Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL TRAIAN, Neptun

Descriere camere:
Număr total camere: 65 Duble: 65 Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, 3 nivele. Se accepta animale de companie pentru care este obligatorie prezentarea carnetului de sanatate achitandu-se o taxa de 30% din tariful unui loc de cazare cu respectarea regulamentelor de ordine interioara. Cazarea se efectueaza in camerele de la parter. Servicii: - incluse in tarif: informaţii turistice, trezirea turistilor, pastrarea obiectelor de valoare, transmiterea mesajelor. - contra cost: servicii telefonice, fax, fotocopiere.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii Neptun, langa drumul de acces catre plaja (La Steaguri), la aprox. 200 m de plaja.
Servicii masa:
Masa se serveste in sistem bufet suedez, in restaurantul Complexului 2D Resort&Spa, categoria 3 stele: Mic dejun = 35.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 63.00 Lei / zi / persoana; Cina = 63.00 Lei / zi / persoana. Demipensiunea este formata din mic dejun si pranz sau cina. Pensiunea completa este formata din mic dejun, pranz si cina. Servicii masa copii: - copiii 0- 1.99 ani gratuit; - copiii 2- 11.99 ani achita 50% din tarif adult; - copiii peste 12 ani achita 100% tarif de adult. In cazul in care adultii au achizitionat cazare si pensiune completa: - copiii 0- 1.99 ani gratuit; - 1 copil 2- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la serviciile de masa; - 1 copil 0- 1.99 ani si 1 copil 2- 11.99 ani: ambii copii beneficiaza de gratuitate la masa; - 2 copii 2- 11.99: primul copil beneficiaza de gratuitate la serviciile de masa, al doilea achita 50 % din tarif adult; - copiii peste 12 ani achita 100% tarif de adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 sau 2 copii 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar; - 1 copil 2-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, si achita 50% din valoare mesei. In cazul tarifelor cu pensiune completa copilul beneficiaza de gratuitate la serviciile de masa; - 2 copii 2-11.99 ani, ambii copii beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar inclus, insa se achita pentru fiecare copil 50 % din valoarea serviciilor de masa. In cazul tarifelor cu pensiune completa primul copil beneficiaza de gratuitate la serviciile de masa; - 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-1.99 ani, al 2-lea copil 2-11.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, al 2 lea copil achita 50% din valoarea serviciilor de masa si beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar inclus. In cazul tarifelor cu pensiune completa ambii copii beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar inclus; - 2 adulti si 1 copil >12 ani achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar si 100% din valoarea serviciilor de masa; Patul suplimentar - 50% din valoarea unui loc de cazare. Patul suplimentar se acorda doar cu acceptul hotelului. Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-11.99 ani, 1 copil 12-17.99 ani) sau 3 adulti.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL TRAIAN, Neptun

Room TV
Private bathroom
Balcony
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Minibar
Pets allowed

Locatie HOTEL TRAIAN, Neptun