Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

HOTEL IAKI

Hotel ****
  • Google+
  • Twitter
  1. MAMAIA
  2. CONSTANŢA
  3. Romania
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 1
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 2
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 3
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 4
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 5
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 6
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 7
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 8
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 9
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 10
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 11
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 12
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 13
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 14
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 15
HOTEL IAKI, CONSTANŢA, Romania - Imaginea 16
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

  

 

 

 

Descriere

Hotelul este situat la 20 de metri de plaja.

 

 

Adresa: Hotel Iaki, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.


Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia in apele lacului Siutghiol, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort, sunt doar cateva elemente care fac din Hotelul IAKI o locatie speciala.

IMPORTANT: Camerele vor fi rezervate pentru dvs. până la ora 18:00 în ziua sosirii, cu excepția cazului în care se convine altfel cu Departamentele noastre de recepție sau de rezervare. Prin urmare, hotelul are dreptul să elibereze camera rezervată după ora 18:00 dacă oaspetele nu a sosit la acel moment.

 

IMPORTANT: Rooms will be reserved for you until 18:00 on the day of arrival, unless a later arrival time

has been agreed with our Reception or Reservation Departments. The hotel therefore has the right to 

release the reserved room after 18:00 if the guest has not arrived by that time.

 

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie -exterioara (gratuita) pentru 60 de masini si garaj subteran-35 locuri (contra cost), loc de joaca pentru copii, boutique, cofetarie - patiserie, piano-bar (50 locuri).

Sali de conferinta:

 4 - (cu acces la internet): Sala BUCURESTI – cap.50 locuri; Sala ROMA – cap. 50 locuri ; Sala MADRID – cap.100 locuri; Sala VIENA – cap.200 locuri . Prin unirea salilor ROMA, MADRID, VIENA rezulta o sala cu o capacitate de 350 - 400 locuri.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon cu acces international. Supliment vedere la mare se achita separat. Suplimentul este « la cerere », deci se confirma doar in urma confirmarii primite din partea Prestatorului.
Tarif supliment vedere mare:
02.05-13.06 & 02.09-30.09.2019= 48.80 Lei/ camera/ noapte;
14.06-02.09.2019= 122.00 Lei/ camera/ noapte.

Număr total camere:

 122

Duble:

 84 - dintre care 62 camere standard- (22 cu vedere frontala spre mare : 20 cu pat matrimonial si 2 cu paturi separate; 24 cu vedere partiala spre mare : 16 cu pat matrimonial si 8 cu paturi separate; 16 cu vedere spre lac: 13 cu paturi separate si 3 cu pat matrimonial); 20 camere superior cu paturi separate (se pot uni sau desparti), dispun de balcon, dormitor, hol mic cu fotolii si masuta (in prelungirea dormitorului), canapea extensibila, au vedere spre mare sau spre lac si 2 camere duble executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare.

Apartamente:

 38 - dintre care 24 apartamente standard cu paturi separate (se pot uni sau desparti), living cu canapea extensibila, au vedere spre mare sau spre lac; 6 apartamente superior dispun de dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, hol, au vedere spre mare sau spre lac; 5 apartamente executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare si 3 apartamente prezidentiale- dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate; unul cu pat matrimonial), living, 2 bai, 2 apartamente au vedere spre mare si unul are vedere atat spre mare cat si spre lac.
Zile gratuite de vacanta: platesti 2 nopti si stai 3 intre 02.05-23.05 / 15.09-30.09.2019; platesti 3 nopti si stai 4 intre 24.05-13.06/ 02.09-14.09.2019. Gratuitatea se ofera doar la cazare cu mic dejun. Mesele principale se achita pentru intreg sejurul.

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

 IMPORTANT!

1. Ora de incepere a zilei hoteliere, ora de check-in este 16:00. In ziua plecarii, ora de eliberare/ check-out este 12.00.

- Tarifele pentru late check out sunt:

               - intre orele 12.00- 15.00 – 30% din valoarea cazarii

               - intre orele 15.00- 18.00 – 50% din valoarea cazarii    

               - dupa orele 18.00 100% din valoarea cazarii

Sunt fara acoperire si numai pe raspunderea Agentiei de turism acele promisiuni facute clientilor privind posibilitatea de preluare a camerei mai devreme de ora 16.00 sau eliberarea mai tarziu de ora 12.00 sau promisiunea de camere alaturate, sau pe un anumit etaj/ corp al hotelului.

