Ce sunt voucherele sau tichetele de vacanta?


Probabil ai auzit de voucherele de vacanta, insa nu ai inteles prea bine ce sunt ele, de unde le poti primi si cum se folosesc. Speram sa clarificam lucrurile, raspunzand la intrebarile de mai jos.

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele sau tichetele de vacanta sunt bonuri de valoare tiparite sau pe suport electronic, asemanatoare cu tichetele de masa, cu care poti cumpara servicii turistice in Romania pentru tine si familia ta.

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le primesti de la compania in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta de la EXIMTUR?

Oferta se poate solicita in oricare dintre agentiile EXIMTUR din tara, prin email, apeland serviciul de rezervari non-stop (*0364 803 888), sau prin intermediul site-ului, insa, cand platesti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le inmanezi personal, in agentie, consultantului de turism EXIMTUR.

De ce sa cumperi de la EXIMTUR cu vouchere de vacanta?

[caption id="attachment_9098" align="aligncenter" width="600"]Bucovina - Peisaj Peisaj din Bucovina[/caption] Pentru ca :
  • Iti oferim posibilitatea sa alegi dintre 600 de hoteluri, vile si pensiuni in Romania; cu siguranta vei gasi ceva care sa ti se potriveasca.
  • Ai la dispozitie mai multe servicii, dintre care poti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achiti integral cu vouchere; conditia este sa ai in pachet minim o noapte de cazare.
  • Daca achiti cu vouchere de vacanta, beneficiezi de preturi mai bune la majoritatea ofertelor decat daca ai plati cu bani.
  • Daca achiti cu vouchere, iti asiguri posibilitatea petrecerii unei vacante si dupa expirarea valabilitatii voucherelor. De exemplu, poti plati in noiembrie 2015 cu vouchere care expira in decembrie 2015 o vacanta pe litoral in vara anului 2016.
  • EXIMTUR are reputatia unei companii de incredere, reputatie certificata de peste 3 milioane de turisti care ne-au ales si carora le multumim.

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

[caption id="attachment_9099" align="aligncenter" width="600"] Familie in vacanta pe litoral; sursa foto: inhabitat.ro[/caption]

Poti sa achiti cu vouchere orice serviciu turistic din Romania. Nu ai idei? Iti oferim mai jos cateva sugestii:

1. O vacanta pe litoralul romanesc

Statiunile de pe litoral te asteapta cu hoteluri pe toate gusturile. Te poti bucura de aventuri pe mare, navigatie, soare si plaja, la cel mai bun raport calitate-pret. Tine cont ca, impreuna cu serviciile de cazare, poti achita cu vouchere si serviciile de masa! De asemenea, poti achita cu vouchere si biletul de tren sau avion catre Constanta!

2. Un weekend la munte

Voucherele de vacanta iti permit sa iti petreci un weekend de vis la munte, orice zona ai alege, iar statiunile balneo-climaterice traditionale te vor astepta cu serviciile lor de tratament si de refacere.

3. Cateva zile intr-un complex cu servicii de SPA

Spa-ul a castigat tot mai multi adepti in ultimii ani, datorita numeroaselor beneficii pe care le are asupra organismului. Hotelurile cu servicii de SPA sunt adevarate oaze de care iti vor intineri mintea, trupul si sufletul. Iti recomandam ca, macar de cateva ori pe an, sa iti dedici cateva zile pentru a te relaxa si a avea grija de tine.

4. O mini-vacanta in Delta Dunarii

Peisajele unice in Europa, aroma ametioare a florilor si plantelor salbatice, gratia pelicanilor si a cormoranilor, albastrul de cristal al cerului, canalele si golfuletele ce abia asteapta sa fie explorate, toate te asteapta sa le vezi in Delta Dunarii cel putin o data in viata.

5. Un circuit cultural in Romania

[caption id="attachment_9100" align="aligncenter" width="600"]Castelul Bran Castelul Bran[/caption]

Daca esti iubitor de arta, cultura si istorie, probabil de-abia astepti sa vizitezi cele mai frumoase zone din tara. De la Bucuresti la Cluj si de la Iasi la Timisoara, arhitectura, muzica, arta, bogatia si frumusetea tarii noastre ti se poate dezvalui cu fiecare pas pe care il faci. 

6. Alte servicii

Voucherul de vacanta iti ofera avantajul de a alege o paleta ampla de servicii, pentru ca vacanta ta sa fie completa si lipsita de griji. Poti alege, pe langa serviciile obligatorii de cazare, transport cu trenul sau avionul, servicii de masa, sau alte servicii optionale.

Cum arata un voucher sau tichet de vacanta?

[caption id="attachment_9101" align="aligncenter" width="600"]Screen Shot 2015-11-15 at 10.33.01 Tichet de vacanta[/caption] Voucherele de vacanta tiparite seamana destul de mult cu tichetele de masa, iar cele pe suport electronic, cu un card bancar. Daca ai primit vouchere de vacanta, poti citi mai multe despre ele aici. Te asteptam!

SOURCE AND TAGS