Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Praid Romania

Oferte cazare Praid Romania

Localitatea Praid este o statiune balneara situata la altitudinea de 5oo-525m, in judetul Harghita, incadrat de localitati cu vechi renume turistic, precum Sovata si Corund, dar ,, binecuvântata'' cu o mina de sare. Statiunea Praid si-a creat un bine-meritat renume propriu, care îmbina în mod spectaculos farmecul rustic al satului secuiesc, dezvoltand structuri turistice de tip rural, balnear si de agrement. La Praid se gasesc izvoare hipertermale (49 grade) sarate si un munte de sare cu lapiezuri si izvoare sarate. Statiunea Praid dispun...

Citeste mai mult

Oferte cazare Praid Romania


Localitatea Praid este o statiune balneara situata la altitudinea de 5oo-525m, in judetul Harghita, incadrat de localitati cu vechi renume turistic, precum Sovata si Corund, dar ,, binecuvântata'' cu o mina de sare.
Statiunea Praid si-a creat un bine-meritat renume propriu, care îmbina în mod spectaculos farmecul rustic al satului secuiesc, dezvoltand structuri turistice de tip rural, balnear si de agrement.
La Praid se gasesc izvoare hipertermale (49 grade) sarate si un munte de sare cu lapiezuri si izvoare sarate.
Statiunea Praid dispune de un climat specific de adapost cu veri racoroase si ierni reci.

Filtre

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 hoteluri

STATIUNI TURISTICE

Hotelul este situat chiar in centrul statiunii langa soseaua principala care tranziteaza localitatea la doar 250 m de Salina Praid si 500 m de strandul sarat si baile sarate PraidUnitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID . . .

STATIUNI TURISTICE

Sejur cu sau fara mic dejun În zona de vest al judeţului Harghita la 36 km de Odorheiu Secuiesc şi la 9 km de Sovata la Praid în imediata apropiere a intersecţiei drumului spre Bucin Vă aşteaptă cu drag Pensiunea Praid categoria 4 margaret

Descriere camere Pensiunea are 10 camere cu 24 de lucuri 5 camere duble matrimoniale o camera dubla twin si 4 camere pentru 3 persoane Dotari camere tv incalzire centralaDescriere facilitati Acces bucatarie complet utilata incalzire centrala acces gr . . .