Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BAVARIA BLU

4 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BAVARIA BLU, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE
Oricare ar fi menirea calatoriei dumneavoastra, Hotelul Bavaria Blu va fi gazda perfecta avand o traditie recunoscuta pentru ospitalitate, servicii impecabile, atmosfera relaxanta si confort.
Pozitia strategica a hotelului- la 5 de metri de plaja, dar in imediata apropiere a orasului Constanta, face ca hotelul Bavaria Blu sa fie locatia ideala atat pentru turistul sosit in vacanta cat si pentru cel aflat in deplasare in interes de serviciu sau in scop de afaceri.

FACILITATI UNITATE DE CAZARE
Dotari generale: restaurant -Foisorul este o oaza de racoare si un adapost de soarele puternic in timpul verii si este zona principala unde se serveste masa; alternativa Foisorului este restaurantul unde se serveste masa cand vremea este racoroasa sau ploua sau dupa preferinta clientului, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, acces persoane cu dizabilitati, internet -wireless gratuit, pastrare obiecte de valoare, lift, bar la receptie, 3 baruri ( Bar Receptie deschis permanet; Bar Foisor deschis de la 12:00 - 00:00 si Bar Piscina de la 08:00 la 20:00), facilitati de acces pentru persoane cu dizabilitati, camera bagaje, piscina in aer liber.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 139
Single: 37
Duble: 44 - dintre care 32 camere duble standard si 12 camere duble deluxe.
Apartamente: 4
Garsoniere: 54
Hotelul dispune de 123 de camere de 4* si 16 camere de 5*. In plus, intreg ultim etaj de cinci stele, vine si cu o poveste aparte, intrucat fiecare camera este o calatorie catre o tara a lumii, fiind decorata dupa chipul si asemanarea tarii respective. Fiecare camera a etajului 5 a fost gandita avand la baza conceptul de tari care prin intermediul gamei de culori si a mobilierului modern, elegant si personalizat, va vor purta intr-o calatorie in jurul lumii. Concepute pentru a creea armonia pefecta intre relaxare si un mediu de lucru adecvat, cele 16 camere va vor transpune de fiecare data intr-o lume diferita: de la modernismul apartamentului american pana la subtila aroma orientala a apartamentului chinezesc.


Camera Single Standard / Vedere La Mare 4* - Spatiu de cazare destinat cazarii unei singure persoane. Suprafata totala de 15 mp.
Camera Dubla Standard / Vedere La Mare 4* - Suprafata totala de 18 mp.

Studio
Studio Standard / Vedere La Mare 4*.
Este suplimentata cu canapea extensibila. Suprafata totala de 29 mp.

Camera Dubla Deluxe Standard 5* : Egipt, Thailanda, Turcia, Indonezia si Grecia
Au o suprafaa de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Spatiile de cazare au vedere standard spre gradina, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi.

Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* : Romania, Italia, India, Anglia, Australia, Iran
Au o suprafaa de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi.

Apartament Deluxe Standard 5* : SUA, Kenya
Apartamentul SUA - are o suprafaa de 63 mp + balcon 19 mp. Apartamentul Kenya - are o suprafaa de 40 mp + balcon 17 mp. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi.

Apartament Deluxe Vedere Mare 5* : China, Franta
Apartamentul Vedere Mare permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul China - cel mai mare apartament; are o suprafata de 68 mp + balcon 24 mp. Apartamentul Franta - are o suprafata de 67 mp + 2 bai (14 mp/5 mp) + 2 balcoane de 24 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, sauna.

Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus -(cabina de dus), internet -wireless, uscator de par, telefon, sistem de alarma in caz de incendiu/ detectoare de fum, halat si papuci de baie, priza pentru aparat de barbierit, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru.

LOCALIZARE
Hotelul este situat la 5 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

POLITICI
Politica de check-in/check-out:
Check in-ul incepe de la ora 17:00 iar check out-ul este pana in ora 12:00.
Alocarea camerelor se face pornind de la disponibilitatea existenta la momentul check in-ul. Hotelul nu garanteaza alocarea camerelor pe un anumit etaj/sector, alocarea camerelor alaturata sau a unei anumite camere.
Late check out-ul sau prelungirea sejurului se anunta la Receptia hotelului cu cel putin 24 ore inainte. Valoarea late check-out-ului este stabilit in functie de perioada solicitarii. Ambele sunt negarantate si depind de disponibilitatea existenta la moment respectiv.
Hotelul dispune de o camera pentru bagaje pentru depozitarea acestora in momentul in care turistul ajunge la hotel inainte de ora check in-ului sau pentru alte situatii.

Politica pet/animale de companie:
Hotelul nu accepta animalele de companie .

Politica fumatului :
Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului (foisor, terasa, piscina).

Politica pentru echipamente:
Ecipamentele folosite drept mijloc de transport, precum carucioare pentru copii si biciclete, se vor depozita intr-un spatiu de depozitare special alocat. Acestea nu pot fi introduse si depozitate in camerele in care se vor caza turistii. Nerespectarea acestei reguli poate rezulta in refuzul la cazare sau incetarea cazarii turistului, fara alte sanctiuni asupra Prestatorului.

