Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Buzias Romania

Oferte cazare Buzias Romania

Citeste mai mult

Oferte cazare Buzias Romania


Profil: cardiovascular
Relief: deal
Clima: continentală cu influenţe mediteraneene
Altitudine: 128 m
Temperatura vara: 20°C
Temperatura iarna: 2°C
Oras in apropiere: Lugoj 23 km, Bucureşti 482 km, Timişoara 34 km, Sibiu 247 km Baia Mare 406 km. Cel mai apropiat aeroport Timişoara 34 km.
Factori de cura: Ape minerale carbogazose, bicarbonatate, clorurate, sodice, calcice, magneziene hipotone, cu o mineralizare totala de 2,0 – 6,6 g/l; majoritatea acestora sunt folosite, in principal, in cura externa; apa minerala extrasa prin forajul Apemin se imbuteliaza; mofeta de la sonda nr.4; bioclimat sedativ de crutare, cu slabe influente excitante.
Alti factori: Muzeul balnear - primul muzeu de acest gen din România; ştrandul - primul ştrand cu apă minerală din Europa (1874).
Indicatii terapeutice: Afectiuni cardiovasculare (stari dupa infarct, in stadiul de postconvalescenta, cardiopatie ischemica, insufienta mitrala si aortica compensata, hipertensiunea arteriala, arteriopatii periferice prin ateroscleroza, varice); afectiuni reumatismale degenerative (spondiloze cervicale, dorsale si lombare, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala); afectiuni postraumatice (redori articulare postraumatice, stari dupa operatii pe muschi, oase si articulatii, stari dupa entorse, luxatii si fracturi); afectiuni neurologice periferice si centrale (pareze usoare si sechele tardive dupa hemipareze si dupa pareze la doi ani de la debut); afectiuni asociate (afectiuni respiratorii, afectiuni ginecologice, afectiuni metabolice si de nutritie, nevroza astenica, boli profesionale).
Contraindicatii: Infarct miocardic recent, accidente vascularo-cerebrale recente, flebite acute sau subacute.
Instalatii de tratament: Instalatii pentru bai calde la vane cu apa minerala carbogazoasa; instalatii pentru mofete; instalatii pentru aerosoli si inhalatii; instalatii complexe pentru electro- si hidroterapie; sala de gimnastica medicala, masaj medical; cabinete pentru aplicarea de tratament cu Boicil.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

STATIUNI TURISTICE

Hotelul Parc a fost renovat in 2006- 2007Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 25 km de garaDescriere facilitati Servicii gratuite trezirea turistilor presa Tratament hipertensiune arteriala circulatie periferica si afectiuni asociate . . .

STATIUNI TURISTICE

Hotelul este situat in statiunea BuziasLocatie Buzias - singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura la care pacientii nu au . . .