2. Fiecare oaspete are obligatia la check in de a prezenta receptionerului actul de identitate (carte de identitate sau pasaport valabil). Fiecare persoana adulta trebuie sa se legitimeze. Nu este suficient un act de identitate pentru o camera dubla. Hotelul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte identitate.

Numele care figureaza pe voucher agentie trebuie sa coincida cu numele oaspetilor prezenti la check-in.

3. Oaspetii au accesul gratuit la plaja privata a hotelului. Sezlongurile de pe plaja nu se rezerva ci se ocupa in ordinea sosirii pe plaja a oaspetilor. Prosoapele pentru plaja/ piscina se acorda in schimbul unui card special, primit de la Receptia Hotelului in momentul cazarii si se returneaza in ziua plecarii.

In cazul in care oaspetele nu returneaza cardul in ziua check-outului, va achita o taxa de 100 lei/card.

4. Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face in spatiile amenajate in fata hotelului, in limita disponibilitatii. Hotelul dispune si de un garaj subteran, monitorizat unde accesul autoturismului este contracost (12 eur/ zi), pe baza de rezervare prealabila in functie de disponibilitate. Pentru a evita blocajele din parcare oaspetii sunt rugati sa lase numarul masinii si numarul de telefon la receptie.

5. Cerintele de upgrade de tip de camera sau vedere la mare se discuta cu Departamentul Rezervari inainte de a se caza, nu in ziua de check-in la receptie. Aceste modificari se pot efectua conform politicii tarifare, contracost si in functie de disponibilitate.

6. Accesul la Centrul Spa este inclus in tarif pentru cei care au achizitionat pensiune completa. In caz contrar accesul este contracost 69 lei/ persoana/zi.

7. In perioada 1 -14 iulie 2019– CENTRUL IAKI SPA va fi inchis pentru lucrarile de mentenanta anuala. Sunt disponibile serviciile de masaj si terapiile pe piscina exterioara.

8. Oaspetii sunt obligati sa prezinte la check-in un card de credit valid pentru garantare, hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza suma aferenta cazarii sau minibarului (500 lei).

9. NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului accesul cu animale de companie!

10. Fumatul NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului cu exceptia spatiilor special amenajate: terasa (taxa penalizare fumat in camera 100 euro/zi).

11. Hotelul accepta la plata urmatoarele carti de credit: Visa, MasterCard, American Express, Eurocard.

12. Din motive comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului si depozitarea in camera sau pe balcoane a produselor alimentare si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/ incalzit in camerele de hotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.

13. In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip minibar, destinate exclusiv pastrarii bauturilor miniaturale, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele minibar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici. Folosirea racitorului in alte scopuri decat cel de minibar implica o taxa de 10 euro/zi/camera.

14. Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valori cu introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior proprietatii.

15. Regimul demipensiune este format din mic dejun si pranz/ cina. Oaspetii trebuie sa isi aleaga tipul mesei de la momentul rezervarii.

Micul dejun şi prânzul se servesc începând cu a doua zi de cazare şi inclusiv în ziua plecării. În prima zi se intră cu cina, doar in cazul achizitionarii pensiunii complete sau demipensiunii cu cina.

Serviciile de masa platite in avans, mic dejun, pranz sau cina se servesc in regim bufet in cazul in care se asigura numarul de minim 30 persoane, in caz contrar va fi disponibil un serviciu set menu.

Pentru accesul la pranz/ cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie la momentul cazarii;

Demipensiunea/ pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante (Ballroom sau Coriolis), terasa restaurantului este destinata doar oaspetilor a la carte.

16. Pe durata sejurului, la mesele bufet, inclusiv la micul dejun, nu este permisa parasirea spatiilor alocate servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare. Pentru cazurile exceptionale medicale, oaspetii se vor se adresa sefului de sala.

17. Administratia hotelului nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta hotelului, plaja, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii.

18. Daca durata sejurului se scurteaza din motive independente de hotel, hotelul nu are obligatia a de a restitui contravaloarea noptilor neconsumate.

19. Daca sunt persoane care perturba linistea celorlalti oaspeti in camerele de hotel sau spatiile comune, hotelul isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii respectivi.

20. Recomandăm decență și respect atât față de ceilalți oaspeți, cât și față de personal. Nu vor fi acceptate în restaurant, lifturi și recepția hotelului persoanele îmbrăcate necorespunzator

Spa Etiquette

Oaspetii cazati in hotel, ce au acest serviciu inclus in pachetul de servicii achizitionat, pot accesa gratuit centrul de relaxare o data pe zi, in acel moment primind de la Receptia Spa un prosop si papuci destinati folosirii piscinei.

Programarea- Pentru o mai buna desfasurare a activitatii, procedurile solicitate de oaspeti necesita programare. Programarea se face in avans la Receptia Spa, in functie de disponibilitate. Este necesara mentiunea preferintelor oaspetilor. Ce tip de terapeut se doreste: femeie/ barbat. Confortul oaspetilor este cel mai important lucru pentru noi.

Probleme medicale- Oaspetele necesita o consultatie medicala, inainte de efectuarea procedurilor, recomandam sa se comunice maseurului orice afectiune medicala.

Copii- Accesul copiilor la piscina se va face doar sub supravegherea unui adult, iar la sala de fitness accesul acestora este permis dupa varsta de 17 ani.

Folosirea piscinei si a saunelor. Pentru a asigura un mediu curat si igienic, se va folosi dusul inainte de accesarea saunei si a piscinei. Se va purta casca de protectie in apa piscinei. Este interzis accesul in piscina persoanelor cu plagi deschise, dermatite sau alte boli transmisibile. Centrul isi rezerva dreptul de a refuza accesul in piscina persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii.

Obiecte pierdute- Iaki Spa nu este raspunzator pentru pierderea obiectelor personale, de aceea sugeram ca obiectele de valoare sa nu fie lasate nesupravegheate.

Plata serviciilor- Serviciile efectuate la Spa se achita la inceputul efectuarii lor la Receptia Spa sau se pot incasa impreuna cu serviciile hoteliere.

Folosirea echipamentelor- Pentru a evita unele neplaceri, va rugam sa respectati instructiunile de folosire afisate si recomandarile personalului Iaki Spa.

Servicii si facilitati

Servicii:

curatatorie si spalatorie, posibilitate transfer aeroport, excursii optionale pe litoral.

Spa Center Iaki va fi inchis pentru lucrari de mentenanta in perioada 01.07-14.07.2019.Sunt disponibile servicii de masaj si terapiile la piscina exterioara.
Spa Center Iaki este un adevarat Centru de recuperare si relaxare, modernizat recent care va ofera o experienta unica. Facilitatile de relaxare sunt: piscina acoperita, jacuzzi, sala de fitness, sala de aerobic, doua saune uscate, o sauna umeda, aqua gym, sala de aerobic, dus emotional, dus cervical, spinning, masaj (masaj de relaxare, masaj anticelulitic, ,masaj sportiv, relaxare la 4 maini, relaxare in cuplu, relaxare cu pietre vulcanice, masajul Relax Candle, masajul Wine Pinda, Reflexoterapie, masaj facial, Terapie cu dus Vichy, terapie prin hidromasaj, masajul scalpului, masajul spatelui).

Prosoapele pentru plaja/piscina se acorda in schimbul unui card special- achizitionat de la receptie in baza unui depozit drept garantie (100 lei/prosop).

Oaspetii sunt obligati sa prezinte la check-in un card de credit valid pentru garantare, hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza suma aferenta cazarii sau minibarului (500 lei). Garantarea se poate face si cu numerar prin constituirea unui depozit la receptie.

Servicii masa:

se acorda in cadrul Restaurantului Iaki, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem bufet suedez (minim 30 de persoane inscrise) sau sistem serviciu la farfurie.
Valoarea mesei cuprinse in catalog este:
Mic dejun = 60.00 Lei/ zi/ persoana
Pranz = 60.00 Lei/ zi/ persoana intre 02.05-13.06/ 02.09-30.09.2019 respectiv 80.00 lei/ zi/ persoana intre 14.06-01.09.2019
Cina = 80.00 Lei/ zi/ persoana.

Turistii care achizitioneaza pensiune completa, beneficiaza de acces gratuit la Spa Center.

Pentru accesul la pranz/cina este obligatorie purtearea bratarii inmanate la receptie la momentul cazarii.
Demipensiunea/pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante, terasa restaurantului este destinata doar clientilor a la carte.

