Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Borsa Romania

Prezentare Borsa Romania

Borșa este o stațiune balneo-climaterică sezonieră, de interes local, insa deoarece durata persis...

Citeste mai mult

Prezentare Borsa Romania

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Facilitati

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Hotelul este situat in apropierea partiei de schi din statiune la circa 11 km de centrul orasului Borsa la altitudinea de 850 m intr-un cadru pitoresc si deosebitHotelul situat intr-un cadru deosebit dispune de capacitatea maxima de cazare de 62 pers . . .

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Hotel Nord este un loc al relaxării al petrecerii plăcute a timpului a concediilor și vacanțelor Suntem o locație all season care beneficiază de minunatul cadru natural al împrejurimilor Munții Rodnei cu Masivul Pietrosu Rodnei 2303 m străjuiește zon . . .

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Inaugurat in Decembrie 2006 Hotelul Paltinis amplasat intr-un cadru pitoresc deosebit pe valea Viseutului la distanta de 150 m fata de DN18 sau 1000 m distanta de la intrarea in statiunea turistica BorsaServicii masa - e acorda in restaurantul Paltin . . .

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Hotelul Roman este situat in statiunea turistica Borsa din Maramures înconjurat de un lanț muntos Munții Rodnei și Munții Maramureșului în apropierea unor obiective turistice renumite Mocănița Cimitirul Vesel Valea Vinului Săpânța bisericile din le . . .

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Situat in statiunea turistica Borsa din Maramures Hotel Victoria pune la dispozitia turistilor servicii de cazare la cele mai inalte standarde concepute si personalizate astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte si asteptari in dom . . .