Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Stana de Vale Romania

Prezentare Stana de Vale Romania

 ...

Citeste mai mult

Prezentare Stana de Vale Romania


Profil: odihnă, sporturi de iarnă
Relief: montan
Clima: alpină. Staţiunea dispune de un climat montan, zăpadă abundentă până în luna martie, pârtii de schi pt. amatori şi sportivi de performanţă.
Altitudine: 1.100 m
Temperatura vara: 18°C
Temperatura iarna: -5°C
Oras in apropiere: Oradea, 80 km, Bucureşti 509 km, Cluj 120 km, Timişoara 217 km, Sibiu 257 km, Baia Mare 171 km, Arad 159 km, Suceava 420 km.
Cel mai apropiat aeroport: Oradea, 80 km.
Alti factori: Izvorul Minunilor, Cascada Valul Miresei, Băile Felix, Băile 1 Mai, peşterile din Munţii Apuseni, Peştera Urşilor, ruinele cetăţii Biharia (13 km de Oradea).
Partii de schi: Iadolina I: lungime 300 m (diferenta de nivel 60 m), grad de dificultate mediu; Iadolina II: lungime 350 m (diferenta de nivel 70 m), grad de dificultate mediu. Mijloace de transport pe cablu: teleschi. Statiunea Stana de Vale este polul precipitatiilor din Romania.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Facilitati

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 hoteluri

Stana de Vale Vezi locatia pe harta
STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Sejur Tabara de aventura in natura 5 nopti cu intrare Duminica Amplasarea sa la cota 1100 m intr-o zona idilica a muntiolor Apuseni face din Hotel Iadolina sediul general pentru orice turist impatimit de munte aer curat si sporturi de iarnaHotel . . .

Stana de Vale Vezi locatia pe harta
STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Vila este situata in statiunea Stana de Vale langa Hotel Iadolina si Vilele Izvorul Minunilor avand o arhitectura moderna parcare proprie si o minicascada luminataArhitectura deosebita si moderna a Vilei LILIACUL va permite sa savurati atat natura ca . . .

Stana de Vale Vezi locatia pe harta
STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Complexul de vile este situat la aproximativ 300 m de partia de schi Vilele sunt ideale pentru familii grupuri de prieteni care doresc o locatie aproape de naturaSituate intr-un decor cu totul spectaculos si cu o arhitectura perfect integrata in peis . . .