Mai ai vouchere de vacanță? Iată cum le poți utiliza!


Cei care au primit anul acesta vouchere de vacanță din partea angajatorilor au toate motivele să profite de ele, alături de cei dragi. Dacă încă nu le-ai valorificat pe ale tale, hai să vedem astăzi cum și unde te poți bucura de sejururi de neuitat în România!

Ce sunt voucherele de vacanță?

Așa cum probabil știi deja, voucherele de vacanță funcţionează într-un mod similar cu tichetele de masă. Aceste bonuri valorice, pe suport de hârtie sau electronic (carduri) îți oferă posibilitatea de a cumpăra servicii turistice/vacanțe în țară pentru tine și familia ta. Cu ajutorul voucherelor poţi acoperi următoarele cheltuieli:
  • Cazare
  • Masă
  • Transport cu avionul sau autocarul (curse interne)
  • Tratamente în stațiuni balneo-climaterice
  • O serie de servicii suplimentare oferite de unitățile de cazare incluse în ofertă, atâta timp cât sunt incluse în pachetul turistic pe care l-ai achiziționat inițial (excursii la destinație, tururi ghidate etc.)
Ai astfel șansa să alegi dintr-o paletă largă de servicii turistice, optând pentru unul sau mai multe, pe care le poţi achita integral cu voucherele primite. Dacă alegi o vacanță în sezon, de exemplu, este posibil ca voucherele să nu acopere integral toate costurile concediului pe care ți-l dorești. Asta înseamnă că valoarea voucherelor se va scădea din preţul sejurului pe care il dorești, urmând ca tu să achiți diferenţa. Nu uita, una dintre condițiile de utilizare este ca unul dintre beneficiarii pachetului de vacanță achiziționat să fie și titular al voucherelor primite.

Ce avantaje ai dacă folosești vouchere de vacanță anul acesta?

Dacă eşti încă nehotărât în ceea ce priveşte utilizarea voucherelor de vacanță, vino cu ele în orice agenție EXIMTUR ca să afli mai multe despre sejururile și vacanțele de care te poţi bucura! Iată câteva dintre beneficiile pe care ți le punem la dispoziție:
  • Ai posibilitatea să alegi din peste 800 de hoteluri, vile și pensiuni în România din oferta EXIMTUR; dincolo de faptul că sigur vei găsi o destinație care să te încânte, poţi de asemenea și să îți creezi un pachet de tip circuit prin țară, dacă vrei să vizitezi mai multe locuri și să te bucuri de experienţe diferite.
  • Cu ajutorul voucherelor de vacanță, poţi cumpăra servicii de masă, de transport, dar și alte servicii opționale, conexe cazării, atâta timp cât pachetul tău de vacanță include minim o noapte de cazare.
  • Poți, așadar, să îți construiești singur vacanța, alegând unul sau mai multe servicii într-un pachet, plătindu-l integral cu vouchere de vacanță.
  • Voucherele pot fi segmentate – cu alte cuvinte, te poţi bucura de două vacanțe în acelaşi an, pe care le poţi plăti integral sau partial cu voucherul primit, atâta timp cât te încadrezi în termenul lui de valabilitate.
 

Cu ce tipuri de vouchere poți achita serviciile?

Lista noastră de vouchere de vacanță acceptate include momentan voucherele pe suport de hârtie și electronic (carduri) de la toți emitenții acreditați pe piață: Edenred, Cheque Dejeuner Romania și Sodexo.

Cum poate arăta un pachet de vacanță cumpărat cu vouchere?

