Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

PALTINIŞ

Informaţii utile

Profil: odihnă
Relief: montan
Clima: alpină
Altitudine: 1450 m
Temperatura vara: 18°C
Temperatura iarna: -5°C
Oras in apropiere: Sibiu 21 km, Bucureşti 275 km, Cluj 184 km, Timişoara 296 km, Baia Mare 321 km. Cel mai apropiat aeroport Sibiu 25 km.
Alti factori: Răşinari, Casa Memorială Constantin Noica, Schitul de la Paltiniş.
Partii de schi: Oncesti I: lungime 1150 m (diferenta de nivel 241 m), nivel de dificultate mediu; Oncesti II: lungime 450 m (diferenta de nivel 38 m), nivel de dificultate - usor. Instalatii de transport pe cablu: telescaun (lungime 1052 m) si teleschi (lungime 410 m).


Imagini

Vacante in Rate 

Oferte PALTINIŞ fără transport inclus

Oferte PALTINIŞ

HOHE RINNE PĂLTINIȘ HOTEL & SPA

Hotel ****
SIBIU - PALTINIŞ( Romania )

Situat intr-o zona plina de brazi la altitudinea de 1450 m, Hotel Hohe Rinne ofera oaspetilor sai o priveliste de vis, aer curat si ionizat precum si un centru SPA foarte dotat si spatios.

de la 173 lei

PERLA PALTINISULUI

Pensiune ****
SIBIU - PALTINIŞ( Romania )

Complexul turistic PERLA PALTINISULUI este constituit din doua pensiuni aflate la cativa metri distanta. Complexul este nou, fiind finalizat in anul 2009.

HOTEL CINDREL

Hotel ***
SIBIU - PALTINIŞ( Romania )

Hotelul CINDREL s-a renovat complet intre anii 2005-2008, toata dotarea si utilarea lui fiind de ultima generatie.

de la 89.10 lei

PENSIUNEA RAFAEL

Pensiune ****
SIBIU - PALTINIŞ( Romania )

Inca din 1894, Paltinis - Hohe Rinne, prima statiune montana din Romania este destinatia preferata a iubitorilor de munte. Aerul puternic ionizat, traseele bine semnalizate, peisajele montane presarate cu stanele traditionale specifice zonei din Marginimea Sibiului sau partiile moderne de schi cu panorama deosebita asupra muntilor Fagaras iti ofera posibilitatea de a savura un concediu activ si relaxant in orice anotimp al anului.

de la 82.13 lei