Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL ALEXANDRA BEACH SPA RESORT

4 stele

   Potos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ALEXANDRA BEACH SPA RESORT, Potos, Grecia

Fabulos 8.7 Booking.com Inconjurat de gradini cu trandafiri si palmieri, hotelul situat pe malul marii este destinatia ideala pentru vacantele in familie. Hotelul se afla la mica distanta de pitorestile sate Potos si Pefkari, cu o serie de baruri, taverne si magazine pe malul marii. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:00) si cina (19:00-21:30) bufet. Se poate opta si pentru supliment de pranz (13:00-15:00) care este meniu. Hotelul mai are restaurant A la carte, bar principal, snack bar, cafenea, taverna, bar la piscina si bar pe plaja.

SPA & Welness
Centrul SPA are hammam, sauna, masaj, hidromasaj/jacuzzi, baie de aburi. Toate sunt contra cost.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, sala de fitness, volei pe plaja, terend e baschet, tenis de masa, sala comuna TV, muzica live, centru Spa. Contra cost: teren de tenis, biliard, teren de fotbal, sporturi nautice pe plaja, lectii de scufundari, mini golf.

Localizare
Hotelul se afla pe malul marii, langa o plaja cu nisip si pietricele, foarte aproape de satele Potos (700 m) si Pefkari (850 m), cu o serie de baruri si taverne pe malul marii, precum si magazine. Portul Prinos este la 28 km, oar portul Limenas este la 40 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.