Vacante

HOTEL ALEXANDROS

3 stele

   Busteni Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Paște în România
 | 
Vacante de 1 Mai în România
 | 
Vacante de Rusalii în România
 | 
Oferte de weekend în România
 | 
Minivacanțe de Sf. Maria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ALEXANDROS, Busteni, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotelul este situat in centrul statiunii. Amplasat intr-un cadru deosebit Hotelul ALEXANDROS, cu arhitectura sa deosebita, este unul dintre cele mai elegante si rafinate hoteluri de pe Valea Superioara a Prahovei.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complexul Turistic Alexandros din Busteni este un spatiu care poate oricand sa dea valoare timpului vostru liber, petrecut intr-un loc unde poti respira sanatatea aerului curat de la poalele Bucegilor, bucurandu-te de caldura si blandetea soarelui. Decoratiile naturale, dau viata interioarelor, in timp ce privelistea impetuoasa a muntelui si a statiunii Busteni largeste perceptia de bine, de liniste si de libertate
Posibilitatile de agrement din cadrul complexului sunt diverse incepand cu cele doua terenuri multifunctionale de sport dotate cu gazon sintetic si nocturna, precum si sauna din incinta hotelului, parcul pentru promenada (loc de joaca pentru copii) si culminand cu serile tematice (karaoke, vizionare meciuri de fotbal, muzica anilor 70-80) organizate in barul de zi
FACILITATI UNITATE
Dispune de restaurant (140 locuri), parcare proprie gratuita, internet, bar de zi, crama (16 locuri), centru de inchiriere echipament sportiv. De asemenea mai dispune de: sauna, teren sport mixt (gazon sintetic si nocturna), sala fitness, discoteca (80 locuri).
Hotelul are 47 de camere dintre care:
-6 camere single,
-29 camere standard
-4 apartamente
-8 camere triple situate la mansarda si nu au balcon.
DESCRIERE CAMERE
Camerele sunt dotate cu: TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet, ferestre antifonice, telefon. Camerele triple sunt fara balcon situate la mansarda insa au aceleasi dotari si facilitati ca si cele standard.
ATRACTII TURISTICE
Babele si Sfinxul; Crucea de pe Caraiman; Casa memoriala Cezar Petrescu; Cascada Urlatoarea; Castelul Peles din Sinaia; Manastirea Sinaia.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului in sistem fisa cont.
FACILITATI COPII
Locde joaca exterior
FACILITATI EVENIMENTE
Pentru intalnirile corporatiste unitatea dispune de un centru de conferinte cu trei sali dotate adecvat cu laptop si videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, copiator, televizor LCD, acces internet wireles. Capacitati: Sala A - 100 locuri, Sala B - 28 locuri, Sala C - 30 locuri

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL ALEXANDROS, Busteni, Romania