Am Vouchere de Vacanță. Cum le folosesc?



Ce sunt voucherele de vacanță?

Voucherele de vacanță sunt bonuri de valoare sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primește voucherele poate cumpăra servicii turistice/vacanțe în România pentru el și familie. Mai multe detalii găsești într-un articol anterior.


Cum pot fi folosite voucherele de vacanță?

Odată ce ai primit voucherele de la angajator, poți alege agenția de la care vrei să cumperi, sau unitatea de cazare unde dorești să mergi în vacanță. În cazul în care apelezi la o agenție care primește vouchere de vacanță, avantajul este că poți alege orice variantă de cazare din portofoliul ei. Vei folosi apoi voucherele pentru a achita cazarea sau vacanța.


Pot fi vândute?

Nu, voucherele de vacanță nu sunt transmisibile. Pot fi folosite doar de către titular, pe baza actului de identitate. Vânzarea voucherelor este interzisă, iar pentru comercializarea lor ilegală se aplică amenzi.


Ce faci cu voucherele de vacanță care expiră anul acesta?

Cu voucherele de vacanţă poti achiziționa o vacanță sau numai o cazare în România. Cel mai important lucru este acela că voucherele trebuie folosite înainte de termenul lor de expirare. Așa că îți recomandăm să verifici ce scrie pe ele. Termenul de expirare îl găsești aici:

Vacanța ta, însă, poate avea loc oricând dorești.

Dacă nu avem încă oferte pentru destinația sau perioada pe care o dorești, ai posibilitatea să achiți cu voucherele un avans, iar noi te vom informa atunci când actualizăm oferta. Contactează-ne!

Poți folosi voucherele pentru a achita orice fel de vacanță/mini-vacanță/weekend: de relaxare, pe marginea unei piscine, într-o pensiune de la munte, într-o zonă agroturistică, pe litoral... posibilități sunt multe. Sau, de ce nu, un city-break într-un oraș ca și Sibiu, Sighișoara, Brașov. Poți achita contravaloarea oricărei oferte în România de pe site cu vouchere de vacanță.

Dacă ai un card de vacanță, poți face plata direct pe site, alegând orice variantă care apare ca disponibilă, iar dacă nu ești încă hotărât, Contactează-ne pentru a găsi împreună varianta potrivită

Orice întrebări ai, îți răspundem cu plăcere.


SOURCE AND TAGS