Vacante

PENSIUNEA ROUA VORONETULUI

4 stele

   Str Voronetului Nr 8, Jud Suceava, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA ROUA VORONETULUI, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea Roua Voronetului este situata in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet, fiind una dintre cele mai renumite si apreciate locatii din zona. In imediata apropiere se afla Parcul de divertisment Arinis si Partia de Schi Soimul unde dornicii de miscare se pot recrea si savura privelistile de munte.

Descriere camere:
Pensiunea Roua Voronetului are 14 camere duble, din care 7 sunt camere duble family (cu 1 pat matrimonial si 1 pat single) fiecare avand un stil unic, baie proprie, terasa, tv.

Descriere facilitati:
parcare pazita, internet wireless, cablu, telefonie fixa, incalzire proprie, foisor, loc de joaca pentru copii, biliard.

Atractii turistice:
Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Moldovita, Complexul Arinis, Salina Cacica, Muzeul Ciprian Porumbescu, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina.

Servicii masa:
Masa se serveste in restaurantul propriu cu o capacitate de 45 de locuri. Meniul de la Pensiunea Roua Voronetului este o carte de bucate mai mult sau mai puţin povestite, cu gusturi, arome şi farfurii presărate printre personaje din basme, balade sau alte specii orale tipărite cândva.

Facilitati copii:
Loc de joaca pentru copii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Children playground
Conference room
Free wireless internet
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk

Locatie PENSIUNEA ROUA VORONETULUI, Unitati Inactive, Romania