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti):
-copiii intre 0 - 3 ani neimpliniti: gratuitate la cazare si mese (mic dejun sau mic dejun si pranz);
-copiii intre 3 - 12 ani neimpliniti: gratuitate la cazare cu mic dejun si 50% discount din pranz/cina;
-a 3-a si a 4-a persoana peste 12 ani (a 4-a persoana doar in camere duble superioare sau apartamente): 50 % reducere dintr-un loc (doar cazare), dar achita pensiunea conform perioadei respective (mic dejun si dejun/cina).
In camera dubla standard se accepta maxim 2 adulti si 1 copil de 4 ani, fara pat suplimentar. In camera dubla superior se accepta maxim 3 adulti si un copil cu varsta de 5 ani , fara pat suplimentar.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber, piscina acoperita -semi-olimpica (21m lungime, adancime 1,30 / 1,40 m - 2,10 / 2,20 m), SPA -Center IAKI, teren sport mixt -fotbal si tenis, sala fitness, sala de aerobic, jacuzzi, sali de masaj, sauna uscata si umeda, solarium, salon de coafura si cosmetica (manichiura-pedichiura, cosmetica, coafura).
Acces Spa Center pentru clientii hotelului: 69.00 Lei/ zi/ adult si 49.00 Lei/ zi/ copil (3 - 12 ani neimpliniti). Accesul la Iaki Spa este inclus doar pentru oaspetii care au achizitionat pensiune completa.

Ca in fiecare an, oaspetii hotelului beneficiaza de gratuitate la piscina exterioara si plaja privata, la sezlonguri si umbrele.

Obiective turistice

Plaja:

larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Tarife

OFERTE SPECIALE:

-1 DECEMBRIE;
-HALLOWEEN;
-REVELION 2018;
-NOPTI GRATUITE;
-INSCRIERI TIMPURII Litoral 2019;

 

 

HOTEL IAKI**** 
Revelion 2018
Preturi in Lei/ sejur / persoana (adult in camera)

   PERIOADA  

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+Alte servicii*

Pachet 3 nopti

Cazare+ Mic Dejun+Alte servicii*

Pachet 4 nopti

29 Decembrie - 02 Ianuarie 

Dubla Standard 2232.57  2523.92

*Servicii incluse: 
- 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completă PLUS;
- Acces IAKI SPA: piscină interioară, saună, jacuzzi, fitness, duș cervical, duș emoțional;
- Terapii IAKI SPA: Împachetare cu ciocolată & ritual facial Oriental Beauty – pentru doamne;Masaj de relaxare Sweet Champagne – pentru domni;
- Seri Speciale: Once Upon a Time – 29 Decembrie 2018; Perecere românească– 30 Decembrie 2018; Red Carpet Gala – 31 Decembrie 2018 (muzica LIVE cu Crossover Band); Black and White Ball – 01 Ianuarie 2018;
- Petrecere de Revelion pentru copii (0-11 ani): animație și meniu special.

Reduceri Early Booking:
- 20% reducere pentru realizate si achitate integral pana la data de 29 Octombrie 2018.
- 15% reducere pentru realizate si achitate integral pana la data de 27 Nomiebrie 2018.
- 10% reducere pentru realizate si achitate integral pana la data de 17 Decembrie 2018.

 

 

 

  

HOTEL IAKI**** 
Oferta 1 Decembrie
Preturi in Lei/ sejur / persoana (adult in camera)

   PERIOADA  

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+Alte servicii*

Pachet 2 nopti

Cazare+ Mic Dejun+Alte servicii*

Pachet 3 nopti

29 Noiembrie - 02 Decembrie

Dubla Standard 640.14 748.56

*Servicii incluse: 
- 2 sau 3 nopți de cazare cu mic dejun și cină incluse
- Petrecere românească - 1 Decembrie 2018
- Entertainment pentru copii
- Acces IAKI Spa: piscină interioară, saună, jacuzzi, duș cervical, duș emoțional
- Terapii Spa: Ritual corporal Gerovital Equilibrium (include gommage enzimatic cu microcapsule de papaina & masaj relaxant cu cremă de masaj Gerovital Equilibrium) – pentru doamne (50');Împachetare cu nămol & masaj relaxant al scalpului – pentru domni (50').

Oferte Speciale:
- Primele rezervari beneficiaza de camere cu vedere la mare(in limita locurilor disponibile)
- 20% discount din pachet pentru persoanele cu numele Andrei si Andreea
- 20% discount pentru meniul restaurantului a la carte, servicii Iaki Spa si Beauty Salon
- 15% reducere pentru realizate si achitate integral pana la data de 15 octombrie 2018.

 

  

HOTEL IAKI**** 
Oferta Halloween
Preturi in Lei/ sejur / persoana (adult in camera)

   PERIOADA  

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+Alte servicii*

Pachet 3 nopti

01 Octombrie - 01 Noiembrie

Dubla Standard 457.83

*Servicii incluse: 
• 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus + 1 noapte gratuită (fără mic dejun);
• 1 cină (petrecere tematică doar pe data de 31 Octombrie 2018);
• Welcome spooky drink pentru copii și părinți;
• Acces Iaki Spa (piscină interioară, saună, jacuzzi, fitness, duș emoțional, duș cervical);
• Terapii Iaki Spa :Bloody wrap & soft facial massage - Împachetare cu vinoterapie & masaj facial cu ulei de semințe prăjite de dovleac cu aromă intensă – pentru doamne (50')
Stones may break your skeleton bones - Masaj cu pietre vulcanice – pentru domni (50');
• Early check-in și late check-out;
• 20 % reducere pentru tratamente și terapii IAKI SPA;
• 20 % reducere pentru preparatele din meniul restaurantului a la carte.

 

HOTEL IAKI**** 
INSCRIERI TIMPURII 01.11.2018 sejur minim 5 nopti
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA       TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

02 Mai - 23 Mai

15 Sep - 01 Oct

 

 

 

 

Dubla Standard  161.08 223.48
Dubla Superior  200.08 262.48
Apartament Standard  235.18 297.58
Apartament Standard fara balcon  227.38 289.78
Dubla Executiva  242.98 305.38
Apartament Superior  254.68 317.08
Apartament Executiv  274.18 336.58

24 Mai - 13 Iun

02 Sep - 14 Sep

 

Dubla Standard 206.70  269.10
Dubla Superior 245.70  308.10
Apartament Standard  280.80 343.20
Apartament Standard fara balcon  273.00 335.40
Dubla Executiva  288.60 351.00
Apartament Superior  300.30 362.70
Apartament Executiv  319.80 382.20

14 Iun - 04 Iul

25 Aug - 01 Sep

 

 

 


 

Dubla Standard 269.10  331.50
Dubla Superior  308.10 370.50
Apartament Standard  343.20 405.60
Apartament Standard fara balcon  335.40 397.80
Dubla Executiva  351.00 413.40
Apartament Superior  362.70 425.10
Apartament Executiv  382.20 444.60
05 Iul - 24 Aug 

 

 
Dubla Standard 364.66  427.06
Dubla Superior 403.66  466.06
Apartament Standard  438.76 501.16
Apartament Standard fara balcon  430.96 493.36
Dubla Executiva  446.56 508.96
Apartament Superior  458.26 520.66
Apartament Executiv  477.76 540.16

Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL IAKI**** 
INSCRIERI TIMPURII 15.01.2018- sejur minim 5 nopti
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA       TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

02 Mai - 23 Mai

15 Sep - 01 Oct

 

 

 

 

Dubla Standard 173.46 240.66
Dubla Superior 215.46 282.66
Apartament Standard 253.26 320.46
Apartament Standard fara balcon 244.86 312.06
Dubla Executiva 261.66 328.86
Apartament Superior 274.26 341.46
Apartament Executiv 295.26 362.46

24 Mai - 13 Iun

02 Sep - 14 Sep

 

Dubla Standard 222.60 289.80
Dubla Superior 264.60 331.80
Apartament Standard 302.40 369.60
Apartament Standard fara balcon 294.00 361.20
Dubla Executiva 310.80 378.00
Apartament Superior 323.40 390.60
Apartament Executiv 344.40 411.60

14 Iun - 04 Iul

25 Aug - 01 Sep

 

 

 


 

Dubla Standard  289.80 357.00
Dubla Superior  331.80 399.00
Apartament Standard  369.60 436.80
Apartament Standard fara balcon 361.20  428.40
Dubla Executiva  378.00 445.20
Apartament Superior  390.60 457.80
Apartament Executiv  411.60 478.80
05 Iul - 24 Aug 

 

 
Dubla Standard  392.70 459.90
Dubla Superior  434.70 501.90
Apartament Standard  472.50 539.70
Apartament Standard fara balcon  464.10 531.30
Dubla Executiva  480.90 548.10
Apartament Superior  493.50 460.70
Apartament Executiv  514.50 581.70

 Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL IAKI**** 
INSCRIERI TIMPURII 01.03.2019 sejur minim 5 nopti
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA       TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

02 Mai - 23 Mai

15 Sep - 01 Oct

 

 

 

 

Dubla Standard  185.86 257.86 
Dubla Superior  230.86  302.86
Apartament Standard  271.36 343.36
Apartament Standard fara balcon  262.36 334.36
Dubla Executiva   280.36 352.36 
Apartament Superior  293.86 365.86 
Apartament Executiv  316.36 388.36

24 Mai - 13 Iun

02 Sep - 14 Sep

 

Dubla Standard  238.50 310.50 
Dubla Superior  283.50 355.50
Apartament Standard  324.00 396.00
Apartament Standard fara balcon  315.00 387.00
Dubla Executiva   333.00  405.00
Apartament Superior  346.50  418.50
Apartament Executiv  369.00 441.00

14 Iun - 04 Iul

25 Aug - 01 Sep

 

 

 


 

Dubla Standard 310.50   382.50
Dubla Superior  355.50 427.50
Apartament Standard 396.00  468.00
Apartament Standard fara balcon 387.00  459.00
Dubla Executiva 405.00 477.00
Apartament Superior 418.50 490.50
Apartament Executiv  441.00 513.00 
05 Iul - 24 Aug 

 

 
Dubla Standard 420.76  492.76
Dubla Superior  465.76 537.76
Apartament Standard 506.26  578.26
Apartament Standard fara balcon  497.26 569.26
Dubla Executiva 515.26 587.26
Apartament Superior 528.76 600.76
Apartament Executiv  551.26 623.26

 Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL IAKI**** 
INSCRIERI TIMPURII 15.04.2018- sejur minim 5 nopti
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA       TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

02 Mai - 23 Mai

15 Sep - 01 Oct

 

 

 

 

Dubla Standard 198.24 275.04
Dubla Superior 246.24 323.04
Apartament Standard 289.44 366.24
Apartament Standard fara balcon 279.84 356.64
Dubla Executiva 299.04 375.84
Apartament Superior 313.44 390.24
Apartament Executiv 337.44 414.24

24 Mai - 13 Iun

02 Sep - 14 Sep

 

Dubla Standard 254.40 331.20
Dubla Superior 302.40 379.20
Apartament Standard 345.60 422.40
Apartament Standard fara balcon 336.00 412.80
Dubla Executiva 355.20 432.00
Apartament Superior 369.60 446.40
Apartament Executiv 393.60 470.40

14 Iun - 04 Iul

25 Aug - 01 Sep

 

 

 


 

Dubla Standard  331.20 408.00
Dubla Superior  379.20 456.00
Apartament Standard  422.40 499.20
Apartament Standard fara balcon  412.80 489.60
Dubla Executiva  432.00 508.80
Apartament Superior  446.40 523.20
Apartament Executiv  470.40 547.20
04 Iul - 24 Aug 

 

 
Dubla Standard  448.80 525.60
Dubla Superior  496.80 573.60
Apartament Standard  540.00 616.80
Apartament Standard fara balcon  530.40 607.20
Dubla Executiva 549.60  626.40
Apartament Superior 564.00 640.80  
Apartament Executiv  588.00 664.80

 Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL IAKI**** 
INSCRIERI TIMPURII 15.05.2018- sejur minim 5 nopti
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA       TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

02 Mai - 23 Mai

15 Sep - 01 Oct

 

 

 

 

Dubla Standard 210.64 292.24
Dubla Superior 261.67 343.24
Apartament Standard 307.54 389.14
Apartament Standard fara balcon 297.34 378.94
Dubla Executiva 317.73 399.33
Apartament Superior 333.04 414.64
Apartament Executiv 358.54 440.14

24 Mai - 13 Iun

02 Sep - 14 Sep

 

Dubla Standard 270.30 351.90
Dubla Superior 321.30 402.90
Apartament Standard 367.20 448.80
Apartament Standard fara balcon 357.00 438.60
Dubla Executiva 377.40 459.00
Apartament Superior 392.70 474.30
Apartament Executiv 418.20 499.80

14 Iun - 04 Iul

25 Aug - 01 Sep

 

 

 


 

Dubla Standard 351.90  433.50
Dubla Superior  402.90 484.50
Apartament Standard  448.80  530.40
Apartament Standard fara balcon  438.60    520.20
Dubla Executiva  459.00 540.60
Apartament Superior  474.30 555.90
Apartament Executiv 499.80 581.40
05 Iul - 24 Aug 

 

 
Dubla Standard  476.86 558.46
Dubla Superior  527.86 609.46
Apartament Standard 573.76 655.36
Apartament Standard fara balcon 563.56 645.16
Dubla Executiva  583.96 665.56
Apartament Superior 599.26 680.86
Apartament Executiv  624.76 706.36

 Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL IAKI**** 
OFERTA "STAI 4 NOPTI SI PLATESTI 3"
Preturi in Lei/ sejur de 4 nopti/ persoana (adult in camera)

    DATA INCEPUT

SEJUR

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

25 Mai

29 Mai

02 Iun

06 Iun

10 Iun

02 Sep

06 Sep

10 Sep

Dubla Standard 1043.10 1433.50
Dubla Superior 1287.10 1677.50
Apartament Standard 1506.70 1897.10
Apartament Standard fara balcon 1457.90 1848.30
Dubla Executiva 1555.50 1945.90
Apartament Superior 1628.70 2019.10
Apartament Executiv 1750.70 2141.10

 Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL IAKI**** 
OFERTA "STAI 3 NOPTI SI PLATESTI 2"
Preturi in Lei/ sejur de 3 nopti/ persoana (adult in camera)

    DATA INCEPUT

SEJUR

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

03 Mai

06 Mai

09 Mai

12 Mai

15 Mai

18 Mai

21 Mai

15 Sep

18 Sep

21 Sep

24 Sep

27 Sep

Dubla Standard 577.07 869.87
Dubla Superior 760.07 1052.87
Apartament Standard 924.77 1217.57
Apartament Standard fara balcon 888.17 1180.97
Dubla Executiva 961.37 1254.17
Apartament Superior 1016.27 1309.07
Apartament Executiv 1107.77 1400.57

 Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

 
HOTEL IAKI**** 
OFERTA WEEKDAYS - sejur de 5 nopti, de duminica pana vineri
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)

  PERIOADA    

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

02 Mai - 23 Mai

15 Sep - 01 Oct

Dubla Standard 214.15 311.75
Dubla Superior 266.00 363.60
Apartament Standard 312.66 410.26
Apartament Standard fara balcon 302.29 399.89
Dubla Executiva 323.03 420.63
Apartament Superior 338.59 436.19
Apartament Executiv 364.51 462.11

 

24 Mai - 13 Iun

02 Sep - 14 Sep

Dubla Standard 274.81 372.41
Dubla Superior 326.66 424.26
Apartament Standard 373.32 470.92
Apartament Standard fara balcon 362.95 460.55
Dubla Executiva 383.69 481.29
Apartament Superior 399.25 496.85
Apartament Executiv 425.17 522.77

 

14 Iun - 04 Iul

25 Aug - 01 Sep

 

 


 

Dubla Standard 357.77 455.37
Dubla Superior 409.62 507.22
Apartament Standard 456.28 553.88
Apartament Standard fara balcon 445.91 543.51
Dubla Executiva 466.65 564.25
Apartament Superior 482.21 579.81
Apartament Executiv 508.13 605.73

 Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL IAKI**** 
standard - sejur minim 5 nopti
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA       TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+

Pranz

Cazare+ 3 Mese

02 Mai - 23 Mai

15 Sep - 01 Oct

 

 

 

 

Dubla Standard 251.93 349.53
Dubla Superior 312.93 410.53
Apartament Standard 367.83 465.43
Apartament Standard fara balcon 355.63 453.23
Dubla Executiva 380.03 477.63
Apartament Superior 398.33 495.93
Apartament Executiv 428.83 526.43

24 Mai - 13 Iun

02 Sep - 14 Sep

 

Dubla Standard 323.30 420.90
Dubla Superior 384.30 481.90
Apartament Standard 439.20 536.80
Apartament Standard fara balcon 427.00 524.60
Dubla Executiva 451.40 549.00
Apartament Superior 469.70 567.30
Apartament Executiv 500.20 597.80

14 Iun - 04 Iul

25 Aug - 01 Sep

 

 

 


 

