Cere oferta Cere oferte
Vacante

DAIMA RESORT

5 stele

   Kemer, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere DAIMA RESORT, Kemer, Turcia

www.daimahotels.com Localizare: Hotelul se afla in regiunea Kiris, la 7km de Kemer si la 56km de aeroportul din Antalya. Cazare: Hotelul are un numar total de 313 camere repartizate in trei cladiri Maria, Aylin si Melisa: camere standard (28m², un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere standard plus (32m², un pat matrimonial, un pat twin si o canapea, max 2+2pax), camere Family (58m², camere conectate cu doua dormitoare si o baie, max 5pax), camere Large (34m², doua dormitoare separate printr-un perete glisant, o baie, max 4pax). Toate camerele au baie privata cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere la sosire, apoi numai apa), seif, TV prin satelit, balcon. Conexiunea la internet WI – FI in camere este contra cost. Servicii: Ultra all inclusive – bauturi de bun venit la sosire, mic dejun, mic dejun tarziu, gustari, pranz, prajituri si ceai, cina, gustari tarzii, bauturi locale si standard din import alcoolice si racoritoare. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux din import, toate bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucurile naturale din fructe, sampania, restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans, room service. Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Yakamoz - turcesc, Far East, Italian si Seafood (preparate din fructe de mare), baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, servicii internet, coafor, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI – FI in zona lobby este gratuita. Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisio si pietris, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Catre plaja se trece printr-un pasaj subteran. Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park, terenuri de tenis, mini golf, volei pe plaja, mini fotbal, baschet, tenis de masa, sporturi nautice nemotorizate, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, baie de aburi, shock room. Contra cost: centru SPA, masaj, salon de infrumusetare, sporturi nautice motorizate, biliard si cursuri de scufundari. Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.