotelul este situat in statiunea Ras Om El Sharm El Sheikh la 10 km fata de statiunea Naama Bay si la 18 km fata de Aeroportul International Datorita minunatului Aqua Park de care dispune ce cuprinde 44 de topogane si 9 pis . . .

oferta
speciala
de la 1216 / camera
de la 1098 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Nabq Bay
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Fabulos 86 Bookingcom Coral Sea Aqua Club face parte din lantul hotelier Coral Sea Hotels and Resort Se afla la o distanta de aprox 15 min de aeroport si la cateva minute de mers pana la zona magazinele din imprejurimi Acesta pune la dispozitia clie . . .

oferta
speciala
de la 1216 / camera
de la 1098 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Nabq Bay, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Scor 800 pe Booking Situat în Golful Nabq resortul se află direct pe o plajă privata cu recif de corali Vestita zona de distractie Soho Square se afla la doar 5 km de hotel iar distanta fata de aeroport este de doar 4 km Hotelul este o alegere i . . .

oferta
speciala
de la 1246 / camera
de la 1125 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Shark`s Bay
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

VIP Club Card - Verificati lista actualizata a beneficiilor incluse in acest program pe link-ul de mai jos httpswwwcocktailholidaysrovip-clubvip-club-beneficii Foarte bine 85 Bookingcom Sea Garden Resort este un complex localizat la 9 km de centr . . .

oferta
speciala
de la 1246 / camera
de la 1125 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
Nabq Bay, Egipt
REVELION EXTERN 2021
 | 
CRACIUN IN STRAINATATE

Bine 78 Bookingcom Hotelul este situat in zona Nabq Bay statiunea Sharm El-Sheikh pe malul marii la numai 10 minute de mers cu masina pana la aeroport Localizarea este exceptionala hotelul oferind o vedere panoramica spectaculoasa asupra Marii Rosie . . .

oferta
speciala
de la 1253 / camera
de la 1132 / camera * 2 adulti | perioada 16-01-2021 - 23-01-2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii