Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CARO HOROSCOP

   Barbu Vacarescu 164 A, Sector 2, 020285 Bucureti, România, Unitati Inactive Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL CARO HOROSCOP, Unitati Inactive, Romania

Hotelul Caro Horoscop este amplasat in partea de Nord a orasului Bucuresti pe Bulevardul Barbu Vacarescu. Hotelul dispune de 24 de camere spatioase si de o gradina in curtea interioara unde oaspetii se pot relaxa. Micul dejun tip bufet suedez este servit in fiecare dimineata in restaurantul Belvedere.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati HOTEL CARO HOROSCOP, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Conference room
Free wireless internet
Heating
Air conditioning
Laundry
24-Hour Front Desk
Elevator
Garden
Bar
Credit card accepted
Luggage storage
Airport transfer
Business centre
Paid parking
Smoking area

Locatie HOTEL CARO HOROSCOP, Unitati Inactive, Romania