Poţi plăti cu vouchere de vacanță în orice agenție sau franciză EXIMTUR. Mecanismul este simplu:
  • După ce ne-ai solicitat oferta, vii cu voucherele de vacanță în agenție pentru a achita serviciile alese.
  • Dacă valoarea serviciilor e mai mare decât valoarea voucherelor, poţi să achiţi diferenţa cu bani cash sau cu cardul în agenţie.
  • Poți consuma integral voucherul pentru o vacanță sau poţi achiziționa mai multe sejururi scurte, așa că ai flexibilitate în planificarea concediului pe care ți-l iei în decursul unui an.
În funcţie de modul în care îți dorești să te relaxezi, să te distrezi, să îți îngrijești sănătatea sau să vezi locuri și lucruri noi, poţi alege dintr-o paletă largă de tipuri de vacanțe. De exemplu:
  • Sejur pe litoralul românesc
  • Un weekend la munte pentru relaxare și odihnă
  • Un sejur într-un complex balneo cu servicii spa
  • O mini-vacanță în Delta Dunării
  • Un circuit cultural în România
 

Sugestii de călătorie cu vouchere de vacanță

Hai să vedem în continuare, concret, câteva sugestii pentru o vacanță pe care o poţi achiziționa cu vouchere de vacanță! Ofertele sunt, desigur, accesibile oricui, am facut un calcul exemplificator luand in considerare o valoare a voucherelor de 1450 ron.

Hotel Lido ***, Mamaia

Perioada: 20.06 - 25.06.2019 Costuri: 997 Lei/ sejur 5 nopți/ cameră dublă standard - Tarif valabil pentru plata integrală până la 15.03.2019 Servicii incluse: cazare pentru două persoane Calcul vouchere: 1450 Lei (valoare vouchere) - 997 Lei = 453 Lei, pe care îi poţi folosi pentru servicii opționale, cum ar fi achitarea meselor.

Phoenicia Holiday Resort ****, Mamaia

Perioada: 20.06 - 25.06.2019 Costuri: 2126 Lei/ sejur 5 nopți/ studio standard - Tarif valabil pentru plata integrală până la 16.12.2018 Servicii incluse: cazare și mic dejun pentru două persoane Calcul vouchere: 1450 Lei (valoare vouchere) + diferența de 676 Lei, de achitat = 2126 Lei

Complex Steaua de Mare ***, Eforie Nord

Perioada: 20.06 - 25.06.2019 Costuri: 1889 Lei/ sejur 5 nopți/ cameră dublă cu vedere parțială la mare - Tarif valabil pentru plata integrală până la 31.12.2018 Servicii incluse: cazare și all inclusive pentru două persoane Calcul vouchere: 1450 Lei (valoare vouchere) + diferența de 439 Lei, de achitat = 1889 Lei

Hotel Decebal ***, Neptun

Perioada: 24.06 - 01.07.2019 Costuri: 982 Lei/ sejur 7 nopți/ cameră dublă parter - Tarif valabil pentru plata integrală până la 31.03.2019 Servicii incluse: cazare pentru două persoane Calcul vouchere: 1450 Lei (valoare vouchere) - 982 Lei = 468 Lei, care pot fi folosiți pentru servicii opționale, cum ar fi achitarea meselor.

Minerva Grand Hotel Resort & SPA **** Băile Herculane

Perioada: 01.12 - 20.12.2018 Costuri: 285 Lei/noapte/persoana Servicii incluse: cazare în cameră dublă cu mic dejun și cină tip bufet suedez, acces la Armonia SPA, parcare, internet WiFi. Calcul vouchere: 1450 Lei (valoare vouchere) + 260 Lei, de achitat = 1710 Lei (285 Lei x 2 persoane x 3 nopți)

Hotel Silver Mountain Resort **** Poiana Brașov

Perioada: 03.01 - 15.01.2019 Costuri: 286 Lei/noapte/persoana Servicii incluse: cazare în cameră dublă cu mic dejun, acces gratuit la piscină, jacuzzi, saună umedă și uscată, internet WiFi, parcare. Calcul vouchere: 1450 Lei (valoare vouchere de vacanta) + 266 Lei, de achitat = 1716 Lei (286 Lei x 2 persoane x 3 nopți)

Profită acum de voucherele de vacanță!

Acum că ai aflat mai multe detalii despre voucherele de vacanță, nu ezita să ne contactezi pentru a planifica împreună un concediu de neuitat! Află aici care sunt agențiile și francizele din țară unde îți stăm la dispoziție. Mai mult, te invităm să ne contactezi pe email sau la telefon pentru a afla care sunt cele mai potrivite oferte pentru tine și familia ta.

SOURCE AND TAGS