Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL TURQUOISE

Litoral Romania - Hoteluri All Inclusive
 | 
Litoral Marea Neagra România
 | 
Litoral România - Înscrieri Timpurii 2024
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL TURQUOISE, Venus, Romania

INFORMATII GENERALE

Plin de gratie si rafinament, Hotelul Turquoise din statiunea Venus, amplasat chiar pe malul marii, va asteapta sa transformati vacanta de vara in momente de neuitat.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE

Plaja proprie cu acces gratuit la sezlonguri si umbrele.

FACILITATI UNITATE
Hotelul dispune de restaurant care serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala, lift, piscina in aer liber, lobby-bar in receptie, terasa exterioara cu vedere la mare, loc de joca pentru copii amenajat pe plaja ,gradina amenajata, parcare privata gratuita in limita locurilor disponibile.
La exterior, restaurantul se continua cu o terasa generoasa care va permite sa va relaxati bucurandu-va de briza marii. Hotelul dispune de plaja proprie, iar oaspetii sai au acces gratuit la sezlonguri si umbrele.

Servicii: incluse in pret: acces la piscina, locul de joaca pentru copii, piscina pentru copii, sezlong la piscina, divertisment pentru copii si adulti, rummy, table, sah, internet WiFi , plaja proprie cu acces gratuit la sezlonguri si umbrele.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat -ventiloconvector, TV, minibar -(racitor), seif, baie cu dus, balcon -(la parter - balcon tip terasa), uscator de par, mocheta, telefon, acces pe baza de cartela magnetica, internet wireless gratuit.
Duble: 100 - toate camerele duble au in dotare o minicanapea.

Camera dubla are o suprafata de 15.50 mp, patul are dimensiunea de 160/200 cm, minicanapeaua din dotare 80 cm lungime.
Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 11 ani sau 3 adulti.

Apartamente: 8 - apartamentul este compus din doua camere cu usa intre ele, fiecare camera dispune de baie proprie si balcon. Incepand cu anul 2021 apartamentele dispun de pat matrimonial in ambele camere. Toate apartamentele au vedere frontala la mare.
Capacitate maxima 4 persoane (adulti si copii). Toate apartamentele au vedere frontala la mare.

Familiale: 6 - camera family este compusa din 2 camere duble cu usa comunicanta intre ele. Fiecare camera dispune de pat matrimonial, baie proprie si balcon, si sunt situate la parter. Capacitate maxima 4 adulti si 2 copii 0- 11 ani.

LOCALIZARE
Hotelul este situat pe faleza. Plaja: nisipoasa.

POLITICI
ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE ACHITATE.
Este interzis gatitul in camera de hotel si accesul cu arzatoare, spirtiere, resouri, aragaz, plite, animale de companie, saltele gonflabile si alimente.
Termeni si conditii generale
*Cazarea incepe cu ora 18.00 si se incheie la ora 12.00.
*Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea Resortului din ziua cazarii. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita poziionare, sau camere alaturate. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor, pe care Resortul incearca sa le onoreze in limita disponibilitatilor.
* Este interzis accesul cu animale de companie in incinta Resortului, hotelul are dreptul sa refuze cazarea clientilor insotiti de animale de companie si in cazul in care se constata prezenta in hotel a animalelor sau pasarilor de companie dupa efectuarea cazarii.
*Fumatul este interzis in incinta Resortului, exceptand balcoanele camerelor si spatiile din Resort amenajate/dotate cu scrumiere. Turistii care nu respecta aceasta regula vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amenda de la 100 lei la 500 lei).
*Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile achitate.

SERVICII MASA
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand surpriza bucatarului (la cina), bufet de salate, fructe si deserturi.

ALL INCLUSIVE
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii. In prima zi se intra cu cina.
  • mic dejun intre orele 7:30-10:00;
  • pranz intre orele 12:30-14:30;
  • gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele 16:00-17:00;
  • cina intre orele 18.30-20.30
  • apa si bauturi racoritoare la dozator pe tot parcursul zilei (7:30-22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului
  • vinul casei si bere draft in intervalul 10:00-22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului
  • lichior, vermut, vodca, coniac oferite la restaurant si pe terasa restaurantului in intervalul mesei de pranz (12.30-14.30) si cina (18.30-20.30)
  • minibar gratuit in camera ( alimentat o data pe zi cu 1 apa plata,1 apa minerala, 3 bauturi racoritoare).
EVENIMENTE SPECIALE
Sala de conferinta (capacitate 200 locuri 360 LOUNGE , 80 locuri Turquoise Junior): (dotarile salii de conferinta includ: videoproiector, ecran proiectie, sonorizare, flipchart, calculator, aer conditionat, internet wireless, accesorii birotica, suport tehnic).



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Aer conditionat
Piscina pentru copii
Piscina
Distanta fara de aeroport
Hotel chiar langa plaja
Receptie
Sala de conferinta
Acces la internet
Wi-Fi
Parcare
Camera cu TV
Dus
Minibar
Seif
Balcon/terasa
TV
Aer conditionat individual
Piscine incalzite
Distanta pana la plaja
Restaurante
Canapea

Intrebari frecvente HOTEL TURQUOISE, Venus, Romania

Pot achizitiona sejurul la Hotel Turquoise Venus prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la Hotel Turquoise Venus?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la Hotel Turquoise Venus?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la Hotel Turquoise Venus?

La Hotel Turquoise Venus, accesul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

Hotel Turquoise Venus este potrivit pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Acesta dispune de loc de joaca pe plaja amenajat pentru copii, piscina pentru copii, activitati de divertisment specifice si facilitati de acomodare in camera (pat suplimentar).

Hotel Turquoise Venus accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la Hotel Turquoise Venus?

Hotelul este localizat aproape de plaja si dispune de piscina, plaja proprie cu acces gratuit la sezlonguri si umbrele, evenimente si multe alte facilitati in camera, pentru un sejur relaxant.

Exista optiunea de all inclusive la Hotel Turquoise Venus?

Hotelul Turquoise din Venus functioneaza in sistem all inclusive. Se servesc astfel cele trei mese principale (mic dejun, pranz si cina), la care se adauga gustari si bauturi, minibar gratuit in camera.

Exista parcare privata la Hotel Turquoise Venus?

Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita, in limita locurilor disponibile.

Locatie HOTEL TURQUOISE, Venus, Romania