Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BEST WESTERN PLUS MARI VILA

4 stele

   St Balta Doamnei, Nr 4450, Sector 3 Bucuresti, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BEST WESTERN PLUS MARI VILA, Unitati Inactive, Romania

Hotelul BEST WESTERN PLUS MARI VILA este amplasat in partea de sud - est a capitalei, in apropierea marilor centre comerciale si a cartierului rezidential Pallady Towers. In apropiere este Autostrada Soarelui (A2) si soseaua de centura care ofera clientilor marele avantaj de a evita centrul aglomerat al orasului.

Hotelul ofera spatii si conditii atat pentru activitatile profesionale cat si pentru relaxare prin: salile de conferinta, restaurantele, barurile si terasele hotelului.

Descriere camere:
Hotelul beneficiaza de un numar de 65 camere spatioase si primitoare, camere de tip Standard Single si Double/ Twin, Superior Double/ Twin, Junior Suite si Executive Suite, fiecare beneficiind de un design elegant. Mobilierul este lucrat in lemn masiv, adoptand stilul clasic- modern subliniat de o cromatica rafinata si calda. Pe fiecare etaj se afla cate un apartament special proiectat pentru persoane cu dizabilitati.
Camerele sunt complet utilate cu: sistem de detectare a incendiului, internetul de mare viteza wireless, minibar, sistem de climatizare si aer conditionat, cutie de valori, birou pentru lucru, televiziune prin cablu, televizor cu monitor tip LCD, linie telefonica directa nationala si internationala, acces securizat in camera pe baza de cartela electronica, facilitate pentru cafea si ceai la discretie in apartamente .

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de facilitati precum: restaurant, 2 lifturi, centru spa cu jacuzzi si sauna uscata, sala de fitness cu aparate de ultima generatie, masaj la cerere, spalatorie proprie, seif, camera de bagaje pentru oaspeti, parcare exterioara proprie cu capacitate de 100 locuri, parcare subterana 20 locuri.

Politici:
Check-in incepand cu ora 14:00
Check-out ora 12:00

Servicii masa:
Capacitatea salonelor este de maxim 500 de persoane la salon MARRIAGE, 170 de persoane la salon ATLANTIC, 120 persoane pentru sala SHANGHAI, 60 persoane pentru salon PATTAYA si 20 pentru salon BALLI, la mese rotunde.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
24-Hour Front Desk
Bar
Elevator
Luggage storage
Garden
Minibar
Safety deposit box at reception
Credit card accepted
Private bathroom
Airport transfer
Meeting/Banquet facilities
Conference room
Laundry
Breakfast in the room
Ironing service
Shoe shine
Room service
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Massage
Jacuzzi
Free parking
Reception desk
Air conditioning
Terrace
TV in room
Bathroom
Cable/Satellite TV
Free wireless internet

Locatie HOTEL BEST WESTERN PLUS MARI VILA, Unitati Inactive, Romania