Zboruri charter pentru 2019


Dacă ai început deja să te gândești la concediu anul acesta, sigur vrei să iei în calcul și destinațiile care beneficiază de zboruri charter. Vestea bună este că acum ai posibilitatea să îți planifici vacanța și în funcție de noile curse charter pe care ți le punem la dispoziție! Hai să vedem unde poți călători în 2019 cu noile oferte și de ce te poți bucura odată ajuns la destinație!

1. Grecia

[caption id="attachment_12110" align="aligncenter" width="600"]Grecia - Santorini Grecia - Santorini[/caption] Zborurile charter de anul acesta în Grecia includ Santorini, Corfu, Creta, Rhodos și Zakynthos.
  • De exemplu, poți să îți rezervi un concediu în Santorini cu plecare din București în fiecare duminică, din iunie și până în august.
  • Dacă Creta-Heraklion îți surâde mai mult, ai plecări atât din București, cât și din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, din iunie și până în septembrie.
Indiferent ce zboruri charter spre Grecia alegi anul acesta, ai numai de câștigat: plaje cu nisip fin și ape albastre, hoteluri excelente ca poziționare față de cele mai importante obiective turistice (dar și ca servicii), cultura și istoria Greciei așteptând să fie descoperite, o gastronomie unică în lume, precum și nenumărate posibilități de distracție. Dacă nu ai ajuns până acum în Grecia sau vrei să o revezi, zborurile charter de anul acesta acoperă o varietate mare de insule, potrivindu-se perfect gusturilor și planurilor tale.

2. Turcia

[caption id="attachment_12111" align="aligncenter" width="600"]Turcia - Antalya Turcia - Antalya[/caption] Frumoasa și fascinanta Turcie te așteaptă și anul acesta cu o ofertă de nerefuzat: descoperire, explorare, plaje superbe și intrări line în mare, soare binefăcător și obiective istorice, culturale și de divertisment pe care trebuie să le vezi cel puțin o dată în viață. Anul acesta, zborurile charter spre Turcia includ Bodrum și Antalya:
  • Spre Bodrum poți porni din Arad, Baia Mare, București, Cluj-Napoca și Craiova în perioada iunie-septembrie.
  • Dacă alegi Antalya, alege un zbor charter din Arad, Baia Mare, București sau Cluj-Napoca, în perioada mai – noiembrie 2019.
Oricare destinație alegi dintre cele două, vei avea parte de un concediu plăcut, cu nenumărate posibilități de distracție și odihnă pentru întreaga familie. Distracția pe plajă este exact ceea ce tu și prietenii tăi vă doriți după un an obositor, în timp ce excursiile de explorare, muzeele, obiectivele istorice și culturale, dar și spațiile dedicate copiilor îi vor încânta pe cei mici.

3. Spania

[caption id="attachment_12112" align="aligncenter" width="600"]Spania - Palma de Mallorca Spania - Palma de Mallorca[/caption] Însorita Spanie, cu istoria ei bogată, cultura ei fascinantă și peisajele de neuitat este oricând o destinație de vacanță îndrăgită de turiștii din întreaga lume. La fiecare pas dai de monumente impresionante, muzee celebre, un litoral care are puțini concurenți, artă culinară și distracție pentru toate gusturile. Zborurile charter spre Spania de anul acesta includ următoarele destinații:
  • Costa Dorada (o alegere excelentă pentru familiile cu copii) – cu plecare din București în perioada mai – octombrie;
  • Costa del Sol (una dintre cele mai populare destinații de vacanță spaniole) – cu plecare din București și Cluj-Napoca în mai și iunie;
  • Palma de Mallorca (o destinație exotică și sofisticată, pentru toți cei care doresc să se distreze cum se cuvine în concediu) – cu plecare din București și Cluj-Napoca, în perioada iunie – septembrie;
  • Tenerife (pentru iubitorii de plajă, dar și distracție de noapte pe litoral) – cu plecare din București în perioada iunie – septembrie.
Spania este una dintre cele mai ofertante destinații de vacanță din Europa datorită diversității ei și bogăției ei culturale și istorice. Indiferent pe care o alegi, nu vei regreta.

