Vacante

HOTEL AVENTUS

4 stele

   Baile Felix Vezi pe harta

Stațiuni balneo în România
 | 
Destinații în România
 | 
Oferte de weekend în România
 | 
Wellness & Spa in Romania
 | 
Vacante de 1 Mai în România
 | 
Paște în România
 | 
Vacante de Rusalii în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL AVENTUS, Baile Felix, Romania

Locul in care relaxarea si confortul de 4 stele se imbina cu frumusetea naturala si peisajele magnifice pentru a va oferi o experienta minunata.

Camere unitate: 30 de camere din care 3 single (13 mp), 18 camere duble standard (26 m), 6 duble Deluxe (28 m), 3 apartamente (54 m). Atentie: camerele single au o suprafata redusa si nu se poate caza mai mult de 1 persoana adulta pentru un interval de zile limitat.

Camera dubla standard cu suprafata de 26 m cu balcon privat, dispune de un pat mare dublu dotat cu saltea de calitate premium, lenjerie de bumbac si perne antialergice.
La cerere se poate asigura un patut pentru un copil cu varsta intre 0-3 ani, aer conditionat, baie privata, fierbator electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului, televizor LED, birou, seif si minibar. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci si prosoape, Wi-Fi, acces gratuit la piscina si sauna.

Camera dubla deluxe cu suprafata de 28 m dispune de un pat mare dublu cu saltea de calitate premium si un fotoliu extensibil, lenjerie de bumbac si perne antialergice. La cerere se poate asigura patut pentru un copil cu varsta intre 0-3 ani, aer conditionat, baie privata, fierbator electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului, televizor LED, birou, seif si minibar. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci si prosoape, wi-fi si acces gratuit la piscina si sauna. Camerele nu au balcon.

Apartamentele spatioase de 54 m cu 2 balcoane private, dispun de un pat mare dublu cu saltea de calitate premium si un living cu canapea extensibila ideala pentru 2 persoane, lenjerie de bumbac si perne antialergice. La cerere se asigura patut pentru un copil cu varsta intre 0-3 ani, aer conditionat, baie privata, fierbator electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului, televizor LED, birou, seif si minibar. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci si prosoape, wi-fi si acces gratuit la piscina si sauna.

Atractii turistice: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

Politici hotel: Nu se accepta accesul cu animale de companie.La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.
Servicii de masa: Se acorda in restaurant propriu avand o bucatarie internationala dar si traditionala, 85 locuri deschis zilnic intre orele 07.30-22.00
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL AVENTUS, Baile Felix, Romania