Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOSTEL THE SPOT COSY HOSTEL

2 stele

   Piata 14 Iulie Nr 25, Cod 400325, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOSTEL THE SPOT COSY HOSTEL, Unitati Inactive, Romania

THE SPOT COSY HOSTEL este o locatie inedita, unica in amenajare si foarte apreciata de pasionatii de calatorii si socializare.

Hostelul este gestionat de o echipa tanara si pasionata care va face ca sejurul sa fie unul memorabil si autentic.

Descriere camere:
Servicii: lenjerie de pat (gratuit), prosoape (gratuit), papuci de casa (gratuit), fier de calcat la cerere (gratuit), uscator de par la cerere (gratuit), acces la bucatarie si zona de luat masa (gratuit), acces la gradina si terasa (gratuit).

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, internet - wireless, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, living - zona de relaxare cu Xbox, PlayStation, jocuri de societate, gradina mare cu terasa, baie comuna cu dusuri, bucatarie comuna bine utilata.

Locatie:
THE SPOT COSY HOSTEL este situat aproape de centrul orasului Cluj-Napoca, la mica distanta de Parcul Central, Sala Polivalenta, Cluj Arena.

Atractii turistice:
Gradina Botanica Alexandru Borza si Muzeul Botanic, Parcul Etnologic Romulus Vuia, Cetatea Clujului, Cetatuia, Casa Monetariei, Primaria, Prefectura, Teatrul National Lucian Blaga si Opera Romana, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, Universitatea Babes-Bolyai, Ruine de constructii romane, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Zoologic, Muzeul Universitatii, Muzeul de Minerologie, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Vivariul, Colectia de Istorie a Farmaciei, Bastionul Croitorilor, Muzeul de Speologie Emil Racovita.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Garden
Pets allowed
Safety deposit box at reception
Free parking
Terrace
Free wireless internet

Locatie HOSTEL THE SPOT COSY HOSTEL, Unitati Inactive, Romania