Cere oferta Cere oferte
Vacante

Regulament campanie promotionala "28 DE ANI DE EXIMTUR"

Regulament campanie promotionala

"28 DE ANI DE EXIMTUR"ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE 


Organizatorul campaniei promotionale "28 de ani de EXIMTUR" este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Suceava si Sibiu, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General. 

Campania promotionala "28 de ani de EXIMTUR" (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE 


Campania promotionala se va desfasura intre 09.03.2021, incepand cu ora 09:00 si pana la 11.03.2021, ora 23:59, pe pagina de Facebook a companiei https://www.facebook.com/eximtur/ si pe pagina de web dedicata campaniei: Concurs 9 martie 2021 - Sejur Complex Steaua de Mare (mailchi.mp) si are drept scop popularizarea brandului EXIMTUR.

           

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei. ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE 


Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza pagina Concurs 9 martie 2021 - Sejur Complex Steaua de Mare (mailchi.mp) si completeaza formularul de participare existent pe pagina.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii inscrisi care nu au varsta minima de 18 ani implinita si care nu au respectat toate conditiile de participare mentionate mai sus. Pentru validare, castigatorul va trebui sa dovedeasca in baza cartii de identitate faptul ca este major (a implinit varsta de 18 ani). Orice alte tentative de frauda pot duce la eliminarea din concurs.

           

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participantii la concurs isi dau acordul prin completarea formularului de concurs ca datele lor sa fie prelucrate si utilizate de catre EXIMTUR in vederea participarii la concursul "28 de ani de EXIMTUR". De asemenea, participantii trebuie sa isi dea acordul cu privire la inscrierea lor in baza de date a EXIMTUR pentru a primi pe email materiale cu scop informativ si comercial in viitor si vor putea sa revina oricand asupra preferintei exprimate, conform politicii privind protectia datelor.

           

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament. 

 

Persoana juridica responsabila de prelucrarea datelor cu caracter personal a participantilor la Campania promotionala este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.  ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS


Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina Concurs 9 martie 2021 - Sejur Complex Steaua de Mare (mailchi.mp) si sa urmeze instructiunile de participare mentionate mai sus in ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE.

Un castigator va fi ales prin tragere la sorti, cu ajutorul platformei random.org, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament, iar castigatorul va fi anuntat public pe pagina de Facebook EXIMTUR https://www.facebook.com/eximtur/ in data de 12 martie 2021, dupa contactarea si validarea acestuia.ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE


Premiul pentru concursul "28 de ani de EXIMTUR" se va oferi o singura data si castigatorul va fi anuntat public pe pagina de Facebook EXIMTUR in data de 12 martie 2021, dupa contactarea si validarea acestuia.

Premiul consta intr-un pachet de vacanta predefinit, format din cazare pentru 5 nopti si servicii de masa in regim all-inclusive, pentru doua persoane, in Eforie-Nord, Romania, la hotel Delfinul din cadrul complexului Steaua de Mare. Formatul si conditiile pachetului oferit ca si premiu nu poate fi modificat, nu poate fi preschimbat in bani si nu poate fi transferat unei alte persoane.

Valoarea maxima a premiului este de 2000 ron.ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR


Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, cu ajutorul platformei random.org, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. 

Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook EXIMTUR si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 24 de ore de la contactarea acestuia de catre un reprezentant EXIMTUR. Confirmarea se va face de catre castigator trimitand un email pe adresa marketing@eximtur.ro. Castigatorul este obligat sa faca dovada faptului ca este major (a implinit 18 ani) prin trimiterea unei copii de buletin. Deasemenea castigatorul va fi cel care va transmite catre EXIMTUR datele persoanei care il va insoti in vacanta oferita ca premiu in cadrul concursului.ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL


Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat pe site-ul Eximtur, la adresa: Concursuri, promotii, regulamente si castigatori (eximtur.ro)[OP2] ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE


Organizatorul - EXIMTUR - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.ARTICOLUL 9. LITIGII


Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE


Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe pagina de Facebook EXIMTUR.ARTICOLUL 11. DIVERSE


Prin inscrierea la campania "28 de ani de EXIMTUR" participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE 


Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului de desfasurare a prezentei promotii si de asemenea reprezinta acceptul si acordul dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate (nume, prenume), organizatorul urmand a respecta dispozitiile  Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prezenta promotie se deruleaza in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la  prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toate persoanele carora le este adresata aceasta promotie isi pot exercita fata de operator oricare dintre drepturile ce le sunt conferite in acest sens de Regulament.

Prin inscrierea la promotie participantii isi exprima acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dupa cum urmeaza:

·                     Nume si prenume

·                     Email

·                     Numar de telefon

·                     Carte de identitate/buletin pentru persoana care castiga concursul, cu scopul de a face dovada faptului ca este major (a implinit 18 ani).

Aceste date vor fi utlizate de catre EXIMTUR strict in scopul declarat - participarea la concurs si in scop de marketing (transmiterea catre participantii la Campanie in viitor, pe email, a materialelor de promovare/marketing in scop informativ si comercial). 

Durata prelucrarii si stocarii datelor este nedeterminata. 

In cazul in care doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza de date va rugam sa ne transmiteti o solicitare pe adresa marketing@eximtur.ro.

Daca doriti sa nu mai primiti in viitor pe email materialele transmise de EXIMTUR in scop de marketing cu caracter informativ si comercial, va puteti oricand dezabona accesand link-ul - unsubscribe from this list, prezent la finalul emailului primit de dvs. in scop de marketing.

Date complete privind conditiile de prelucrare si stocare precum si la modalitatea de steregere a datelor cu caracter personal ale dumneavoastra le regasiti aici.

Operator: S.C. EXIMTUR SRL, cu sediul in Cluj Napoca, str. Nichita Stanescu nr.16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Suceava si Sibiu, reprezentata prin Lucia Morariu – Director General.

Scopul operatiunilor de prelucrare a datelor de catre operatorul EXIMTUR SRL este participarea la Campania promotionala si promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice, prin mijloace de marketing direct. 

Datele colectate si prelucrate sunt:

-              pentru participantii la campanie: nume, prenume, telefon, e-mail.

-              Pentur castigatorul Campaniei: nume, prenume, telefon, e-mail, date carte identitate/bulletin.

Datele prelucrate (nume, prenume, telefon, e-mail) se vor pastra pentru o perioada de timp nedeterminata. Datele cartii de identitate/buletinului castigatorului Campaniei, prelucrate cu scopul de a face dovada faptului ca acesta este major (a implinit 18 ani), se vor sterge in ziua urmatoare celei in care castigatorul isi ridica premiul si primeste documentele de calatorie.

Dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie, sau oricare din drepturile prevazute de Regulamentul (UE) nr. nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date pentru orice persoana vizata, pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, datata si semnata adresata operatorului, in mod gratuit.

Daca nu doriti sa primiti ofertele noastre, daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, sau sa aflati mai multe informatii despre modul in care va puteti exercita aceste drepturi, contactati Serviciul Marketing, str. Nichita Stanescu nr. 16, Cluj-Napoca, tel. 0364-803803, e-mail marketing@eximtur.roLUCIA MORARIU                                                                                              

Director general

08.03.2021

S.C. EXIMTUR S.R.L.