Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

COMPLEX SPA DORNA ARINI

3 stele

   Sat Gheorghiteni Nr 108, Comuna Dorna Arini, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX SPA DORNA ARINI, Unitati Inactive, Romania

Situata in satul Gheorghiteni, comuna Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre masivul Calimani-rezervatie naturala, intr un decor mirific de brazi si arini, unde raul Bistrita, se unduieste generos, te asteapta Complex & Spa “Dorna Arini” - un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat si nu numai.

Descriere camere:
Dotarile standard ale fiecarei camere sunt reprezentate de accesul la internet, cablu TV, TV LCD, mobilier nou, baie proprie cu cabina de dus sau cada.

Descriere facilitati:
DEPARATAMENTE PRINCIPALE ALE CENTRULUI:
• Reabilitare fizica kinetoterapie-gimnastica medicala-masoterapie
• Recuperare Balneo-Fizio-Terapie, Jacuzzi si Sauna uscata si umeda
• Relaxare Incarcare Energetica-Detoxifiere intr-o atmosfera plina de spiritualitate.

TRATAMENTE SI PROCEDURI:
- balneohidroterapia in ozon, galvanoterapie, bai de plante ozonizate, impachetari corporale terapeutice si relaxante (namol de TURBA, namol de TECHIRGHIOL, alge marine, spirulina, etc.);
- bai in turba si namol Techirghiol, bai de plante naturale din zona montana specifica cu efecte multiple de miorelaxare,detoxifiere, drenaj limfatic si relaxare;
- impachetari corporale pe segmente sau corporal general cu parafina, alge, spirulina;
- sauna uscata si umeda, dusuri clasice si vibrante, jacuzi, masaje medicale si de relaxare, reflexoterapie;
- Electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, ultrasunete si unde scurte;
- Hidroterapie in ozon;
- Diatermie medicala corporala si segmentara;
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

La cerere se pot asigura activitati ca: river rafting, plimbare cu barca pe Bistrita, paintball, inchirieri biciclete, tiroliana, echitatie, plimbari prin zona.
Deplaseri la manastiri: Voronet, Agapia, Varatec, Moldovita, Sucevita.
Iarna: partie de schii in Vatra Dornei, plimbari cu sania trasa de cai, colinde, uraturi traditionale, datini de sarbatori, etc.

Locatie:
Compexul Dorna Arini este situat intr-o locaţie liniştită, împrejurimile oferindu-vă o privelişte placută, relaxantă. Aerul curat, cu miros puternic de răşină de brad datorită pădurilor din apropiere, vă va încărca de energie şi voie buna.

Indicatii auto:
- daca veniti dinspre Suceava(110 km),DN17,ati ajuns la patru benzi,statia Petrom-stanga,dupa statie, nu intrati in oras,faceti stanga,pe varianta de centura si urmati drumul paralel cu raul Bistrita,pana la indicatorul-spre Baza de tratament sau Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului.Faceti stanga-drum forestier,3 km pana la destinatie.

- daca veniti dinspre Bistrita Nasaud (83 km),traversati statiunea,urmarind drumul spre Suceava.Dupa ce ati trecut de magazinul Unicarm,faceti dreapta,treceti podul peste Bistrita,apoi dreapta pe varianta de centura si urmati drumul paralel cu raul Bistrita pana la indicatorul spre Baza de tratament,sau Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului.Faceti stanga-drum forestier,3 km pana la destinatie.

- daca veniti pe valea Bistritei,dinspre Piatra Neamt,nu trebuie sa ajungeti in Vatra Dornei sau Dorna Arini,pentru ca ocoliti mult.La iesirea din localitatea Rusca,faceti dreapta ,treceti podul peste Bistrita si faceti stanga,imediat ,lasand in dreapta dvs pensiunea Roua diminetii.Urmati drumul paralel cu cursul Bistritei,drum forestier 6 km pana la destinatie-Baza de tratament.

Politici:
Tratamentul se efecteaza de luni pana sambata (inclusiv), iar pentru zilele de duminica care intra in sejur procedurile se reprogrameaza.
Turistii sositi la tratament trebuie sa prezinte medicului din complex, bilet de trimitere tip-eliberat de medicul de familie sau medicul specialist si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, toate serviciile medicale se vor plati de catre turisti la receptia hotelului.

Check-in: incepand cu ora 14:00, check-out pana la ora 12:00.

Facilitati copii:
- copii cu varsta mai mica de 6 ani, cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de cazare si masa gratuite (nu se asigura pat suplimentar).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Shower
Private bathroom
Conference room
SPA
Free wireless internet
Free parking
Elevator
Health treatments facilities

Locatie COMPLEX SPA DORNA ARINI, Unitati Inactive, Romania