Vacante

CASA STRABUNICULUI.

3 stele

   Partestii De Sus Sv Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Vacanțe în România pentru familii cu copii
 | 
Hoteluri pentru cupluri in Romania
 | 
Oferte de weekend în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CASA STRABUNICULUI., Partestii de Sus (SV), Romania

Casa Strabunicului se afla in Partestii de Sus, comuna Cacica judetul Suceava.
In Partestii de Sus, in spatele unei porti din lemn, stau laolalta trecutul si prezentul. O casa veche, o sura veche si o casa noua. Toate la un loc poarta numele de Casa Strabunicului. Un proiect care isi propune sa ii ajute pe oamenii din ziua de azi sa se reconecteze cu trecutul. Complexul Casa Strabunicului este format din Casa Mica si Casa Mare, terasa, gratar si foisor.


Casa Strabunicului - Casa Mare
este o cladire noua formata din camere si apartamente care, pe perioada verii, se inchiriaza individual. In casa mare se gasesc 5 camere si 5 bai, 2 apartamente si 2 bai, living mare dotat cu TV, bucatarie complet utilata, terasa, gratar. La parter se gasesc 1 camera si 1 apartament cu 2 bai, bucataria si living-ul, iar la etaj sunt 5 dormitoare cu 5 bai.


Casa Strabunicului - Casa Mica
a fost construita in secolul al 19-lea (1897). Casa este renovata complet, pastrand elemente originale, de peste 120 de ani. Misiunea principala este de a conecta oaspetii cu originile romanesti si spiritul bucovinean.


Casa Mica are 3 dormitoare si 3 bai, living dotat cu un TV, bucatarie complet utilata, terasa, gratar. La parter se gasesc un dormitor, o baie, bucataria si living-ul, iar la etaj sunt 2 dormitoare si 2 bai.
Facilitati Complex Casa Strabunicului: Wi-Fi gratuit, televiziune prin cablu, uscator de par, sapun/sampon in bai, incalzire central, parcare gratuita, gratar, lemne pentru gratar, o zona de relaxare comuna, curte/gradina, ceaun, televizoare in camera, doua frigidere mari, cafetiera, doua balansoare, spatiu de joaca pentru copii cu toboggan.


Cazarea incepe la ora 15:00 iar eliberarea camerei se va face pana la ora 12:00.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie CASA STRABUNICULUI., Partestii de Sus (SV), Romania