4. Cipru

[caption id="attachment_12113" align="aligncenter" width="600"]Cipru - Larnaca Cipru - Larnaca[/caption] Imaginează-ți ape de un albastru ireal, hoteluri sofisticate, dar primitoare cu toți turiștii, plaje cu nisip alb, o gastronomie aparte, distracție pe plajă și oferte speciale pentru familii. Dacă te atrage ideea de a merge în Cipru în concediu anul acesta – fie pentru o vacanță romantică în doi, fie alături de prieteni și familie, avem pentru tine zboruri charter în Cipru pe care e greu să le refuzi:
  • Cipru de Nord (o destinație care poate satisface și cele mai pretențioase gusturi) – cu plecare din București și Cluj-Napoca din iunie și până în septembrie;
  • Larnaca (un loc ideal de a petrece o vacanță de neuitat dacă tu și familia ta sunteți exploratori înnăscuți) – cu plecare din București, Iași și Cluj-Napoca în perioada mai – octombrie.
Luxul și frumusețea resort-urilor din Cipru, posibilitățile nenumărate de distracție și descoperire, istoria și cultura acestui loc sunt numai câteva motive pentru care vrei să îți petreci un concediu aici.

5. Emiratele Unite Arabe

[caption id="attachment_12114" align="aligncenter" width="600"]Emiratele Unite Arabe - Dubai Emiratele Unite Arabe - Dubai[/caption] Cu parfumul lor oriental de lux, Emiratele Arabe Unite reprezintă o destinație de vacanță ideală pentru cei care doresc să iasă din zona de confort europeană și să se aventureze peste mări și țări pentru a avea o experiență de turism unică. Desigur, când spui Emirate spui Dubai, destinația favorită a tuturor celor care vor să se răsfețe cu adevărat. Ce să îți spunem despre Dubai să nu știi deja? Că e capitala luxului turistic mondial? Că vei da la orice pas de vedete venite aici la shopping? Că plajele, aventurile în deșert, excursiile organizate la fața locului și serviciile hoteliere sunt mai mult decât îți poți imagina? Fast, lux, grandoare, peisaje ireale, aventuri și experiențe de neuitat și sofisticare în orice detaliu, cât de mic – așa poate fi descris Dubaiul în câteva cuvinte, deși destinația întrece cu mult orice cuvinte s-ar spune despre ea.

6. Egipt

[caption id="attachment_12115" align="aligncenter" width="600"]Egipt - Hurghada Egipt - Hurghada[/caption] Căminul celei mai fascinante și mai cercetate civilizații antice de pe Pământ, încă un mister pentru arheologi și una dintre cele mai populare destinații turistice de pe glob, Egiptul te așteaptă anul acesta să îl trăiești din plin. Zborurile charter spre Egipt în 2019 includ:
  • Hurghada – cu zbor din București în perioada mai – decembrie (destinația ideală dacă vechiul și misteriosul Egipt este ceea ce cauți)
  • Sharm El Sheikh – cu plecare din București în mai și iunie – dacă eşti în căutarea unei vacanțe de lux în care vrei să te bucuri de resort-uri de cinci stele.
Oriunde ai merge în Egipt anul acesta, știi deja că o astfel de vacanță îți va da posibilitatea să descoperi o lume fascinantă, să te distrezi din plin și să ai experiențe unice. Meriți cel mai frumos concediu alături de cei dragi, familie și prieteni. Fă-ți planurile din timp, alege destinația pe care ți-o dorești și perioada de concediu potrivită nevoilor tale și nu mai ezita: rezervă-ți acum un zbor charter și o excursie de neuitat anul acesta!

SOURCE AND TAGS