Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

https://youtu.be/yMUeJECvQ6A Situat în inima pădurii care înconjoară lacul Sfânta Ana, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar și pentru organizarea evenimentelor, conferințelor.
Complet renovat, ridicat la standarde de patru stele, situat in mijlocul padurilor ce inconjoara Lacul Sf. Ana, Grand Hotel Balvanyos**** se bucura de un cadru natural care imbina linistea si aerul proaspat al peisajului montan cu valoarea de exceptie a locatiei, in asa fel incat hotelul a devenit, probabil, cea mai atractiva destinatie pentru recreere si relaxare, dar mai ales pentru reusita intalnirilor de afaceri, conferintelor si seminariilor.
Descriere facilitati:
Parcul de aventura este alcatuit dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloane (scari, poduri, tuneluri construite din lemn si corzi) care se pot parcurge in conditii de maxima siguranta folosind echipamentul de alpinism realizat special pentru aceasta forma de activitate.
Politici:
Check-in incepand cu ora 14:00, check-out pana la ora 12:00.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Best Western Balvanyos, categoria 4*, astfel: mic dejun in sistem bufet suedez, dejun si cina bonuri valorice.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Children playground
Fitness Centre
Free Wireless Internet
Safety Deposit Box in room
Free Parking
Rent a bike service
Bar
Minibar

Locatie