Cere oferta Cere oferte
Vacante

CASUTE HOLIDAY NEPTUN.

Litoral Marea Neagra România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CASUTE HOLIDAY NEPTUN., Neptun, Romania

INFORMATII GENERALE
Complexul Casute Holiday din Neptun 3*** este situat pe malul Lacului Neptun II, la o distanta de aproximativ 610 metri de plaja, vizavi de Bazarul Prichindel , in vecinatate cu Hotel Sara.Check-inul se va face la receptia Hotelului Sara.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Dotari generale: Aer conditionat, internet WiFi, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), Zona Promenada, gratare.


DESCRIERE CAMERE
Complexul este format din 24 de casute tip bungalow, respectiv 48 camere duble, fiecare casuta avand doua camere independente cu intrari separate.
Camerele dispun de: 2 paturi single sau 1 pat matrimonial, grup sanitar propriu si terasa. Dotari camere: aer conditionat, tv color (cablu tv), mini-frigider (racitor), internet wi-fi, suprafata 12-15. mp.


POLITICI
Ora check-in: 18:00 Ora check-out: 12:00

Se achita la receptie in ziua cazarii, o taxa de statiune in valoare de 5 Lei/ zi/ persoana.











Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie CASUTE HOLIDAY NEPTUN., Neptun, Romania