Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

BRAN

Informaţii utile

Situat la mai putin de 30 de kilometri de Brasov, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Branul este deopotriva un loc de istorie si legenda. Zona Bran se afla la granita dintre "Tara Barsei" si "Tara Fagarasului", si reprezinta un punct de legatura intre Muntenia si Transilvania. Staţiune turistică

Statiune turistica de interes national. Cazarile in Bran pot fi vizualizate in coloana a doua.

Obiective turistice şi de agrement

 
Castelul Bran, Cetatea Râşnov, Poiana Braşov, Castelul Bran, Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia, Cetatea Braşovului, Castrul Roman Cumidava (Raşnov), Cetatea Ţărănească (Râşnov), Turnul Negru (Braşov), Biserica Neagră (Braşov).
Branul este locul in care se afla Castelul lui Dracula, unul dintre cele mai vizitate castele din Europa. Acesta reprezinta o sursa de inspiratie a celei mai fascinante legende, cea a singerosului Conte Dracula. Castelul a fost insa construit de locuitorii orasului Brasov intre anii 1377 - 1382 pentru a apara trecatoarea de invaziile turcilor.Pe langa renumitul castel in aceasta zona se mai pot gasi o multime de atractii turistice printre care: Cheile Moieciului, Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Pestera Dambovicioara, Cetatea Rasnovului, dar si Brasovul, impreuna cu cetatile sasesti de la Prejmer si Harman. 

Geografie

Relief

 Relief: montanAltitudine

763 m

Temperatura medie

 Clima: temperat-continentală

Temperatura vara: 20°C
Temperatura iarna: 0°C

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

 Oras in apropiere: Braşov, 25 km, Bucureşti 180 km, Cluj 315 km, Timişoara 420 km, Sibiu 155 km, Baia Mare 390 km, Oradea 448 km, Arad 433 km, Suceava 375 km.Cel mai apropiat aeroport

 Cel mai apropiat aeroport: Sibiu, 155 kmImagini

Vacante in Rate 

Oferte BRAN fără transport inclus

Oferte BRAN

HOTEL WOLF 2

Hotel ****
BRASOV - BRAN( Romania )

Complexul Wolf si-a intregit imaginea prin inaugurarea unui nou hotel, Hotel WOLF 2**** care se adauga Hotelului Wolf 1 ***.

de la 123.20 lei
loc in camera dubla cu mic dejun

COMPLEX CLUB VILA BRAN

Hotel ***
BRASOV - BRAN( Romania )

Complexul de VILE BRAN este locul unde puteti experimenta ceva cu adevarat unic.

de la 40.00 lei
loc in camera dubla minimala / cazare

HOTEL WOLF 1

Hotel ***
BRASOV - BRAN( Romania )

Complexul Wolf si-a intregit imaginea prin inaugurarea unui nou hotel, Hotel WOLF 2**** care se adauga Hotelului Wolf 1 ***.

de la 89.60 lei
loc in camera dubla cu mic dejun (luni-joi)

PENSIUNE CONACUL BRATESCU

Pensiune 4 marg.
BRASOV - BRAN( Romania )

Conacul Bratescu este un loc unde vei trai atmosfera de conac, vei putea gusta din vinuri alese si bucate gatite in casa, vei dormi in camere de conac atent finisate si mobilate. Conacul ofera o atmosfera prietenoasa si relaxata, oferindu-va cadrul si energia unui sejur cat mai confortabil.

HOTEL MARIDOR

Hotel ****
BRASOV - BRAN( Romania )

Complexul este format din 3 corpuri de cladiri si este situat la intrarea in Tohanul Nou. Pe langa cele 3 corpuri de cladiri are multe facilitati pentru activitati in aer liber: piscine (inclusiv pentru copii), loc de joaca pentru copii, terenuri de sport, foisor pentru gratar, terasa dar are si un centru interior de recreere cu 4 piste de bowling, biliard, ping pong.

de la 112.00 lei
persoana/ noapte/cazare cu mic dejun