Minibar:
1. Fiecare camera pune la dispozitie un minibar incarcat cu diverse produse: bauturi racoritoare, ciocolata, vin etc. Produsele din minibar sunt contra-cost.
2. Evidenta consumului este mentinuta zilnic de catre departamentul de housekeeping prin intermediul fisei de minibar, la finalul sejurului achitandu-se valoarea totala consumata.
3. Este obligatorie completarea si semnarea fisei de minibar de catre turist.
4. Scoaterea produsului din minibar sau inlocuirea este considerata drept intentie de consum si se achita.

Bunurile de valoare:
1. Fiecare camera dispunde de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei.
2. Nu ne asumam raspunderea si responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale nesupravegheate si nedepozitate in seiful pus la dispozitie.

Acces piscina:
1. Turistii cazati au acess gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00-20:00. Este strict interzisa folosirea prosoapelor din camera.
2. La cazare vor primi cardurile pentru prosoape care vor putea fi folosite la piscina. Acestea vor fi returnate la momentul check out-ului. Deteriorarea sau pierderea cardurilor se taxeaza (50 ron/buc).
3. Asigurarea cu sezlonguri se face in limita disponibilitatii si sunt gratuite pentru turistii hotelului. Sezlongurile nu se rezerva in avans, ci se ocupa in functi de disponibilitate la momentul sosirii la piscina.

Acces plaja:
1. Hotelul pune la dispozitia turistilor, in mod gratuit, vouchere pentru sezlong la plaja situata in fata hotelului; Plaja este privata si administrata de colaboratori externi;
2. Nu ne asumam raspunderea pentru programul de functionare, buna gestionare a activitatii, respectarea normelor legale in vigoare, etc.
Este un serviciu pe care il oferim gratuit oaspetilor nostri si nicio suma de bani nu poate fi rambursata in cazul neasigurarii serviciului sau asigurarea acestuia la o calitate nesatisfacatoare.
3. Accesul la plaja se face pe baza unui voucher primit la receptie, care se preda pe plaja in schimbul sezlongului; Voucherul poate fi valorificat doar de catre turistii cazati in hotel si este interzisa transmiterea acestora catre alte persoane.
Voucher-ul este valabil pentru ziua in curs, pentru o singura persoana. Numarul voucherelor este egal cu numarul de nopti al sejurului.

Acces parcare:
1. Hotelul pune la dispozitia turistilor spatii de parcare, in limita locurilor disponibile. Pentru acestea nu se percep taxe aditionale si nu se fac rezervari. Nu purtam raspundere pentru autovehiculele parcate necorespunzator, in imediata apropiere si nici pentru lucrurile lasate in interiorul acestora

Servicii:
Parcare in limita locurilor disponibile, informatii turistice, trezirea turistilor la ora solicitata, internet Wireless, acces piscina exterioara incalzita* (sezlong si umbrela gratuit in limita locurilor disponibile; numarul acestora poate varia in functie de normele legale in vigoare), acces plaja privata gestionata de colaboratori externi**.
* piscina exterioara este functionala in perioada 01.05 - 18.09.2023 in functie de conditiile meteo. Accesul este permis, zilnic, in intervalul 08:00- 20:00.
** Accesul la plaja se face pe baza unui voucher primit la receptie, care se preda pe plaja in schimbul sezlongului; Voucherul poate fi valorificat doar de catre turistii cazati in hotel si este interzisa transmiterea acestora catre alte persoane.
Voucher-ul este valabil pentru ziua in curs, pentru o singura persoana. Numarul voucherelor este egal cu numarul de nopti al sejurului.

SERVICII MASA
- se acorda in unitatea restaurant Bavaria Blu, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez. Pranzul si cina se vor servi in sistem fisa cont, iar in perioada 16.06- 09.09.2023 se asigura in regim bufet suedez.

FACILITATI COPII
Studio: maxim 2 adulti si 2 copii 0- 13 ani sau 3 adulti
In camera dubla se accepta cazarea a maxim 2 adulti si a unui copil de 0- 2 ani, fara pat suplimentar.
In camera DUBLA DELUXE SI APARTAMENT se accepta cazarea doar a maxim 2 adulti (fara copii)

FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 3 - 60/ 150/ 240 - 500 locuri in arajament teatru/sistem modular - dotate cu aparatura ultramoderna.




Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL BAVARIA BLU, Mamaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la Hotel Bavaria Blu Mamaia prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la Hotel Bavaria Blu Mamaia?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la Hotel Bavaria Blu Mamaia?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la Hotel Bavaria Blu Mamaia?

La Hotelul Bavaria Blu din statiunea Mamaia, check-in-ul incepe de la ora 17:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

Hotel Bavaria Blu Mamaia este potrivit pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Camerele dispun de spatii de odihna special concepute pentru cei mici, pentru un nivel sporit de confort si siguranta.

Hotel Bavaria Blu Mamaia accepta animale de companie?

Politica hotelului nu permite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la Hotel Bavaria Blu Mamaia?

Hotelul este localizat la 5 metri de plaja nisipoasa, cu intrare lina in mare. In plus, dispune de piscina exterioara incalzita, jacuzzi, terasa, camere cu vedere la mare si multe altele.

Exista optiunea de all inclusive la Hotel Bavaria Blu Mamaia?

Hotelul Bavaria Blu Mamaia nu functioneaza in sistem all inclusive, dar se ofera cele trei mese principale (mic dejun, pranz si cina) in sistem de bufet suedez.

Exista parcare privata la Hotel Bavaria Blu Mamaia?

Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita, in limita locurilor disponibile.

Locatie HOTEL BAVARIA BLU, Mamaia, Romania