Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul DORNA este destinat celor care apreciaza serviciile de calitate.
Hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastra este asigurat de cele mai bune servicii si facilitati si unde va puteti bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunteti intr-o excursie sau din motive de afaceri.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de baza de tratament proprie unde se trateaza afectiuni ale aparatului cardio-vascular, afectiuni ale aparatului locomotor, sechele dureroase după fracturi, entorse, luxaţii. Proceduri: electroterapie, socterapie, magnetoterapie, laser, bai carbogazoase (naturale), bai de plante, parafina, masaj, gimnastica medicala.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propiu.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 0-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, nu se asigura pat suplimentar, - 6-14 ani se va achita 30% din contravaloarea unui loc de cazare si mic dejun integral, se asigura pat suplimentar, - 14-18 ani se va achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare si mic dejun integral, se asigura pat suplimentar.

Facilitati

Restaurant
Room TV
Bathroom
Private bathroom
Conference room
SPA
Hairdryer
Sauna
Fitness Centre
Free Wireless Internet
Free Parking
Massage
Indoor Swimming Pool
Minibar

Locatie