Dubla Standard  420.90 518.50 
Dubla Superior  481.90 579.50
Apartament Standard 536.80 634.40
Apartament Standard fara balcon 524.60 622.20
Dubla Executiva  549.00 646.60 
Apartament Superior  567.30 664.90
Apartament Executiv 597.80   695.40
05 Iul - 24 Aug 

 

 
Dubla Standard 570.35  667.95
Dubla Superior 631.35  728.95
Apartament Standard  686.25 783.85
Apartament Standard fara balcon 674.05  771.65
Dubla Executiva  698.45 796.06
Apartament Superior  716.75 814.35
Apartament Executiv  747.25  844.85

 Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

 

 

 

 

HOTEL IAKI**** 
Season's Aquarium
Preturi in Lei/ sejur de 2 nopti/ persoana (adult in camera)

   PERIOADA  

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+Alte servicii*

Pachet 2 nopti

17 Sep - 15 Noiembrie

Dubla Standard  630.78

*Servicii incluse: 
- 2 nopți de cazare cu mic dejun si cina;
- Excursie la Acvariul din Tulcea (transport autocar, intrare Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul de Etnografie si Arta Populara, Cetatea Aegyssus, ghid de turism, gustare, durata 10.00 – 17.30);
- Acces IAKI SPA pentru: piscină interioară, saună, fitness, jacuzzi, duș emoțional, duș cervical;
- Internet wireless; Acces parcare exterioară.

 

 

 

 

 

 

 

HOTEL IAKI**** 
Oferta FALL IN LOVE WITH AUTUMN
Preturi in Lei/ sejur de 3 nopti/ persoana (adult in camera)

   PERIOADA  

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+Alte servicii*

Pachet 3 nopti

17 Sep - 08 Oct

Dubla Standard 1.081,26

09 Oct - 20 Dec

Dubla Standard 933,42

*Servicii incluse: 
2 nopți de cazare cu mic dejun + a treia noapte de cazare GRATUITA (fara mic dejun inclus);
Acces IAKI SPA pentru: piscină interioară, saună, jacuzzi, fitness, duș emoțional, duș cervical;
Terapii Spa:
Pentru EA:Ziua 1: Baie cu săruri Epsom; Ziua 2: Un tratament facial Intraceuticals-tehnologie anti-îmbătrânire cu oxigen hiperbaric;
Pentru EL:Ziua 1: YonKa Men Express – Tratament special conceput unui ten bărbătesc, de scurtă durată în care vei putea descoperi lumea Yon-Ka. Te vei bucura de un ten luminos și relaxat după doar 30 de minute.Ziua 2: Împachetări cu nămol de la Marea Moartă
Internet wireless; Acces parcare exterioară.
*15% reducere până la 01.09.2018, în limita locurilor disponibile

 

 

 

 

 

 

 

HOTEL IAKI**** 
Oferta Vinoterapie
Preturi in Lei/ sejur de 4 nopti/ persoana (adult in camera)

   PERIOADA  

TIP CAMERA

Cazare+ Mic Dejun+Alte servicii*

Pachet 4 nopti

01 Sep - 08 Oct

Dubla Standard 1.842,08

09 Oct - 20 Dec

Dubla Standard 1.246,80

*Servicii incluse: 
3 nopti de cazare cu mic dejun + a patra noapte gratuita (fara mic dejun inclus);
1 cina;
Acces Iaki Spa pentru: piscina interioara, sauna umeda si uscata, fitness, Jacuzzi, dus emotional, dus cervical;
1 Iyashi Dome/ persoana;
1 baie cu saruri cu vinoterpie/ persoana;
1 impachetare cu extract de struguri si alge marine/ persoana;
1 YonKa Escale Beaute/Men Express/ persoana;
Acces la sesiuni cardio, aquagym sau Yoga;
Internet wireless; 
Acces parcare exterioara.
*15% reducere pana la 01.09.2018, in limita locurilor disponibile.

 

 

 

Oferte similare

HOTEL MALIBU
de la 152.50 lei / noapte/ persoana (cazare si mic dejun)
HOTEL SPLENDID Adults Only (+16)
de la34.65 EUR / noapte / persoana (cazare si mic dejun)
HOTEL GES
de la44.00 EUR noapte / persoana (cazare si mic dejun)
HOTEL NYOTA
de la49.50 EUR / noapte/ persoana (cazare si mic dejun)
Vezi toate ofertele ›