Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PHOENIX CONFERENCE SPA BUZIAS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL PHOENIX CONFERENCE SPA BUZIAS, Buzias

Restaurant
Cafenea
TV in camera
Baie in camera
Baie proprie
Sala de conferinte
Internet wireless gratuit
Sistem central de incalzire
Aer conditionat/ventiloconvector
Serviciu de calcat imbracaminte
Parcare gratuita
Zona receptie
Receptie non-stop
Bar
Minibar
Plata prin card
Hotel pentru nefumatori

Descriere HOTEL PHOENIX CONFERENCE SPA BUZIAS, Buzias

Hotelul este situat in statiunea Buzias.

Locatie:
Buzias - singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni:

- Apa minerală carbogazoasă folosita in cura externa sub forma de bai cu apa minerala incalzita si in cura interna de la buvetele din parc;

- Mofetele, emanatii de CO2 benefice pentru circulatia periferica;

- Aeroionozarea, concentratia aerului similara unei altitudini de 1000 m, desi statiunea este situata la o altitudine de 128 m, bioclimatul fiind propice pentru tratament si odihna.

Grupe de afectiuni ce se pot trata: cardiovasculare (arteriopatie obliteranta, arteriopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, valvulopatii, boli ale venelor), neurologice, digestive, afecțiuni renale, circulatorii.

Dintre statiunile cu profil cardiovascular, Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna, iar aeroionizarea constituie prin ea insasi o forma de tratament in afectiunile cardiovasculare.

Politici:
Nu se accepta animale de companie.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie HOTEL PHOENIX CONFERENCE SPA BUZIAS, Buzias