Mai am Vouchere de Vacanță, care expiră în 2021. Cum le folosesc?Ce sunt voucherele de vacanță?

Voucherele de vacanță sunt bonuri de valoare tipărite pe hârtie, asemănătoare cu tichetele de masă, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care, cel care primește voucherele poate cumpăra servicii turistice/vacanțe în România pentru el și familie. Mai multe detalii găsești într-un articol anterior.


Ce faci cu voucherele de vacanță care expiră anul acesta?

Fie că sunt pe suport de hârtie sau pe un card, cu voucherele de vacanţă poti achizitiona o vacanță în România. Cel mai important lucru este acela că voucherele trebuie folosite înainte de termenul lor de expirare. Așa că îți recomandăm să verifici ce scrie pe ele. Termenul de expirare îl găsești aici:

Îți reamintim că valabilitatea voucherelor de vacanță emise în perioada martie 2019- decembrie 2019 și ianuarie 2020- noiembrie 2020, indiferent de suport, se prelungise până la data de 31 decembrie 2021.

Vacanța ta, însă, poate avea loc oricând dorești, dacă ai găsit o variantă valabilă.

Vestea bună este că avem deja încărcate în site destul de multe oferte pentru anul 2022. Poți alege o vacanță pe Litoral sau altundeva în țară.

Și chiar dacă nu avem încă oferte pentru destinația sau perioada pe care o dorești, ai posibilitatea să achiți cu voucherele un avans, iar noi te vom informa atunci când actualizăm oferta. Contactează-ne!

Desigur, dacă îți dorești câteva zile de relaxare acum, într-un peisaj plin de culori tomnatice, îți dăm noi câteva idei. Sau poate vrei să petreci Crăciunul într-un loc de poveste din România sau Revelionul pe marginea unei piscine cu apă termală. Poți achita contravaloarea oricărei oferte în România de pe site cu vouchere de vacanță.

Avem, deci, pentru tine mai multe variante:

  • dacă ai un card de vacanță, poți face plata direct pe site, alegând orice variantă care apare cadisponibilă
  • dacă ai vouchere pe suport de hârtie, va trebui să ni le aduci, pentru a face plata
  • dacă ai vouchere pe orice format, însă nu ești încă hotărât, Contactează-ne pentru a găsi împreună varianta potrivită


Orice întrebări ai, îți răspundem cu plăcere.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare