Modalitati de plata


Imagine de Yedidia Klein de la Pixabay


In toate agentiile EXIMTUR deschise publicului (lista aici) aveti posibilitatea de a plati cu numerar, cu cardul, cu tichete / vouchere de vacanta sau cu carduri de vacanta, varianta electronica a voucherelor de vacanta.

De asemenea, prin intermediul site-ului EXIMTUR ( www.eximtur.ro ) puteti plati online cu cardul de tip Visa si Mastercard orice servicii turistice si cu cardurile de vacanta EDENRED, SODEXO si UP Romania – exclusiv pentru servicii turistice in Romania.

 

1. Plata cu Card Online

Daca in momentul rezervarii serviciilor turistice cu status “disponibil” sau a biletelor de avion alegeti optiunea platii cu “Card”, veti fi redirectionat catre site-ul securizat www.mobilpay.ro, unde veti avea posibilitatea sa efectuati plata dupa ce ati completat datele cardului.

 

2. Plata cu Card in Agentie

Puteti sa achitati cu cardul prin debitare la POS-urile care se gasesc in agentiile EXIMTUR deschise publicului (lista aici).

 

3. Plata cu Card in rate fara dobanda

Prin parteneriatele incheiate cu Unicredit Bank, Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti BBVA - posesorii cardurilor de tip UnicreditCard Principal, Card Avantaj, Cardurile Star BT, Bonus Card – puteti plati in rate serviciile turistice achizitionate de la EXIMTUR, urmand a le deconta cu banca emitenta a cardului intr-un interval de pana la 10 luni de la data platii serviciilor, in functie de optiunile de rate agreate cu fiecare banca in parte.

 

4. Plata online cu Card in rate fara dobanda

Nou! Pentru serviciile turistice cu status “disponibil” sau pentru bilete de avion, aveti posibilitatea de a plati online in rate fara dobanda cu cardurile de credit emise de Garanti BBVA, Banca Transilvania, Credit Europe Bank.

 

5. Plata cu Vouchere de vacanta

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. EXIMTUR accepta vouchere de vacanta, pe baza de comenzi telefonice sau online. Mai multe detalii aici.

 

6. Plata cu Card de vacanta, varianta electronica a Voucherelor de vacanta

Posesorii de carduri de vacanta EDENRED, SODEXO si UP Romania pot achita servicii turistice in Romania in agentiile EXIMTUR sau online pe site -ul companiei www.eximtur.ro (pentru serviciile cu status “disponibil”).

 

7. Plata cu Tichete / Vouchere cadou

Acceptam Tichete Cadou emise de EDENRED, SODEXO si UP Romania. Spre deosebire de voucherele de vacanta, in cazul tichetelor cadou nu exista restrictii privind serviciile turistice care pot fi achitate cu acestea, adica puteti utiliza aceste tichete si pentru plata serviciilor turistice externe.

 

8. Plata prin Virament

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail factura fiscala in format electronic, pe baza careia puteti opera plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere al biletului de avion si a documentelor de calatorie.

·         Unicredit Bank - cont curent LEI RO63 BACX 0000 0007 7209 9007

·         Unicredit Bank - cont curent EUR RO20 BACX 0000 0007 7209 9005

·         Unicredit Bank - cont curent USD RO36 BACX 0000 0007 7209 9008

 

9. Plata Cash

Plata cu numerar se poate face in LEI, EUR sau USD:

ü  la toate sediile agentiei de turism EXIMTUR deschise publicului (lista aici).

ü  la orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail factura fiscala in format electronic, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura:

·  Banca Transilvania, cont colector LEI: RO33 BTRL 0130 1601 0072 6513

·  Banca Transilvania, cont colector EUR: RO16 BTRL 0130 4601 0072 6513

·  Banca Transilvania, cont colector USD: RO91 BTRL USDI NCS0 0072 6501SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare